שרשור טופ 5 - הופעות

שימר

New member
גם אני כמו כולם../images/Emo58.gif

די השתעממתי מה קורה להם העונה הזאת?כל תוכנית מביאים mentor יותר משמים!!!! אני עדין בשוק מזה שג'ייסון לא עף בשבוע שעבר(אחרי ביצוע מ-ח-ר-י-ד!!!!!!!!!)ולצערי נראה לי שהאמריקאים אוהבים אותו, והוא הולך להשאר איתנו עוד כמה שבועות נוספים.... אין על דיוויד קוק!!! וחבל שארצ'ילטה יזכה.....(אמריקאים סתומים!!!)

Juliann

New member
../images/Emo58.gif אז דעותיי (ושל אמא שלי גם)

ג'ייסון - אני אומרת שהשיר הראשון היה די חביב אם כי ג'ייסון יכל להוציא ממנו הרבה יותר עם קצת רצון. יש לו פשוט מזל שהוא כריזמטי. הוא מסוגל להעביר הופעות בינוניות מאוד עם קסם אישי. השיר השני היה באמת שעמומון מוחלט. הרבה יותר גרוע מ-"ממורי". אמא שבדר"כ מאוד אוהבת את ג'ייסון אומרת שהוא בחר שירים גרועים. אבל עדיין חושבת שיש בו משהו מיוחד. (סטיילינג: ג'ייסון חייב לצאת קצת ממשבצת הג'ינס והחולצת באז' זה אפילו יותר משעמם מההופעות עצמן).
דייויד קוק - שקראתי תגובות שזה היה בינוני ציפיתי לאכזבה וקיבלתי אחלה הופעה. אם כי הקול שלו היה צרוד במיוחד והשיר נשמע קצר מדי, לא יודעת אם הוא באמת קוצר מדי או שהעיבוד היה מהיר מדי לא ברור. אבל אני חושבת שחבל מאוד שהוא לא לקח את "סוליטרי מאן" במקום. הוא יכל לשחזר את "אלינור ריגבי" עם השיר הזה, במקום זה יצא לו משהו יותר כמו "דיי טריפר". אמא חושבת שזה היה נחמד אבל לא הראתה סימני התלהבות. השיר השני- בזמן האחרון יוצא שקוק מצליח הרבה יותר עם הבלאדות רוק. אולי הוא מתחבר אליהן יותר? בעיני זה היה מקסים. לא יצא לי לשמוע את המקור אז אני לא יודעת כמה הוא שינה שם... אבל אני מתה לשמוע את הסטודיו. נראה לי שזה בדרך לעוד חרישה סטייל "אלוויז בי מיי בייבי". (סטיילינג: ליגת על. הז'קט, החולצה האדומה, השיער קצת אימו מדי אבל בקטנה. רק חבל שהשפם והזקן היו בולטים מדי. נראה כמו רוקסטאר!).
ברוק - השיר הראשון הוא שיר כייפי לאללה, אבל ממש לא מתאים לברוק. זה היה אנרגטי ומבדר והיה נחמד לראות את ברוק משוחררת אבל נו באמת זה קריוקי לשמו. אמא דווקא ממש אהבה את זה. אבל את השיר השני אני ממש אהבתי, היא היתה מעולה. גם אמא אהבה למרבה ההפתעה כי היא בדר"כ לא סובלת את ברוק. (סטיילינג: השיער מדהים החולצה מכוערת והמכנס קטסטרופה).
ארצ'ולטה - לקח שני שירים מאוד יפים ומוכרים אבל רק אחד מהם הוא (איכשהו) הצליח למכור בעיני. את הראשון הוא שר ממש גרוע, גם אני וגם אמא הסכמנו על זה. מזל שהשיר יפה אחרת הייתי משתיקה אותו. השיר השני כבר היה הרבה יותר טוב, והתווים הגבוהים של הסוף עזרו מאוד. ארצ'י הקטן בהחלט הרבה יותר טוב בבלאדות אבל אני שמחה שהוא שיר קצבי השבוע לפחות ככה הוא לא הרדים. (סטיילינג: וואי אני אפילו לא זוכרת מה הוא לבש, כנראה שזה לא היה משהו מיוחד).
סאישה- בשיר הראשון היא היתה מדהימה לדעתי. ממש הופעה קסומה. אהבתי שהיא לא צרחה את כל השיר אלא הלכה בשקט בשקט וניסתה להתחבר מאשר סתם לצעוק. אמא הנהנה בראש. השיר השני התחיל כהבטחה גדולה עם המחיאות כפיים והקצביות והכל אבל מתישהו לקראת האמצע די ירדה לי ההתלהבות מההופעה משום מה זה לא החזיק כמו שחשבתי. עדיין הופעה טובה. אמא לא התלהבה כמוני. (סטיילינג: סאישה נראתה הכי טוב שלה. השמלה הכחולה היתה מהממת והשיער נראה ממש טוב שהוא חלק). ציפיתי לערב ממש משעמם והופתעתי לטובה. היה נחמד מאוד. לא מדהים אבל גם לא משעמם. טופ- סאישה וקוק. בוטום- ג'ייסון ארצ'י וברוק איפשהו באמצע לדעתי.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo58.gif

לגבי קוק, הבנתי שהוא ניסה את מזלו עם כמה שירים מוכרים יותר אבל בסוף החליט ללכת על שני אלה. יכול להיות שעם שירים אחרים, גם אם יותר מוכרים (Solitary Man, Girl, You'll Be A Woman Soon) פשוט לא היה לו את אותו הקליק.

זוהר2211

New member
../images/Emo58.gif

היה דווקא די נחמד, לא כזה גרוע כמו שכמה חושבים... וההופעות: ג'ייסון - 2 ההופעות אמנם די נעימות אבל משעממות ודי צפויות...בטח בגרסאות סטודיו זה ישמע יותר טוב דייויד קוק - את ההופעה הראשונה לא אהבתי כל כך, אבל השנייה הייתה פיצוי הולם :] הופעה ממש טובה! ברוק - יש לי בעיה עם בחירת השיר בשיר הראשון שלה- אני לא סובל את השיר הזה. הביצוע עצמו היה לא משהו אבל היה נחמד לראות אותה משתחררת ובמצב רוח טוב :] ההופעה השנייה הייתה הרבה יותר טובה :) הופעה מעולה :] ארצ'ולטה - ההופעה הראשונה הייתה בסדר כזה, אבל השנייה הייתה יותר טובה :) גם השיר עצמו יותר יפה מהשיר הראשון סאישה - היחידה לדעתי ש2 ההופעות שלה היו ממש טובות :) סאישה משתפרת משבוע לשבוע, אני נורא רוצה לראות אותה בגמר..... לדעתי חוץ מג'ייסון לכל מתמודד/ת הייתה לפחות הופעה אחת ממש טובה. צריכים להדיח אותו השבוע.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif ../images/Emo58.gif

כשאתם אומרים בתאוריה שכמעט נרדמתם מהפרק,אצלי זו לא תאוריה.באמת נרדמתי אחרי הסיבוב הראשון.קמתי עכשיו. אני לא יודע אם אני בכלל רוצה להמשיך לראות ביוטיוב. אני מאז ומתמיד שונא את שלב הטופ 5-תמיד הכל נראה כ"כ לחוץ ובד"כ יש ביצועים כ"כ מעאפנים.היום זה שבר שיאים. ומה שעוד יותר שבר שיאים הייתה פאולה,אני אפילו לא יודע מה להגיד,אם לצחוק או לבכות.Paula,Just who is your favorite?

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif אה ו..../images/Emo58.gif

אם היה אפשר לירות בברוק דרך הטלויזיה כשהיא הופיעה עם Im A Believer,האמינו לי שלא הייתי לערער לרגע. זה היה נראה כ"כ מביך ועוד המכנס הזה,מה עובר עליה?!נראה לי שפאולה הביאה לה קצת מהחומר.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif ואחרי צפייה בחלק ה-2 ../images/Emo58.gif

אם התוכנית הייתה בנויה רק על החלק הזה,החיים שלנו היו הרבה יותר קלים,כי הוא היה מצוין. רגע,שמתם לב שפאולה קראה לסאישה 'ברוק'?
הדימיון כ"כ פורה...!באמת שמעניין אותי רק לדעת לפחות במה היא משתמשת שמביא לה הזיות כאלה.. ושוב,אני במיעוט עולמי,ג'ייסון היה מדהים לדעתי!כ"כ אהבתי את הסטייל הזה עליו!.כ"כ במיעוט
. ושוב במקום שאני במיעוט,דייויד קוק אומנם לא כ"כ מיעוט בפורום,אבל גאוני?רנדי מה שמעת שהיה כ"כ גאוני?אני באמת לא מבין.היה אחלה כמו תמיד,אבל לא אלינור ריגבי,הלו או בילי ג'ין שאפשר לומר שזה היה גאוני.אבל עדיין הופעה מעולה שאני בהחלט יכול להנות ממנה כמו כל ההופעות שלו. ושוב,הוא היה מדהים,זה רק בהשוואה למה שאמרו. השיר הראשון שלו ד"א ממש לא מיצה את עצמו. ואם ברוק רצחה,הרסה,שדדה,שבזה את Im A Believer,עם I Am I Said היא עשתה חסד ענקי.היה ביצוע פשוט הורס לדעתי.אני ממש התלהבתי.חבל שהיה קצר. חוץ מהזיוף המשעשע ביותר,אני חייב לציין של ארצ'י הקטן היה אחלה ביצוע.הרבה יותר זכור מהראשון [אולי בגלל הזיוף?
] סאישה הייתה מדהימה כרגיל!סוף סוף קיבלה את הפימפ-ספוט ובהחלט הגיע לה.למה נראה לי שזה פתאום יעלה לה במקום הטופ 4?אני מקווה שלא. הייתה פשוט מעולה ונראתה מדהים!
גם בביצוע הראשון אגב היא הייתה מעולה והביאה ביצוע מעולה ווקלית.

R o c k s e n

New member
כמה שמייקל וקרלי חסרים..... ../images/Emo7.gif

היה משעמם
אני רק יגיד שאהבתי את השיר הראשון של ג'ייסון. אצל דייויד קוק אהבתי את שני השירים,אבל השיר השני... קיבלתי צמרמורת לאורך כל השיר. זה היה נפלא! ברוק הייתה נוראית בשיר הראשון ובשיר השני הייתה יותר טובה אבל השיר פשוט היה נורא משעמם. ארצ'ולטה היה טוב בשיר השני אבל זה לא היה מדהים,רק נחמד וחמודיי.. השיר הראשון של סאישה היה מצויין,קצת הפתיעה והשיר השני היה רגיל וסביר

l TearDrop l

New member
וואו. אני רואה את הקטע עם פאולה

בפעם הרביעית בערך וזה פשוט נראה מביך ומשפיל הרבה מעבר למצחיק
. נראה הרבה יותר בולט פתאום איך כולם ממהרים לחפות על זה. במיוחד בתגובה של סיימון.. נראה לי שאפילו זה שהקהל מחא כפיים בהיסטריה שניה וחצי אחר כך היה כהוראה מההפקה. הביצועים היו משעממים נורא והטופ 5 אף פעם לא נראה לי מאכזב יותר [אפילו אלה שציפיתי מההתחלה שיגיעו למקום הזה וידעתי שהם מוכשרים מספיק ומגיע להם לא פיצו על זה]. הו וול, ברוק עשתה את התוצאות! הגיע הזמן שמשהו מבדר יצא מההצפת נוזלים הזאת.

ההופעות:

תוכנית בינונית לגמרי. אם אין לכם זמן- קצרו ת'שיר או תורידו מהפרסומות. מה שהיה בתוכנית ההופעות היה פשוט ביזיון. אין זמן, יש זמן, השופטים יחוו דעה אחרי 2 שירים, אחרי שיר 1, רנדי, פאולה(
(מה זה היה???)סימון, ראיין. על הפנים. כאילו לא נערכו לתוכנית הזו כמו שצריך.נייג'ל כנראה מתרגש מדימהתפקיד שלו כשופט ב"נולד לרקוד" האמריקאית... ולהופעות: גיסון- השיר הראשון היה נחמד. לא מדהים, אבל סביר, פחות שאנטי מבד"כ -7.5 השיר השני היה קטסטרופה- ככה לא מבצעים שיר בטופ 5, גם אם אתה לא מכיר אותו. תתאמן. תעשה חזרות.- 3.5 ציון כללי:5.5 דיוייד ארצ'לוטה- כל הכבוד למי שעומד מאחרי דיוויד א..הילד הבין שב"שירים בוגרים" הוא משעמם, וסוף סוף נכנס לקצב. בשני השירים הוא נתן הופעה מצויינת, ומדוייקת. קרוליין המתוקה- 8.5 אמריקה-8.5 (כמה חנפן אפשר להיות?
) סה"כ:8.5 דיוייד קוק- כבדרך כלל, אם כי אני הרבה פחות רעה מסיימון, הסכמתי עם הביקורת של סיימון. אני חי - היה בסדר. טיפה מעל הממוצע.שיר רוק ממוצע, לא וואו- 8. אני זקוק רק לך- לא יודעת אם גאוני זו המילה הנכונה לתאר את זה, אבל זה היה מצוין- אחד הטובים בתוכנית-9 לסיכום: 8.5 ברוק- אוי, היא חמודה. אבל היא לא ממש זמרת מי יודע מה... I'M A BELIVER -היא באמת נהנתה, וזה באמת הזכיר קריוקי. לא צריך להיסחף ל"סיוט" , אבל זה לא היה משהו בכלל- 6. השיר השני(לא זוכרת ת'שם)- ממש לא הסזכמתי עם השופטים. היא נראתה כאילו היא סובלת מעצירות. היא מקסימה והכל, אבל זה לא היה ביצוע טוב. ממש לא. -5. ציון ממוצע:5.5 סאישה- YOU GO SISTER!!! היא לא מעולה, אבל היא נתנה וואחד שואו. בשיר הראשון(שלום שוב,איך התרגום לעברית נשמע רע) -היא היתה מעולה. ממש יכולתי לראות אותה מופיעה בברודווי בשיר הזה. אחד הטובים של הערב.(את רואה? כשאת לא צועקת הכל מסתדר...) -9 בשיר השני- היא היתה טובה מאוד, ואז היתה חייבת לצרוח. למה??? -8. סה"כ- 8.5 כמו שאמרתי - ערב בינוני. תוחזר קרלי לתוכנית לאלתר. וגם מייקל.

למעלה