שרשור טיפוח!

snoopytush

New member
כשאני מריחה בחור או בחורה שמריחים טוב

( בעיני ). זה גורם לי לתחושת התעלות נפשית, רכות ואושר. אני נהנית מאנשים כשהם מריחים טוב

Berethor

New member
כן הוא מצחיק

למרות שלדעתי היא נראתה בסדר גמור גם בלי כל האיפור. פשוט עשתה פרצופים מוזרים לפעמיים..

Xylophone

New member
../images/Emo6.gif

היא לא כזאת מכוערת. פשוט נראת קצת עייפה ומרוטת גבות

queen helen

New member
בעצם כשחושבים על זה

הצורך והרצון בטיפוח נובעים בעיקר ממניעים כלכליים. ככה זה עובד - מי שיש לו אינטרס גורם לנו לחשוב שאנחנו לא מספיק מושכים מאיזהשהי סיבה, גורמים לנו להתבייש בגוף שלנו, ולו יש את הפיתרון שיגרום לנו לטפח את עצמנו כדי להפוך לאטרקטיביים, תוך כדי הגדלת חשבון הבנק שלו באופן משמעותי. זה כולל: איפור (לא תמיד מייפה) הורדות שיער בשיטות שונות ומשונות (אוווווץ') נעלי עקב (הורסות את הגב והרגליים) מכון כושר (אוווווץ', לא בהכרח בריא, ושרירים ממש לא מחמיאים לכולם...) קוסמטיקאית (אוווווץ', ולמה זה טוב?) קרמים נגד קמטים (יקרים ולא עוזרים) דאודורנט (ראו את הלינק למטה) טיפוח שיער (טוב נו - אני נשברת, זה באמת שמשנה הכל
) לאקים בצבעים זרחניים (איכס, מה קרה לסגולים והכחולים של פעם?) ניתוחים קוסמטיים (זוכרות את הפרסומת בפייס - להגדיל חזה כדי שגברים יסתכלו עלינו?) חזיות פוש אפ (כנ"ל) וכו' וכו' וכו' זאת תעשייה שמגלגלת ה-מ-ו-ן כסף בעקבות חוסר הביטחון שלנו בגוף שלנו. שלא יובן לא נכון - אני כן בעד צחצוח שיניים, סידור השיער ודאודורנט. למה? כי זה אסטתי למה זה אסטתי? כי זאת החברה שגדלתי בה, ואני חשופה למסרים שלה מהיום שפתחתי את העיניים, וכמה שאני מנסה להיות ביקורתית, זה לחלוטין בלתי אפשרי להתנער מכל אותן השפעות. ורק לדוגמא - בסקר שערכה ~דאב~ התגלה (במפתיע) ש93% מהנשים לא מרוצות מבתי השחי שלהן. מה הפתרון? דאודורנט של דאב כמובן! אם תגגלו למטה - יש סרטון מצחיק בטרוף שמתאר בדיוק את המצב הזה (של סטיבן קולברט)

../images/Emo45.gifהוא הבחלט משעשע ../images/Emo6.gif

בכלל, משהו חשבתי עליו בעקבות השרשור הזה. תגידו, אתם לא חושבים שהפכנו לתרבות שסוגדת ליופי של נעורים [בני טיפש עשרה] במקרה הטוב וילדים במקרה הפחות טוב? כלומר: הפכנו לתרבות של פדופילים....

queen helen

New member
לא נראה לי

אנחנו יותר סוגדים ליופי של סרטי פורנו - הפכנו לפורנופילים!

השאלה היא למה מלכתחילה יופי נחשב

לאישה חלקה עם גוף כמה שיותר נערי וקטן (טוב, חוץ מהחזה) וחלק משיער ~בכל~ הגוף. אפילו באיזורים האינטימיים. זה לא מגיע ממקום שמנסה לדמות את האישה לילדה? מצד שני, חשבתי אח"כ על זה שתמיד אומרים שהטבע יצר את הוולדות של כל בעלי החיים חמודים להפליא כדי שנרצה לטפל בהם. אז 'מבחינה טבעית' מראה של תינוק/גור/וכו' הוא בעצם מראה 'מושך'/יפה? סתם תהיות..

Berethor

New member
הוא לא נחשב

אני יוצא נגד התפיסה המעוותת והלא טבעית הזאת. לאישה יש שיער גוף באופן טבעי בדיוק כמו לגבר(למרות שלגבר יש קצת יותר), ורוב הנשים לא נולדו להיות דקיקות, מצומקות ושילדיות(חוץ מכמה שנולדו עם בעיה גנטית שהופכת אותן לאנורקסיות באופן "טבעי"). מה יפה בזה בכלל זה דוחה ומזעזע. ואם כבר הזכרת חזה, איך מישהי שנראת כמו שלד תהיה בעלת חזה בדיוק? רק בניתוחים פלסטיים. כאשר אדם כחוש הוא כחוש בכל הגוף, אי אפשר להוריד או להוסיף רק לאיזור אחד ספציפי, זה לא עובד ככה. פשוט אנשים עם חשיבה מעוותת וחסרת כל היגיון. מצפים מאנשים מבוגרים לראות כמו תינוקות ומתבגרים, ואיך הגברים לא פוחדים לגעת במישהי כזאת דקיקה ושברירית למרות שהאופנה הזאת בכלל לא הומצאה על ידי סטרייטים, לא פלא..

Larik

New member
מה קשור?!

נצנץ ציינה שתינוקות חמודים כשהם קטנים, וכך גם גורים של בעלי חיים. ואתה בכלל מדבר על תפיסה לא טבעית ומעוותת ועל אנורקסיה (דברים שכתבת שוב ושוב במהלך השרשור). היא מדברת על א' ואתה בכלל עונה עם H אנחנו יודעים אז תפסיק לחזור על עצמך!

Berethor

New member
קשור ועוד איך!

משום שהיא שוב הזכירה תמודל של תת משקל פלוס גוף מגולח. אדם מבוגר הוא לא ילד/ה ולא נער/ה, איזה ראש מעוות שלא לומר סוטה צריך להיות לאנשים כדי שזה יהיה מודל היופי שלהם. חוץ מזה אין קשר בין חמוד לבין יפה ומושך, שאומרים על מישהו מבוגר שהוא חמוד דווקא בחלק מהמקרים מתכוונים לכך שהוא לא יפה או מושך אלא 'רק' חמוד. אני דברתי בעיקר על הבית הראשון שלה בכל מקרה.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif איאי ברת'ור אתה בכלל בעד שאנשים

לא יתקלחו (רק שהם ממש במצב של הסחנה של רפת) ואתה בכלל לא דוגמא לכלום חחח , זה מצחיק נורא שאתה מתאמץ לכתוב כל כך הרבה אבל בסוף אתה כותב דברים לא נכונים ודברים ששייכים רק לך ולעולם שלך, חבל, אני בעד אנשים נקיים וטו לא, אתה בעד סירחון
אתה בעד זה שאנשים ילכו עם שיערות(נשים) אתה חי בעולם מאוד מאוד פרמיטיבי ובוא נאמר עולם שלישי
זהו, חחחח אי אפשר שלא לצחוק,

Larik

New member
אגב פרימיטיבי

לפי הכתבה שפרסמתי המצרים העתיקים גם הורידו שיער! הגברים הורידו שיער פנים, והנשים בשאר חלקי הגוף. מבחינתם להיות עם שיער במקומות שונים בגוף נחשב לסימן למעמד נחות.

ברור תמיד הורידו שיער, הוא רק סתם אוהב לדבר

שטויות, פעם לא היו סכיני גילוח היה תער ובזה היו מתגלחים(תער זו סכין מיוחדת כזו) פשוט ככה הוא חי ומנסה לכפות זאת על אחרים, חוסר נימוס וכבוד הכלל, אני פשוט לא מבינה(וגם האמת שלא יצא לי לראות) נשים שלא מגלחות את הרגליים(כמובן רק אם חושפים אותם) זה נראה לי הזוי ולא ממש אמיתי, למרות שיש אנשים מבוגרים וזקנים ואצלם באמת אני יכולה להבין, בכל זאת, אבל בחורה צעירה תצא לא מגולחת ועוד תחשוף את רגלייה זה באמת הזוי, עוד ידיים אני יכולה להבין ואפילו רואה זה לא גרוע ידיים אבל רגליים כן ומאוד, כי השערות שברגליים יותר בולטות ויותר עבות מהידיים , אז זה אויי מגעיל רק לחשוב על זה,

Larik

New member
את צוחקת

תער זה עוד טוב (שדרך אגב, יש לי אחד כזה בבית מהמאה ה19), התער הומצא בכלל במאה ה18 כך שזו המצאה יחסית חדשה. כשלא היה את התער, אנשים התגלחו בעזרת אבנים! למשל האדם הקדמון הוריד שיער מאזור הפנים והראש למטרות הגיינה, בשביל למנוע הופעת כינים. גם בשביל שבזמן קרב שהשיער לא יתפס בשום דבר. (ת'אמת קראתי את זה רק עכשיו במאמר שפרסמתי)

למעלה