שרשור טריידים: 13/7/14

Puskas

New member
בהקשר של היברט חשבתי על שני טריידים

אחד שולח אותו ואת היל לניקס תמורת אמארה כשהרעיון הוא בפשטות שהפייסרס חוסכים כסף לקראת עונת 15/16 ואז יוכלו להחתים כוכב נוסף ואילו הניקס כמובן מקבלים שני שחקנים שיכולים לשפר אותם תמורת זבל.

הטרייד השני הוא היברט ללייקרס תמורת נאש ובחירת סיבוב שני עתידית כשהקטע פה הוא חיסכון מיידי של 5 מ' דולר וחיסכון של 9.5 מ' נוספים שנה הבאה כשלמען האמת אם נאש מגיע ב-65% כושר, הוא שיפור לעומת היל העגלה.
שוב, צעד כזה יפנה מקום להחתמה משמעותית יותר בקיץ הבא.

Puskas

New member
ממש לא

הפייסרס כבר גיששו לגבי טרייד על היברט, הם החליטו שהוא לא שווה את החוזה שלו ובצדק.
נכס אמתי הם לא יוציאו עליו כנראה כי כל הליגה ראתה אותו שנה שעברה אז למה לא להשיג הקלה כלכלית משמעותית ולהתחזק בעוד שנה?
הרי אחרי העזיבה של לאנס הפייסרס הפכו לקבוצה הכי סתמית בליגה.. שום סיכוי לגמר NBA ושום סיכוי להישאר מחוץ לפלייאוף.

billc

New member
אינדיאנה הגיעה לגמר המזרח בעונה הקודמת

היא סיימה עם הכי הרבה נצחונות במזרח, אתה בא ומבקש מהם לזרוק את העונה הבאה לפח?
בתקווה שכוכבים ירוצו אליה בעונה הבאה?

אפילו ריילי שהפסיד את לברון, לא מוכן לזרוק את העונה הבאה לפח

וזה מעבר לעובדה שאף כוכב לא ירוץ אליהם

Cade Foster

New member
הוצאת לי את המילים מהקיפאד

אינדיאנה כמו שהיא כרגע שווה גמר מזרח ובהתחשב בסימן השאלה סביב קליבלנד יש סיכוי לא רע שהיא גם תצא מהקונפרנס העלוב הזה. גיל, אתה באמת חושב שאת זה שווה לזרוק לפח בשביל הסיכוי שכוכב יבוא מהפרי אייג׳נסי בקיץ הבא? הכוכב הכי גדול שאינדיאנה הצליחה להביא מהפרי אייג׳נסי בעשור(!!) האחרון הוא דייויד ווסט. אתה שוכח שלא מדובר פה בעיר מגניבה כמו מיאמי, עשירה כמו ניו יורק, חופשיה ממס כמו טקסס או אפילו בעלת היסטוריה מפוארת כמו שיקאגו. הסיכוי היחיד שלנו להרים שחקנים טובים מהפרי אייג׳נסי הוא להיות קבוצה לאליפות. הטרייד שלך עושה בדיוק את ההיפך - הופך אותנו מקבוצה שחסר לה חלקיק קטן בפאזל מלהיות קבוצה לאליפות לקבוצה שלא שווה שקל. זה המסלול המהיר לחזרה ללוטרי, ומי יודע מתי תהיה הפעם הבאה שינחת עלינו איזה פול ג׳ורג׳ בבחירה העשירית.

Puskas

New member
אחינו..

הפייסרס הפסידו את לאנס אז החמישייה שלהם היא כבר לא אותו דבר ולפיכך הם חלשים משמעותית מעונה שעברה..
העובדה היא כזו שהפייסרס ישלמו בעונה הבאה 60 מ' דולר שכר מה שימנע מהם שנתיים ברציפות למעשה למצוא תחליף ללאנס ולהמשיך עם חמישייה בינונית וקו אחורי מביך התקפית.. אז כך או כך הקבוצה הזו בדרך לשנתיים קשות מאוד.. למה לא לזרז תהליך? במיוחד כשהיברט מגיע אחרי עונה עלובה במיוחד ופלייאוף פתטי לגמרי.. וזה לא שלא היו דיבורים על טרייד תמורתו.. זה באוויר כבר.

billc

New member
בעונה שלפני האחרונה

לאנס היה הרבה פחות דומיננטי, מיאמי היו הרבה יותר טובים
ובכל זאת אינדי לקחה אותם ל7 משחקים בגמר המזרח

אני עדיין טוען שה"דומיננטיות" שלו הרסה את הכימיה של הקבוצה
הם עדיין צריכים רכז טוב בשביל לעשות רעש

בקשר להיברט, גם אם היה מחשבות על טרייד עליו, זה עלמנת לקבל חזרה משהו רציני
ולא הקלה כלכלית

אני עדיין מאוד מעריך את היברט, גם אם אני מסכים שהוא אובר פייד, מה שכן
אינדיאנה צריכה ללמוד לשחק בצורה, שאם שחקן מרכזי שלה לא משחק טוב או פצוע, הם לא מתפרקים

לפופ כל הזמן יש איזה שחקן שלא משחק, או לא משחק טוב, הוא יודע לעשות התאמות
אז חוץ מרכז, הם צריכים שווגל יתחיל להבין שצריך ללמוד לשחק בכמה צורות, ולא להתקע בשיטה אחת וחמישיה אחת

ראינו כבר שגרין היה אפס באינדי, אבל מעולה בפיניקס, כנ"ל שחקנים אחרים
אני בעד לתת צ'אנס למאמן, אבל הוא היה חלק מהבעיה

Puskas

New member
טוב זה שווגל מאמן בינוני זה ידוע

כבר שנתיים אנחנו חופרים על זה פה בפורום שלא משנה את מי יש לו על הספסל, הוא לא יודע להשתמש בו..
אחד אחד המחליפים של הפייסרס עוזבים אחרי עונות שפל ופתאום פורחים בקבוצה אחרת..
אם זה היה קורה עם שחקן אחד או שניים אז הייתי אומר שזו סיטואציה.. אבל רבאק, טרנר מגיע אחרי עונה מצוינת ומתרסק,
גרין הפך משק עם קקי לאחד הפורוורדים המחליפים הטובים בליגה ולשחקן חמישייה לגיטימי בקבוצה שכמעט עשתה פלייאוף,
מה עם פלאמלי? היה נגר מצ'וקמק ונהיה סנטר סולידי פלוס בליגה הזו..
והרשימה הזו עוד ארוכה מאוד..
כל זה לא משנה את העובדה שהפייסרס איבדו שחקן שעשה שנה שעברה 13.8 נק' ב-50% מהשדה, הוסיף 4.6 אס' ו-7.2 רב' ולסיום כמעט הצליח לשמור על המספרים האלו בפלייאוף. כמובן שהוא גם שחקן הגנה מעולה וחזק בטירוף פיזית.
אז אני לא בא ואומר שהוא סופרסטאר אבל כל הפורום פה דיבר על כמה שזה שוד שהוא לא זומן למשחק האולסטאר האחרון.. אז כן העריכו אותו ורוב הפורום ספר אותו כשחקן ששווה 11 מ' דולר ומעלה.. אז פתאום הדומיננטיות שלו פגעה בפייסרס? פתאום הוא לא מתאים לפייסרס?
אתה מאשים אותו בזה שאינדי לקחו חצי צעד אחורה בשנה שעברה נגד מיאמי ובניגוד לעונת 12/13, הפעם נכנעו ללא תנאי?
מה עם היברט? ירד מ-22.1 נק' ב-55.7% ל-10.8 נק' ב-41.5%.. ירד מ-10.4 רב' ל-7.5 רב' וירד מחסימה אחת ל-0.8 חסימות..
היברט הוא הסיבה שב-12/13 הפייסרס כמעט העיפו את מיאמי לבין זה שב-13/14 זה היה די חד צדדי לטובת ההיט.

Cade Foster

New member
לאנס הוא סתם סרטן

"חלשים משמעותית". אפשר לחשוב שמדובר פה בטוני פארקר שעוזב אותנו. מי שמע עליו בכלל לפני שנתיים. יכול להיות שאינדיאנה תהיה פחות טובה מבעונה שעברה. אבל מיאמי בטוח תהיה פחות טובה. וכמה עוד קבוצות כבר יש במזרח שעולות על אינדיאנה? אולי קליבלנד, וזה עדיין בגדר האולי, צריך לראות מה הם עושים בקיץ ולאן הם מכוונים בכלל.

אתה ממשיך לחשוב בקו הזה של או אליפות או בנייה מחדש. כאילו הלו, נכון לנקודת הזמן הזו אנחנו פייבוריטים לצאת מהמזרח! אין אף קבוצה בליגה שתזרוק עונה עם פוטנציאל לגמר הNBA בשביל בנייה מחדש. בנייה מחדש יכולה לקחת שנים ארוכות, בטח בפרנצ'ייז כמו הפייסרס שהוא לא שוק מי יודע מה וגם לא מוכן לשלם מס.

ונגיד ושלחנו את היברט תמורת כלום. מה התוכניות שלך לקיץ הבא? איזה סנטר אימתני אתה רוצה להביא שיעדיף הצעה שלנו על הצעות זהות מקבוצות אחרות?

שלא תטעה אני חושב שהיברט הוא חוזה רע. אבל עדיין יש לו ערך טרייד כלשהו, לא מדובר פה באמארה או בברניאני, יש קבוצות ששווה להן להמר עליו ואוקלהומה היא אולי אחת מהן. אין סרט בעולם שאינדיאנה תנסה להיפטר ממנו תמורת חוזה נגמר או בחירת סיבוב שני, אין מצב.

Puskas

New member
איזה זריקת פוטנציאל?

היברט בשנה האחרונה היה הסיבה שהלכתם אחורה! לא ביקשתי לשחרר את ג'ורג' או את ווסט אפילו..
ביקשתי לשלוח שחקן שהוא אוברפייד בענק (שווה אולי 7 לעונה ולוקח פי 2), שנתן 2 עונות רצופות גרועות כשבאמצע היתה לו סדרה אחת נפלאה נגד מיאמי ב-2013 ועל הסדרה הזו הוא בנה קריירה שלמה ומוניטין.. על מה אנחנו מדברים בכלל? הבחור מתנשא לגובה 2.18, שוקל מעל 130 ק"ג והוא לא מלך הרב' והחס' של הפייסרס!
אתה מבין את זה שגארד בגובה 1.93 לקח יותר רב' ממנו בממוצע ובטוטאל שנה שעברה? זה הזוי!
בתאכלס הוא מחזיק ממוצעי קריירה של 11.2 נק' ו-6.7 רב'.. אנדרה בלאטש ייתן לך בול אותם מספרים ואפילו יותר התקפית תמורת חצי מחיר.. אז הנה למשל שחקן שהיה אפשר להביא.. JJ היקסון מחזיק ממוצעי קריירה של 10.1 נק' ו-9.2 רב' וזה כולל עונת רוקי עלובה שמורידה לו את המספרים.. הנה הוא ייתן לך את המספרים של היברט ויותר מבחינה הגנתית בשביל חצי מחיר.. עוד אחד? פול מיליסאפ נהיה שחקן חופשי בקיץ הקרוב, יחתום תמורת 11 מ' דולר בוודאות.. ב-4 העונות האחרונות מחזיק מעל 16 נק' למשחק וסביב 8 רב'... מספרים עדיפים בגדול על היברט וב-4 מ' דולר זול יותר ובלי פוזה ואגו..
פאקינג אנס קאנטר עם הזריקה העקומה נתן שנה אחרונה מספרים טובים משל היברט.. 12.3 נק' ו-7.5 רב' וישב על 50% מהשדה! את כל זה הוא עשה תמורת 4.5 מ' דולר ואגב.. גם הוא חופשי בסוף העונה הקרובה ויבוא תמורת פחות מ-10 לעונה כנראה..
אמרת וצדקת, הוא חוזה רע אבל יש לו ערך טרייד כלשהו.. אם הוא ייתן עוד עונה כמו האחרונה, איזה ערך טרייד יישאר לו? המוניטין שלו רק נחלש משנה לשנה.. לא חבל?

אז איפה הפירוק פה? איפה ויתרתי פה על פוטנציאל ענק ופגעתי בקבוצה מקצועית? תאכלס? שלח את היברט תמורת נאש וג'ורדן היל בסדר? היל ייתן לך כמעט את המספרים של היברט ונאש יחסוך לך כסף וקיץ הבא תביא את אחד השמות שכתבתי פה כרגע.. כולם ייתנו לך מספרים עדיפים על של היברט, כולם בסיכון פציעה נמוך יותר וכולם יעלו זול בהרבה.. מה הבעיה פה?

Cade Foster

New member
ההודעה הזאת כל כך לא נכונה שאני לא יודע מאיפה

להתחיל.

קודם כל אתה בא ומשווה לי שחקנים מקבוצות לוטרי. מה הם קשורים? זה די הגיוני ששחקן שהוא אופציה שנייה-שלישית בהתקפה ביוטה נותן מספרים יותר טובים מסנטר הגנתי שהוא אופציה רביעית בקבוצת התקפה נכה כמו אינדיאנה.

דבר שני היברט הוא שחקן שבא בחצאים, פשוט אי אפשר לדעת איזה חצי הוא ייתן לך. בעונה של השביתה הוא נתן חצי ראשון אדיר, נבחר לאולסטאר, ובפלייאוף התפרק. בעונה שאחרי הוא נתן חצי עונה ראשון גרוע ביותר, ערך הטרייד שלו היה יותר נמוך מאשר כיום, ואחרי האולסטאר הוא משום מקום נהיה שחקן מפלצתי כשהשיא הגיע בגמר נגד מיאמי. אחר כך שוב חצי עונה ראשונה נהדרת, היה מועמד כמעט בלעדי לDPOY (זה היה רק לפני חצי שנה!) ושוב התרסק בפלייאוף. ללארי כנראה נמאס מהנדנדה הזאת ובצדק מחפש לו טרייד, אבל אתה לא יכול לקחת שחקן שהתקרה שלו היא שחקן ההגנה הכי טוב בליגה ולהפוך אותו לאיזה גלן דיוויס מבחינת ערך טרייד. אם נמצא דיל טוב נגיד לו יפה שלום. לא נמצא דיל טוב הוא יישאר ונקווה שהפעם הוא יופיע לחצי השני של העונה.

דבר שלישי, אתה רואה את זה יותר מידי בשחור לבן. לא כל שחקן שנתן 50% ודאבל דאבל ממוצע בקבוצה X ייתן אותה תרומה בקבוצה Y. כריס בוש דוגמה טובה. היברט שהיה מצופה ממנו להיות אופציה ראשונה בהתקפה מול מיאמי קרס תחת הציפיות ככל שהתקרבנו לרגע האמת. בקבוצה כמו אוקלהומה הוא יהיה גג אופציה רביעית, לאף אחד לא אכפת כמה נקודות הוא יקלע בערב כי לא חסר שם מי שיעשה נקודות. זאת יכול להיות קבוצה שתפורה עליו והוא תפור עליה כדי לקחת אותה לטבעת. הכל זה עניין של סיטואציה.

Puskas

New member
ומה הייתה התקרה

של גילברט אריאנס? לארי יוז? סטארבורי? כולם היו פוטנציאל עצום וגם נתנו עונות מדהימות אבל בסופו של דבר חוסר יציבות ובעיות מנטליות ואופי תקעו אותם עד העצם והפכו אותם לסתם שחקנים מיותרים.. מתי תגיעה הנקודה שבה תודה שהיברט הוא מהמשפחה הזו ושעדיף לפייסרס לסחור בו תמורת מקום פנוי מתחת לתקרה?

fatnoam

Active member
אתה טועה

1. היברט לא מתבקש להנהיג כמו מארברי או ארינאס. הוא מתבקש לעשות עבודת רול-פלייר. הלחץ שמופעל עליו בעקבות זאת לא אמור לשבור אותו מנטלית.

2. אתה מסתכל רק על המספרים של היברט (שהם עלובים, נכון), אבל אתה מתעלם מדברים אחרים, כמו נוכחות, שינוי זריקות וכדומה. ברור שמילסאפ שחקן יותר טוב ממנו, אבל אתה לא יכול לשחק איתו ועם ווסט בתור שני גבוהים, שלא נדבר על זה שכשיצא מאטלנטה הוא ירוויח הרבה יותר מ-11 מליון.

3. היברט עדיין בחור צעיר ויש לו תקרה גבוהה, להיקסון אין כלום (פחות או יותר בשיא הקריירה שלו והוא לא מרשים). מקאנטר יכול לצאת משהו, ואפילו טוב מהיברט אבל אני בספק אם 10 מליון לשנה יספיקו להוציא אותו בתור RFA. גורטאט (שחקן דומה) מקבל 60 ל-5, והוא לא היה RFA, והוא גם בשיאו בעוד שקאנטר יכול עדיין להשתפר.

4. בכלליות אתה נוטה להמליץ על הרבה טריידים וסאלארי-דאמפס בשביל להביא כוכב, ללא הבנה של שני דברים - הראשון זה שכוכבים חותמים איפה שהם רוצים ולפרנצ'ייז כמו אינדיאנה יש מעט מאוד להבטיח להם. השני הוא שקשה לבנות קבוצה ומרקם, ועד שאתה כן מצליח לעשות את זה, אתה לא זורק את זה והולך לטנקינג. שלא נדבר על זה שעונת הפסדים תקשה מאוד על אינדיאנה לשמור על הפרנצ'ייז פלייר שכן יש להם ויסיים חוזה מתישהו.

Puskas

New member
תגובתי

1. הוא היה רול פלייר מאוד חלש שנה שעברה ובזו שלפניה רוב הזמן.

2. מיליסאפ יסיים חוזה בהוקס בגיל 30 ואני לא בטוח שמישהו ייתן לו משהו מעל 44 ל-4 נניח או אפילו 35 ל-3 כשגם במחיר הזה הוא זול מהיברט.

3. היברט בן 28 עוד מעט, לא כזה ילד כבר והיקסון צעיר ממנו בשנתיים וכבר שם מספרים עדיפים על הלוח. הגיע הזמן להשלים עם זה שמה שאתה רואה זה מה שאתה מקבל מהיברט ושהוא כבר לא יהיה טוב יותר.

4. אני לא מדבר על כוכבים אני מדבר על שחקנים טובים. דיברתי על בלאטש, רחוק מכוכב אבל יעיל ויחסית זול, אני מדבר על חבר'ה כמו דנג, לא כוכבים אבל מחזקים קבוצה בשקט ובלי אגו וכמובן במחיר נסבל מאוד. לשלם 15 להיברט ושנה הבאה עוד 16 זה מצחיק.. הוא לא שווה אפילו חצי מזה אז מה הטעם?

fatnoam

Active member
חידשת לי עם היקסון

לא ידעתי שהוא צעיר מהיברט. לא תיארתי לעצמי אפילו.

1+3 - גבוהים פורחים מאוחר. בטח כאלה שבנויים על סייז ולא על אתלטיות. יהיה דבילי לוותר עכשיו על היברט, אחרי שהשקעת בו כבר את "השנים הרעות" שלו.

2+4. מילסאפ יקבל 48 ל-4 עוד מההוקס, שלא נדבר על קבוצות אחרות שישלמו יותר בשביל להוציא אותו. אבל עזוב, זה ספוקלטיבי וגם לא קשור - הוא עדיין לא יכול לשחק לצד דייויד ווסט. אתה לא יכול לשחק עונה שלמה עם שני גבוהים שהם אנדרסייזד מובהקים.
מעבר לזה, לגובה החוזה אין משמעות - אינדיאנה כבר החליטו להשוות על היברט (היה RFA, קיבל מקס' מפורטלנד והפייסרס השוו). הוא עכשיו שחקן שלהם. אני מסכים שאינו שווה את הכסף, אבל אין לך באמת איך להיפטר ממנו. החוזה שלו כרגע נחשב גרוע, משמע אינדיאנה תצטרך לקבל תמורה אפילו פחותה ממנו (או להוסיף נכס שאין לה) כדי לקבל תמורה הולמת כלשהי. לקונטנדרית לא שווה לעשות מהלך בשביל הקלה חוזית בסיטואציה הזו, ובטח לא להחליש עצמה במודע.

חוץ מזה, לא הגבת למה שכתבתי על המרקם הקבוצתי. והעברה של היברט תשפיע עליו לרעה.

ולבסוף - היברט נתן סדרה שהוא השפיע עליה כאוסלטאר מוביל. זה אומר שהתקרה שלו שם, ופשוט צריך להגיע לשם, איכשהו. היקסון לא מסוגל לתת סדרה כזו, עם כל הכבוד.

rapgamer4ever

New member
אני בכלל לא מכיר בהשוואה הזאת היברט-היקסון

זה כמו להשוות את קוואי לנארד לטוביאס האריס. שקר הסטטיסטיקה במלוא תפארתו.

Executioner

New member
פושקאש אתה לא מאמין בלראות שחקן משחק?

הגנה, דברים כאלה? רק שורה סטטיסטית?

למעלה