שרשור טיפוח!

Larik

New member
אויש, פספסתי

המצרים גם הורידו שיערות בעזרת שעוות דבורים, ולוחות מתכת דקים שמתפקדים דומה לסכיני גילוח של ימינו

בדיוק שעווה זה מה שרציתי לומר, זה לא הגיוני

אבנים, אבל כן כל מיני דברים שהיו עושים מעצים ברזל וכ'ד

Larik

New member
הגיוני בעליל, האדם הקדמון השתמש באבנים

ברת'ור, אם האדם הקדמון יכול, אז גם אתה!

קודם תנסה לקחת אבן ותראה מה קורה ואז תגיד

זה לא הגיוני זה יקרע את העור ואולי מקסימום יתלוש כמה שיערות, תנסה תנסה נראה אותך

Larik

New member
את צוחקת?!

היום בעקבות ההשרשור הזה ניסיתי להתגלח עם סכין גילוח מהמאה ה19.... לא נעים אבל בהחלט אפשרי! מעבר לזאת יש אבנים מאוד קשות, אם האדם יכול היה להכין מהן חניתות אז גם סכיני גילוח זה היה אפשרי. לדוגמא אובסידיאן http://he.wikipedia.org/wiki/אובסידיאן הייתי מנסה להתגלח עם זה, אבל איפה אני אמצא אובסידיאן עכשיו?

לאריק חמוד שלי אני לא צוחקת בכלל, תביא עובדות

עובדות קיימות(כמו ניסוי עצמי מאוד יכול להועיל) ואני אפילו מוכנה לעזור לך עם זה אם תצטרך בכייף כאילו, חח אבל לומר שפעם היו מתגלחים עם אבנים זה נשמע אכזרי מדי, אולי היו עושים צורה כזו של סכין זה יש מצב אבל לא לקחת אבן ממש עגולה/מרובעת וכ'ד ולשפשף איתה את העור זה נשמע רע ביותר,

שלא תעיז להקריב את עצמך בשביל זה שמעת?

לא צחקתי אבל צחקתי על הקטע של "תנסה בעצמך " ברור שאתה לא צריך ולא אמור לנסות על עצמך בשביל לדעת שזה עובד, אתה לא תעשה זאת נכון? תבטיח לי, זה ממש אכזרי ולא אמור להעשות בכלל, היום אנחנו בעולם מתקדם ויש לנו את הכלים להתמודד עם דברים כאלה, למרות שתער די נשמע לי מדליק אבל זהו לא אבנים ולא הרי געש בבקשה מימך,

Berethor

New member
את עוד מדברת על פרמיטיביות?!

את חושבת שאישה חייבת לגלח אחרת היא צריכה להסתיר ולתבייש בזה שהיא לא גילחה. מה יותר פרימיטיבי מזה. זה שזה מגעיל אותך לחשוב על זה בעיה שלך, לא שלהם.

Larik

New member
אולי פשוט תודה בתבוסה?

כבר אין לה מה לענות, הוכחנו שרוב הדברים שאתה אומר לא נכונים, אין לך תושובות לרוב הטיעונים שהוצגו פה ובנוסף אתה ממחזר הודעות. שח-מט.

Berethor

New member
נה, זה שאתם יותר ממני לא אומר שאני יכנע

לצערי דרוש שם ומאיה סגולה לא משתתפים מספיק בדיון הזה. אתם לא הוכחתם כלום, אתם בחרתם באופן סלקטיבי דברים שמתאימים לכם, ועוותתם חלק מדבריי. כאילו כמה חיות מגונדרות, וכמה תרבויות שהיה הורדת שיער גוף בהם אומרים משהו, עדיין אצל רוב החיות, ורוב התרביות אין את זה. למעשה לא חידשתם לי הרבה. עדיין הטבעי ביותר זה המצב של גוף עם שיער, ועדיין טבעי זה מצב ללא כל הדברים המיותרים שקווין הזכירה. רק לחלק קטן מדברים של הטיפוח יש היגיון אמיתי מאחורהם, במיוחד אם יש לזה היגיון בריאותי כלשהו, כל השאר זה שטיות, במיוחד שטיפוח גורם לנזק לגוף ולא להפך, כמו הורדת שיער אובססיבית, איפור, צבעי שיער ועוד דברים רבים אחרים. זה דיון בין המלאכותי והמזוייף לבין הטבעי והאמיתי, בעיקר דיון על הכפייה שלכם ושל החברה בנושא הטיפוח. כי לי אין בעיה עם אנשים "מטופחים" כמו שלכם יש בעיה עם אנשים "לא מטופחים" מספיק לדעתם.

Larik

New member
אתה בעמדת מיעוט פה!

טיפוח גורם לנזק?! מתי מקלחת וגילוח הרגו מישהו? (אלא אם כן הוא החליק ונפל וחתך לעצמו עורק ראשי או משהו כזה). הדיון פה עכשיו מזמן הפסיק להיות דיון על איפור, או התיפיפות ע"י בשמים. אנחנו מדברים עכשיו על טיפוח מינימאלי, (גילוח ומקלחת) וגם לזה אתה מתנגד?!

אתה לא קולט

שזה לא "דיון" אלא "תחרות" לראות מי המנצח? אין לו שום סימוכין. והוא ממציא עובדות (שבחלק מהם לי אישית יש ניסיון, כך שזה עוד יותר מצחיק). שלא לדבר שההגדרה שלו למושג "טבע" זה לפי ה"רוב" שבטבע.ולא לפי "מה שקורה בטבע". והכל הוא בונה ומתאים שיתלבש טיפ טופ לתיאורייה שלו. גם אם זה שולל כל היגיון אפשרי. עזוב. אין טעם בדיון הזה. זה מתחיל להיות מגוחך.

Berethor

New member
לא נכון

ההגדרה שלי לטבעי זה לא רק מה הרוב אלא גם מה המצב הטבעי, כמו שעבור רוב האנשים להיות עם שיער גוף זה המצב הטבעי, ללא כל ספק. זה נכון גם לגבי איפור ושאר הדברים שאת מתייחסת עליהם כאילו זה חובה לשים אותם או לעשות אותם, כאילו זה המצב הטבעי וההפך הוא הנכון. אם ההגדרה שלך לטבעי זה כל מה שקורה בטבע, אז את מכלילה לתוך זה כמעט כל דבר אפשרי, אפילו מחלות, סטיות, מחלות גנטיות והכנה של דברים מלאכותיים(למרות שזה בעיקר האדם עושה). נתתי לך כבר דוגמא, כאשר אמרת שהומוסקסואלים זה טבעי, אז נכון זה טבעי(עבור מי שנולד כזה), זה קיים בטבע, אבל זה גם טבעי שזה יהיה מיעוט, ואותו הדבר נכון גם לגבי מטרוסקסואלים ופריקים של טיפוח. לא פעם ולא פעמיים נשמע ממך ומלאריק, מעוד אנשים שבראש שלכם, הרצון להפוך את כולם לאובססיבים לטיפוח, באותה טענה שאם יש מיעוט כזה שזה טבעי עבורו(ושמדובר בטיפוח גם זה מוטל בספק), כאילו זה אומר שכולם צריכים להיות כאלה, "צריכים".

Larik

New member
לפי איך שאתה מתבטא זה נשמע...

שכל בן אדם שמתקלח פעם ביום ומתגלח פעם בשבוע זה בן אדם אובססיבי.

Berethor

New member
על מה אתה מדבר

על עוד אתה לא מגולח בכל הגוף זה עדיין לא נחשב, תשאל את השותפה שלך המבורגר.

אני אתייחס לפיסקה הראשונה שלך

והתשובה היא: נכון מאוד! מחלות, סטיות וכל דבר שקיים בטבע זה טבעי וזה חלק מהאבולוציה שאתה כל כך מאמין בה. ככה הטבע מסנן, יוצר ומשמיד זנים. מה המטרה בכל זה? תשאל את ה"טבע". ועכשיו לסוף הפיסקה השניה: הדיון היה האם זה "טבעי" לטפח את עצמך, ולא "אם צריך".

Larik

New member
../images/Emo6.gifאני יודע

הדיון הזה מיצה את עצמו מעל ומעבר, אבל זה כבר נהיה מגהשרשורפלצת. מענין לכמה הודעות אפשר להגיע. ונכון לכרגע, אני משתתף בשרשור בשביל הצחוקים.

מה זה בכלל "הסרת שיער אובססיסיבית"?

יש שיער - אתה מסיר אותו ומחכה עד שיגדל שוב. מה האובססיה פה בדיוק? וממתי הסרת שיער גורמת לנזק לגוף? אנשים מורידים שיער משחר ההיסטוריה, אין שום תיעוד רפואי שזה גורם לנזק כל שהוא. מעבר לכך, יש מוצרי טיפוח ואיפור טיבעיים העשויים ממנרלים וכל מיני חומרים שאין בהם כימיקאלים ושאינם מזיקים לגוף. (טוב, אתה לא אחד שמתעסק בטיפוח ואיפור, אז אין לך שום יידע וניסיון בנושא) ואני אחזור על עצמי שוב: כל מה שקורה בטבע - הוא טבעי אם אתה בוחר לבטל את ההגדרה הזו רק בגלל שזה לא מתאים לתיאוריות שלך ("כאילו כמה חיות מגונדרות, וכמה תרבויות שהיה הורדת שיער גוף בהם אומרים משהו") - אז אתה לא שונה מכל "מוסכמה חברתית".

למעלה