שרשור טריידים: 13/7/14

Executioner

New member
תקנו אותי אבל לבולס יש 2 רכזים כרגע?

האחד הוא רוז והשני הוא היינריך? תגובה רשמית:"אוי"

OrEl74

Well-known member
מנהל
עדכונים

פאו גאסול סגר רישמית בבולס לשלוש עונות תמורת 22 מליון (הלייקרס לא הציעו לו 10 לעונה?)

אחרי שפירס סגר בוושינגטון הייתי בטוח שגארנט יודיע בקרוב על פרישה אבל מסתבר שהכסף עושה את שלו וגארנט מתכוון לשחק גם בעונה הבאה.

לעונת זאת, מי ששוקל להכריז על פרישה בקרוב הוא דווקא ריי אלן שרק לפני שבוע אמר שהוא רוצה לשחק איפה שלברון ישחק.

הזאבים ממינסוטה הודיעו חגיגית לקאבס, אין וויגנס, אין קווין לאב.
כלומר, תשכחו מטרייד על לאב לקאבס.

Chi Town

New member
זה נכון הלייקרס הציעו 10, אטלנטה הציעו 11

והוא בחר לשחק בבולס. גבר אמרנו? הרווחנו שחקן, ובנאדם.

מירוטיץ' ומקדרמוט הולכים להנות ממנו. הם לא יכלו לבקש מנטור יותר טוב.

ohhh1

New member
הוא עשה טעות גדולה שהוא לא בא לספרס

אצל ת'יבס ייגמר לו האוויר עוד לפני האולסטאר ברייק, אצלנו הוא היה יכול בקלות להפוך להיות השחקן הכי חשוב אחרי קוואי וטימי.

Cade Foster

New member
אבל למה סן אנטוניו צריכה אותו?

טימי, ספליטר ודיאו וגם הרוקי החדש שתחת פופוביץ' אמור להפוך מתישהו לHOF או משהו בסגנון. איפה תמצא מקום לגאסול? אם דיאו היה עוזב זה היה מאוד מתבקש, אבל אחרי שהחזרתם אותו אני באמת לא רואה סיבה.

ohhh1

New member
גאסול השחקן שהכי מתאים לספרס

הוא הרבה יותר מגוון מספליטר והוא היה יכול להפוך את הקו הקדמי שלנו לטוב בליגה אם היה מגיע. הוא יכול לשחק טוב עם כל אחד מהגבוהים שלנו כי הוא מושך המון תשומת לב מההגנה והוא יכול לסדר לכולם מצבים נוחים לקליעה. הוא בעצמו יוכל לקבל זריקות טובות יותר מבלייקרס ובבולס.

גם מבחינת הרוטציה זה מסתדר, בהנחה שביינס עוזב אותנו הקיץ, בונר הופך להיות שחקן שמשחק רק כמה משחקים בפלייאוף כדי לרווח את ההגנה של OKC בצבע ושאיירס לא באמת נלקח בחשבון - נשארו 96 דקות לספליטר, פאו, דיאו וטימי.

דיאו שיחק העונה 25 בממוצע למשחק, הייתה לו עונה ארוכה ולפחות בחצי הראשון של העונה הבאה כדאי לתת לו לשחק באיזי, כמו שעשינו עם טוני השנה. 20 דקות למשחק יספיקו לו.
ספליטר שיחק 21 דקות בממוצע העונה, הוא יכול לקבל יותר דקות העונה, הוא ממשיך להשתפר.
טימי שיחק 29, הייתה לו עונה ארוכה, מאמין שפופ יחפש לתת לו יותר מנוחה.
פאו היה לוקח את שאר הדקות.

קייל אנדרסון הוא פרויקט, לפני שהוא יוכל להיות אפקטיבי הוא צריך להוסיף די הרבה מסה (אמור להיות הדיאו הבא, למעשה) ובינתיים הוא יעלה מהספסל לדקות מעטות כדי לשחק 3.

billc

New member
אומרים שהספרס רצו אותו, כידי שלא יגיע לאוק

ולא ממש לרוסטר, מה שכן היה מעניין לראות איך פופ מוציא ממנו יותר

Cade Foster

New member
זה לא כזה שחור ולבן

ארבעה גבוהים לא בהכרח יחלקו ביניהם 96 דקות. קוואי ב4 למשל זה משהו שפופ כן משתמש בו. וקח בחשבון שיהיו לסן אנטוניו המון משחקי גארבג׳ טיים בעונה הסדירה (מגיעים לרבע רביעי בפלוס 30 או משהו בסגנון, או משחקים שפופ מוותר עליהם מראש ונותן לטריו שלו לנוח) כך שאיירס כן יהיה רלוונטי בחלק מהמשחקים מבלי שזה בכלל יזיז לכם. אני לא אומר שאפו לא מתאים. להיפך, הוא מאוד מתאים. אני פשוט לא מבין למה הוא נחוץ (גם ככה סן אנטוניו קבוצה מבוגרת אז להוסיף לה עוד חטיאר?)

Puskas

New member
2 סיבות

1. הבולס הציעו לו יותר בטוטאל.. 2 מ' דולר יותר מהלייקרס בחוזה ארוך יותר שישאיר אותו בוודאות בNBA יותר זמן.
2. הלייקרס הם גם קבוצה זבל ללא שאיפות לשנה הקרובה בעוד הבולס קבוצה טובה בעלייה ובנוסף, אתה לא יכול להציע 18 ל-2 לג'ורדן היל העגלה ואז לבוא לפאו ולהגיד לו שייקח מ' אחד יותר לעונה.. זה מגוחך.. הוא נעלב ובצדק.

לגבי לאב לקאבס, לא הייתי סוגר את הדלת הזו עדיין.. שמעתי שהקאבס מחפשים קבוצה שלישית שתעזור להעביר תמורה ראויה לוולבס וכך לאב יגיע לקאבס וזאת מבלי לאבד את וויגינס.

מסכים עם הסיבה השנייה.

הראשונה פחות רלוונטית. פאו יימצא חוזה ל2 מיל' בעוד שנתיים בלי הרבה בעיה, ככה שההפרש הכספי לא באמת קיים.

Puskas

New member
כבוד זה כבוד

בסופו של דבר יירשם שפאו בגיל 37 עוד הרוויח שכר מכובד.
בכל מקרה, אני מניח שהוא בא בשביל תחרותיות ובגלל הפגיעה האישית מהלייקרס.

billc

New member
הלייקרס עדכנו את ההצעה 29 מיליון ל3 עונות

הוא פשוט לא היה מעוניין, יכול להיות שאנחנו נראה את גאסול הכי טוב אי פעם
יכול להיות שתיב ילמוד הגנה, ומה שבטוח הוא לא יזרוק שלשות מטומטמות כמו שעשה בלייקרס

billc

New member
יש לי מחשבה על טרייד עם לאב

הקבוצות שרוצות את לאב רוצות שהוא יתחייב להרבה עונות, ולא יעזוב בתום העונה
ביום שישי לאב רמז שהוא מוכן להשאר לטווח ארוך

אבל מאז קרו כמה דברים, אחד מהם שלברון חתם רק לשנתיים עם אופציה יציאה בעונה הבאה
גם אם אנחנו מאמינים לו שהוא רוצה להשאר לטווח ארוך, אנחנו לא יכולים בוודאות לומר שבאיזה שהוא סנריו הוא לא יעזוב
אז השאלה למה לעזעזל, לאב יתחייב לעונות רבות בקלבלנד, כאשר לברון לא עשה את זה?

ואם נלך צעד אחד קדימה , נניח שהם כן עושים טרייד על ווגינס בשביל לאב
אז אני מניח לאב חושב לעצמו, אני מגיע לקלבלנד, בעונה הבאה יכול להיות מצב, לא לברון, לא ווגינס, ואני צריך להיות פה
עוד 4 עונות?

בקיצר, אם אני קלבלנד, אני לא מסתכן ועושה טרייד על ווגינס, בסוף לא ישאר להם כלום בעונה הבאה

kobyz21

New member
נולה סיכמו על צירופו של ג׳ון סלמונס לקבוצה...

החתמה טובה שלהם, יכול עדיין לתת 15-20 דקות מועילות...

OrEl74

Well-known member
מנהל
עדכונים קטנים

ריקי רוביו כנראה מנסה לשכנע את מינסוטה לוותר עליו והדרך הכי טובה לעשות את זה היא לדרוש חוזה מקסימום

Ricky Rubio reportedly wants a five-year, max extension from the Timberwolves.

אייברי בראדלי חתם בסלטיקס לארבע עונות תמורת 32 מליון.

אני לא נתקלתי בשמועה הזאת אבל כנראה שהיו שמועות על טרייד שישלח את רונדו ליוסטון, בכל מקרה, הסלטיקס מכחישים הלילה את השמועות האלה.

סבסטיאן טלפייר חתם באוקלהומה.

למעלה