שרשור טריידים: 13/7/14

Puskas

New member
הגנה זה יופי

וזה כל מה שיש לפייסרס כבר כמה שנים.. לא הגיע הזמן להבין שבשביל לעשות את הצעד הנוסף ולאיים על האליפות צריך התקפה?
אתה נתפסים יותר מדי להיקסון.. הצגתי גם את בלאטש ומיליסאפ ואפילו קנטר.. זרקתי שמות של שחקנים שמעמידים מספרים טובים ועולים זול משמעותית מהיברט.
הנקודה היא שנשאלתי פה מי לדעתי יבוא בכלל לפייסרס בקיץ הבא אם יהיה מקום תחת התקרה אז זרקתי שמות, יש גם שחקנים טובים יותר שיבואו לדעתי.

Executioner

New member
הצעת שחקנים שע"פ מה שאתה אומר יתנו אותם מס'

מספרים. אבל לא את ההגנה של היברט. אז מה עשית בעצם? החלשת את הפייסרס.

Cade Foster

New member
וואי וואי, איפה השחקנים האלה ואיפה היברט

ארינאס ומארבורי היו סרטנים שברגע שקיבלו את חוזה הדמים שלהם התחילו לעשות צרות בכל מקום שאליו הם הגיעו, עד שבשלב מסוים לכולם נשבר מהם והם נפלטו מהליגה. אגב, Mark my words - סטיבנסון יגמור בדיוק כמוהם. בכל אופן זה לא רלוונטי להיברט כי הוא לא טיפוס בעייתי, יש לו בעיות שמתבטאות בחוסר יציבות קיצונית ולכן הוא ייתן פרקי זמן של אולסטאר ופרקי זמן של סקראב, לפעמים אפילו בין משחק למשחק (אחרי סדרה מהגהנום מול אטלנטה הוא פתאום בא ונתן אחלה משחק 7). זה הבחור ועם זה צריך להתמודד, יש כאלה שיקחו את הסיכון בתקווה לייצב אותו ויש כאלה שלא. לי כבר די נשבר ממנו.

ולארי יוז? הוא התפרק בגלל פציעות כאלה ואחרות - רק אלוהים יודע איך זה קשור למקרה של היברט.

מתי תגיע הנקודה? היא כבר הגיעה, אני מת שנמצא טרייד בשבילו אם לא שמת לב. אבל זה לא אומר שצריך לצאת פראיירים והאלטרנטיבה שאתה מציע היא הדרך המהירה ללוטרי, ולהרבה שנים. יש לו עוד שנתיים בחוזה. אם במהלך השנתיים האלה נצליח להנחית משהו נורמלי תמורתו אז סבבה אגוזים, אם לא אז ניפרד לדרכנו כידידים, זה לא חתונה קתולית פה וכמובן שצריך ללמוד מטעויות עבר ולא למהר להשוות כל הצעה הזויה שהוא מקבל.

Cade Foster

New member
רק הבהרה קטנה

כשכתבתי שהוא לא טיפוס בעייתי התכוונתי כמובן בעייתי בקטע משמעתי, כלומר הוא לא הטיפוס שישלוף אקדחים בחדר ההלבשה. סתם כי זה היה נראה מוזר שאני כותב שהוא לא טיפוס בעייתי אבל יש לו בעיות

Puskas

New member
הקבוצה היחידה בינתיים

שממש פנתה לפייסרס בנוגע להיברט היא מילווקי.. אז תבין לבד מה הפייסרס הולכים לקבל עליו.. לא הרבה יותר מחוזי זבל שיקלו על התקרה עוד שנה :)

Cade Foster

New member
אז לא יקבלו בכלל, מה לעשות

אולי אם מילווקי תתרום לנו את הבחירה הראשונה שלה בדראפט הבא היא תקבל את היברט. גם זה אולי גדול. אחרת בירד ירד לגמרי מהפסים.

billc

New member
אוקלהומה לא מתאימה להיברט

היא קבוצה יותר מידי מהירה, הוא שחקן יותר מידי גדול להתמודד עם זה
דווקא לפי דעתי הוא היה מתאיפ למאמן כמו פיל ג'קסון
ואם מדברים על קבוצות, אז אולי ממפיס, פורטלנד במקום לופז אם צריך
וכדו'

Puskas

New member
בליגה שהולכת לסמול בול

עם גבוהים מהירים וניידים, אני לא בטוח שהיברט מתאים לאיזושהי קבוצה..

ofer1732

New member
מזכיר לי את הדיון על דנבר

לזרוק את כל השחקנים שלך ששווים משהו ב-salary dump מבלי לקבל עליהם שום תמורה זאת דרך רעה לעשות בניה מחדש וניצול נוראי של המשאבים שלך, אתה באמת חושב שאיזהשהו FA רציני יעדיף אותם גם על פני הקבוצה הנוכחית שלו שיכולה לשלם לו יותר וגם על פני קליבלנד של לברון והקבוצות הגדולות (ניקס,סלטיקס,לייקרס) אם יש להם סגל בינוני ואין להם נכסים שאמורים לשפר אותם בעתיד (צעירים מבטיחים, בחירות דראפט)?, אני לא נגד בניה מחדש אבל א. קבוצה שעשתה שנתיים רצוף גמר איזורי ואיבדה בסך הכל את השחקן השלישי-רביעי בחשיבותו בסגל היא לא מועמדת אידיאלית לתהליך כזה וב. אם עושים את זה צריך לעשות את זה כמו שצריך.

Puskas

New member
תן לי לתקן אותך

הפייסרס איבדו את השחקן השני בחשיבותו בסגל.. מבחינת מספרים וטוטאל כולל הגנה, לאנס היה השחקן השני בטיבו אחרי ג'ורג'..
שנית, תקרא מה כתבתי הודעה אחת מעל לCADE לגבי מחליפים אפשריים ותבין שהכל בסדר, העיקר שיהיה כסף פנוי.

ofer1732

New member
כנראה לארי לא מסכים איתך אם הוא לא מוכן

לתת לו אפילו 27 ל-3 עם אופצית קבוצה מבלי שהוא צריך אפילו לעלות מעל לתקרת המס בשביל זה בקיץ בו המחירים כל כך מנופחים ששחקן כמו ג'ודי מיקס מקבל 19 ל-3, לפעמים המספרים לא מספרים את כל הסיפור, סטיבנסון צעיר ומוכשר אבל הוא גם ערס, עבריין אלים והשפעה רעה בחדר ההלבשה ואני לא אתפלא אם היברט וג'ורג' ושאר שחקני אינדיאנה ייראו יותר טוב עכשיו שהוא כבר לא שם.
גם אני חשבתי שלמרות כל הבלאגן עם לאנס אינדי תרצה להשאיר אותו ותהיה מוכנה לשלם לו יותר אבל אם זאת ההחלטה שלארי קיבל אני מניח שהיכולת שלו לא שווה את הבגאג' שמגיע איתו.
שנה שעברה לאנס היה השחקן השני-שלישי בחשיבותו (בעיקר בגלל ההתרסקות של שאר השחקנים) אבל שנה לפני כן כשאינדי הייתה קרוב ללהעיף את מיאמי בגמר האיזורי עם פחות או יותר אותו סגל הוא לא היה יותר מהשחקן הרביעי בחשיבותו בקבוצה.

זה שיש כסף פנוי לא אומר שיש לך מה לעשות איתו, לא ברור לי למה אתה כל כך משוכנע שמילסאפ שהיה אולסטאר שנה שעברה יסכים לבוא לאינדיאנה תמורת 11M, זה שאטלנטה הצליחה להשיג אותו תמורת מחיר מציאה בקיץ הקודם לא אומר שהפייסרס יצליחו לעשות את זה בקיץ הבא, כדי למשוך FAים איכותיים אתה צריך להיות תחרותי ולתת לשחקנים סיבה לרצות לחתום אצלך.

אגב, בלאטש והיקסון הם לא סנטרים, שוב, מספרים זה לא הכל, אתה לא יכול לקחת "שחקן של 11 6" ולהחליף אותו בשחקן אחר שעשה 11 6 בקבוצה אחרת בסיטואציה ובעמדה אחרת ולהגיד "הנה, חסכתי כמה מיליונים מבלי לאבד שום דבר".
בנוסף, אתה באמת משווה את היכולת ההגנתית של היקסון לזו של היברט??, אנחנו מדברים על כדורסל אמיתי ולא פנטזי, מספרים זה לא הכל והאמת גם מבחינת מספרים זאת לא השוואה שאפשר לעשות (תעיף מבט רגע על מספר החסימות של היקסון למשחק ותשווה את זה להיברט).

Puskas

New member
הוא הציע לו אותו חוזה

רק ארוך יותר.. משמע שהוא כן האמין שהוא שווה 9 לעונה.
זה שהוא העליב או משהו כזה את לאנס בהצעה הזו ולפיכך לאנס ברח למקום אחר זה משהו אחר אבל בירד בהחלט רצה אותו להרבה שנים.
לגבי המספרים של היברט.. לא יודע איזו השפעה הגנתית הוא נותן מלבד הרתעה מסוימת ליד הטבעת אבל מלבד זאת הוא לא תורם כלום.. לא התקפה, לא רב', לא כלום..
חוץ מזה שהגנה יש להם בשפע בחמישייה ועל הספסל, לא יזיק להם שחקן שישפר להם דרסטית את ההתקפה גם במחיר הגנתי מסוים.
ובלאטש הוא סנטר.. כך הוא שחק כל השנה בנטס ובהצלחה רבה.

rapgamer4ever

New member
לפעמים יש לך נטייה לדעה קיצונית

אני זוכר בשנה שעברה את הדיונים שהיו לנו על היברט בהם טענת שהוא אוכל את דוויט בלי מלח.
אני לא מזכיר את זה כדי להגיד "אמרתי לך". ברוב הפעמים הדעה הכי "נכונה" היא איפשהו באמצע ועונה רעה לא יכולה למחוק לחלוטין את העבר, בדיוק כמו שבזמנו הסדרה הענקית מול מיאמי לא הייתה יכולה למחוק את ההיסטוריה של האנמיות והאיטיות של היברט.

אני מסכים איתך שהיברט לא מתאים לכל קבוצה בליגה אבל אתה גם לא יכול פתאום להוריד אותו למעמד של אנדריי בלאץ'. הוא עדיין אחד משחקני ההגנה הטובים בליגה ובין ה-rim protectors הכי טובים שיש. ההשפעה ההגנתית של הרתעה ליד הטבעת שהתייחסת אליה כלאחר יד היא חשובה מאין כמוה.
צריך לומר גם לזכות היברט שלמרות מספרי הריבאונד המביכים שלו אינדיאנה היא אחת מקבוצות הריבאונד הטובות בליגה. כלומר הוא כן עושה בוקסאאוט ומכין את השטח ללאנס או ג'ורג' או כל שחקן אחר.

לגבי סטיבנסון אני מסכים איתך, העזיבה שלו היא כישלון של בירד. נהיה קצת טרנדי לתלות את הדעיכה של הפייסרס בסטיבנסון אבל צריך לזכור ש:
1. אינדיאנה התמודדה בכבוד מול מיאמי בשנה שעברה כי היברט היה מפלצת באותה סדרה, זה לא בידיים של לאנס.
2. סטיבנסון לקח תפקיד מרכזי בקבוצה עוד מתחילת העונה כשאינדיאנה הובילה את הליגה בבטחה, אני לא מסכים לטענה שהמעורבות שלו היא שדרדרה את הקבוצה.

הרבה דברים השתנו מהפתיחה המטורפת של הפייסרס- ג'ורג' זכה בתחילת השנה להשוואות לקווין דוראנט, היברט הפך משחקן ההגנה של העונה לאולסטאר עם המספרים הכי עלובים בהיסטוריה, גם הקבוצתיות נסדקה (ובכך ללאנס יש חלק, אני לא מכחיש). בסופו של יום אני לא אוהב להאשים שחקן אחד בתופעה שקורית לקבוצה שלמה.

Puskas

New member
הקטע עם היברט

היה אחרי הסדרה עם מיאמי ב-2013 כשהוא היה מדהים! אז כן באותה סדרה הוא נתן יכולת של מגה סנטר אבל מאז עברה שנה, שנה שלמה של אנמיות ושל שתי ידיים שמאליות וגם אם נניח שהיברט נופל איפשהו בין היכולת מפלייאוף 2013 לבין עונת 13-14, זה עדיין שם אותו במקום של אוברפייד עצבני פלוס פלוס.
לגבי לאנס אני מניח שהסכמתי איתי.. אני טענתי שהוא לא אחראי לנפילה של אינדי שזה מה שעופר טען.

לא הייתה עונה שלמה של אנמיות

הייתה חצי עונה של שחקן ההגנה הכי טוב בליגה, ועוד חצי עונה של לא ברור מה. בדיוק כמו שנה קודם שהוא פתח חלש ואז השתפר. ראייה סלקטיבית בדיעבד יכולה לגרום להרבה שחקנים להראות טוב/רע.

כשאינדי הייתה מעולה בתחילת השנה זה קרה בגלל שפול ג'ורג' היה לא בהכרה מבחינה התקפית וכי היברט שיחק עם מוטיבציה בשני צדדי המגרש ולא בכה בהגנה על זה שהוא לא מקבל כדורים בהתקפה.

בן הNלך

New member
לגביי היברט וסטיבנסון - זה מאוד פשוט

דעתי היא שהמאמן אשם:
א. לא ייתכן שלמאמן אין ביצים להעיף שחקן ל X זמן אם הוא מתנהג כמו פרחח
ב. אחד מהתפקידים של המאמן הוא להוציא מהשחקנים את המיטב, אפילו בתקופות קשות\רעות כמו שעבר על היברט

ברור שווגל לא אשם במצבים האלו אבל כמאמן הוא צריך לדעת לנתב את הספינה לכיוון הנכון. ברגע שסטיבנסון או כל שחקן אחר רואה שאין "בוס" - הוא יכול להתנהג איך שהוא רוצה ומתי שהוא רוצה.
ובגלל הקיבעון המחשבתי של ווגל, הוא לא יכול לעלות לחמישייה עם לבוי אלן לדוגמא במקום היברט? שחקנים צריכים לדעת שהמקום שלהם בחמישייה הוא לא מובטח ולא מובן מאליו!
כמובן שזה צריך להיות תהליך ולא מיד להעיף אנשים לספסל אלא לתת להם קרדיט לפני ולא לפגוע להם בביטחון, אבל זה התפקיד של המאמן, לדעת לנהל את הקבוצה ואת הסיכונים.

למעלה