שרשור טקס עמי

FunkyGiraffe

New member
היום... היום הזה ממש...

הדגים הולכים לתת ביקור בעמדת הזוכים 6 פעמים טפו טפו טפו. חובת הצפייה מוטלת עליכם, 19:30, ערוץ 24. אני אהיה שם. בהצלחה לדגים...

טיפקסית

New member
אנשים תפתחו ידיעות אחרונות עמוד 15

איזה תמונה פצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצות רק...איפה שאנן? חחח דגי שיחקתם שוב כרגיל אז שיהיה לכולנו.......בהצלחה

מיקה קרני מזעזעת אותי! מה הולך כאן?

מה קרה לכל האמנים האיכותיים??? איכות וצניעות המוזיקה והאמנים הדרדרה וזה מבאס... הכל ממוסחר מידי.

miki 0

New member
לסיכום

הטקס היה בסדר,בוא נגיד שציפיתי להרבה יותר... אני שמחה שהדגים לקחו את הרכב השנה וקליפ השנה(למרות שלדעתי הם היו צריכים לקחת גם את שיר השנה...) לא נורא,אני מקווה שהטקס שנה הבאה יהיה טוב יותר ולכם דגים קטנים-שיחקתם אותה!!!!!!גם בפרסים וגם בביצוע "שירת הסטיקר"-שהיה מעולה,בעיקר הסולו!

tzafrirs

New member
טל פרידמן הצטרף? ... ועוד משהו!

הזאת שניגנה בדבר הזה שם, אני יודע מי זאת, רק ברח לי השם שלה. זאת זאתי שהיה לה גידול בגרון (בטח בגלל שהיא עישנה), ושמו לה שם משהו. האם זה חד פעמי שהיא מבצעת את ההופעה הזאת, או שקלטת השיר היא ביצעה את זה? ואיפה הדג' שלהם, לא ראיתי אותו בהופעה ב24 ? * מצטער שאני לא יודע כל כך הרבה..............

fire storm

New member
הייתי VIP.

ההופעה הייתה מצויינת, למרות שלצערי, הזמרת הכי פחות איכותית שם- שרית חדד- נתנה את ה "שואו" הכי טוב. היחס לקהל היה קצת גרוע, היה משעמם בפרסומות והיה נותני חסות לא קשורים(רשות הדואר- כאילו איך רציתי לשלוח מכתבים? עם יונה?) והדבר שהכי שימח אותי: סאלימינל והצל וכל משפחת תאקט. בטקס של היום הוכח שהם לא הרכב, הם סך הכל מותג, מותג לילדים יותר נכון, בדיוק כמו חברם המצוייר קרלו, מעבר לקהל של גילאי 8-12 הוא סך הכל מתחזה משהו ואף יותר מזה- אני השפעתי על בחירת של הדג נחש לזכייה. אני הראתי לאימי את הקליפ שלהם(אימי היא מפיקה בטלוויזיה ויש לה עבר מפואר ברדיו ובכלל מה שהיא מפיקה תוכניות של מוזיקה) של שירת הסטיקר ובכל היה כמה קטגוריות שאימי לא הייתה בקיעה בהם והטתי את ההצבעה לדג נחש. בלי קשר: מתי לעזאזעל פתחו את פורום הדג נחש כאן? זה חדש? ישן?

parnar

New member
ככה

אהובה עוזרי, ככה קוראים לאישה הגדולה הזאת. וזה לא חד פעמי, בגירסת דיסק היא מופיעה וגם הופיעה איתם עוד לפחות כמה פעמים בהופעה. "ואיפה הדג' שלהם?" לא הבנתי אותך

Mr Darkness

New member
למה סאבלימינל, הצל ומשפחת תאקט

הם לא הרכב אלא מותג לילדים?

parnar

New member
הדי ג'יי שר שם, בעיקרון בשירת הסטיק

ר לא צריך די ג'יי שיהיה בעמדה, מספיק שיש את דודוש על עמדת הסאמפלר והדי ג'יי (גיא מאר) יכול לשיר להנאתו. מקווה שזה עזר לך

shiroo

New member
"זאת שניגנה בדבר הזה שם".....

זאת אהובה עוזרייייי......

למעלה