שרשור טקס עמי

shunsine

New member
כאמור למטה

ארקדי לקח שיר השנה - מי אוהב אותך יותר ממני. והדג ביצעו את שירת הסטיקר [כמובן] עם טל פרידמן כגיטריסט... אחלה ביצוע!

כל הכבוד לו.מגיע לו, הוא מלך ../images/Emo47.gif

אפילו שאנן מסכים, שיר תעיד על כך.
חחח

shiroo

New member
חחח הילה.....טוב זה הלך ככה....

באתי לשאנן באמצע הופעה בפיוז'ן ואמרתי לו שמשעמם לייייי אז הוא אמר לי אבל אהוד מלך...אז אמרתי לו ברורררר שאהוד מלך...חחחחחחחח

miki 0

New member
ארקדי בסדר לא יותר מזה

הענין הוא שהדג היו צריכים לקחת את שיר השנה כי הוא ללא ספק השיר הכי טוב שנכתב השנה(בלי שום קשר להערצה שלי אליהם..)

shunsine

New member
מה שחרא

זה ששירת הסטיקר נכתב די מזמן, ואילו "מי אוהב אותך יותר ממני" נכתב לא מזמן, כלומר הוא יותר טרי משירת הסטיקר --> יותר אנשים יבחרו בו. בלה :/ לשירת הסטיקר מגיע לזכות.

טיפקסית

New member
מסכימה עם מיקי

אני חושבת ששירת הסטיקר בהחלט ראוי יותר לפרס שיר השנה, ואני חושבת שלמרות הכל שעבר זמן מאז שהוא יצא לשוק המוסיקה, הוא אולי השיר הטוב ביותר שנכתב בישראל בשנה וחצי האחרונות. ואם כל הכבוד שלי לארקדי דוכין, הפעם זה לא הגיע לו. לא נורא בעתיד כולם יבינו מי אלה הדג נחש באמת אבל תסתכלו על חצי הכוס המלאה פרס הרכב השנה, שלטעמי כבוד גדול כי בהחלט היו כמה מתמודדים ראויים לו,ולא הייתי כל כך בטוחה שהדג יקחו אותו, לא בכזו קלות. וקליפ השנה שאני חושבת שבהחלט מגיע בעיקר לאסף לבני הבמאי, ולצוות שערך והפיק אותו וכמובן לדגים ואני חושבת שהדג חייבים תודה גדולה לכל אלו שעזרו להם השנה ובכלל בשנים האחרונות ואני אישית חושבת שכל מי שפה באמת מבין מוסיקה איכותית וטובה מהי. להתראות בעמ"י 2005-2006

parnar

New member
איזה גירסא מעולה!

הייתי בהלם עם הסולו, פשוט חיה. מחר אני אעלה סיכום על הטקס, ויהיה פה קצת יותר סדר בפורום עם כל ההודעות של הטקס.

Skicker

New member
אני לא יכול

אני לא יכול לראות אני בפנימיה בלי טלויזיה פליז תעדכנו אחרי כל פרס ד"א אני גולש דרך הפלפון אני באמצע שיעור איזה מכור אני עכשיו העיפו אותי מהשיעור חחח בהצלחה לדג

טיפקסית

New member
תותוסיפו את טל פרידמן בהופעת אורח

אצל הדג טפו טפו טפו 6 זכיות בע"ה להתפלל חזק. מקווה ששלחתם גלויות או הצבעתם בפנאי פלוס. ב-20:30 תוכנית השטיח האדום שתעסוק במאחורי הקלעים של הטקס. ובשעה 21:00 יחל האירוע הנוצץ ביותר של המוסיקה הישראלית לשנת 2005 אסור לפספס משה או יאיא אם אתם קוראים בהצלחה אחינו מחזיקים לכם אצבעות

RunNGun

New member
כעעעעעעעעפרה עליך עידו!!!!!!!

תעשה חיים, ותביא תמונות!
ובע"ה (שזה גם בעזרת השם, וגם בלי עין הרע
) יהיו 7 עליות - מומי לוי (בוודאאאאאיייי...)

טיפקסית

New member
הודעת בהצלחה אחרונה לדגים רגע לפני

עוד רגע זה מתחיל והפעם דגי ואנחנו הולכים על הזכייה בכל הכוח. נסתער על דוכן הזכיות. קדימה תתחילו להחזיק את האצבעות חזק. כי כנראה שתהיה לנו סיבה לחגוג הלילה, אני רוצה לקוות שזה מה שיהיה אז שיהיה לכולנו.....בהצלחה

Skicker

New member
יאללה

יאללה בהצלחה לדגי תעדכנו כאן מה קורה בטקס פליז

טיפקסית

New member
זה הולך להיות השוס של טקס עמי

יוווווווואו הם פשוט אלילים הדגים. עשו לי את השבוע זה כל כך הולך להיות השוס של הטקס הזה. ואם כבר מחר 14.2 יאיר סלוצקי חוגג יומולדת כמעט כמעט מזל טוב

FunkyGiraffe

New member
לא יכלתי לייחל ליותר מזה.

גם בדרן בחסד, גם נגן בחסד וגם אוהד את הקבוצה הכי טובה בעולם בחסד
עד המוות הפועל חיפה

FunkyGiraffe

New member
עונה שעברה היינו ליגה לאומית והייתי

ב85% מהמשחקים בבית ובחוץ אז שששששששששששששששששששש

למעלה