שרשור טקס עמי

Mr Darkness

New member
לא אמרתי שמאיה בוסקילה זמרת טובה

(וכמובן, גם לא אמרתי שהיא לא טובה) אבל מאיה בוסקילה היא הזמרת הכי בולטת השנה, ולכן לדעתי מגיע לה לזכות בתואר "זמרת השנה".

Skicker

New member
נשארו עוד 4

ארקדי לקח את מלחין השנה :( חחח אני לא רואה ואני בכל זאת יודע יש דברים שפורום מוזיקה 24 יעיל

Skicker

New member
בעסה

בסדר מגיע לו היו לו 7 מועמדויות אם אני לא טועה יאללה שיקחו את ה3 שנשארו

זה לא היה ברור וזה גם לא מגיע להם

לדעתי. בתור קליפ, נטו, הקליפ לא כזה מושקע היו יותר מושקעים בקטגוריה הספציפית הזאת - הדג לקחו רק בגלל שיש להם הרבה קהל יעד... ולא בגלל שבאמת הגיע לקליפ.

אני חייבת להודות שהטקס מאכזב אותי

הסאונד בקטעי שירים לייב די גרוע ארקדי שר ממש גרוע ב"הופעה הזאת", כנ"ל לגבי סיוון התאקטית. הצוות מראיינים פתטי ולא יודע לעמוד ולהשתמש במיקרופון כראוי. לא יודעת, לא ממש מקצועי... ואל תגידו לי "טקס ראשון בלה בלה" כי אלו דברים אלמנטרים ואינטגרלים בראיון והטקס מבוסס על ראיונות בין השאר. היה יכול להיות הרבה יותר טוב. שלא לדבר על סצינת המיינסטרים והפופ שמתרחבת מרגע לרגע ומורגשת מ-אוווווד בטקס. שמתם לב איך האמנים נראו מבואסים לאמר כל הזמן "שי גבסו"? חחחח זה דווקא היה די משעשע

shunsine

New member
הממממ

חחחחח דוגרי לגבי שי גבסו! אני כן אבל חושבת שלמרות שהקליפ לא מושקע, ואולי מאוד מינימליסטי, אבל כן מעביר משהו. לא יודעת להסביר. טוב, פרס שני לדג =)

Skicker

New member
תעדכנו

מה קורה שם עכשיו תעדכנו מה קורה מי זכה וכו'

shunsine

New member
הדג לקחו עוד אחד!

על הרכב השנה אז יש עוד שתי מועמדויות, אם אני לא טועה

Skicker

New member
ישש

לדג נשארו עוד 2 אין לי מושג מה קורה שם לכן אני לחוץ בעיקרון בפורום מוזיקה 24 אמורים גם לעדכן נשאר לדג שיר ואלבום השנה יאללה עוד 2 זכיות

טיפקסית

New member
יהמאאאאאאאאאן חגיגה גדולה חבר'ה

הדג דרסו בדרך את כל המועמדים לפרס ההרכב חחחחח ואמרו תודה לסלוצקי שגם יש לו מימולדת היום. באמת איפה סלוצקי מה הוא בחר להיות אצל אסף? חחח מסכן להיתקע אצל אסף שם על פני הטקס. יהההההההההההההההה אנשיייייייייים שמחה גדולה אנ'לא קולטת הדג-הרכב השנה!!!!!!!!!!!!!!!!! דגים-מזל טוב

Skicker

New member
בעעע מאיה בוסקילה

בעעע
איכס איך היא זכתה לא מגיע לה לזכות אחרי מה שהיא אמרה שהיא מחרימה את הטקס אם לא מובטח לה שתזכה

shunsine

New member
חחחחחח

היא עומדת שם, ואומרת "יו.. אני לא יודעת מה להגיד". עדיף שלא תגידי, מאמי.

Skicker

New member
נשאר עוד 1

אהוד בנאי לקח אלבום השנה יאללה דגי עוד 1

Skicker

New member
עוד אחד לבנאי

זמר השנה יש לו כבר 3 יאללה דגי אחרון שיר השנה

למעלה