אוקיי../images/Emo58.gif
-פולה נראית כמו עציץ עם עטיפת מתנה. -ראיין חייב להכאיב למעריצי קרלי יותר? >< -ד"א, מישהו יודע איזה חומר פולה לקחה? בא לי גם
.
ג'ייסון שיר ראשון - נעים כרגיל אבל משעמם... קהל היעד שלו זה חשישניקים שגם ככה לא יודעים איפה הם ומה הם עושים
. שיר שני -
. לילדים שלו לעולם לא יהיו בעיות שינה.
קוק שיר ראשון - יש הפתעה שזה מעולה? ממש נהניתי. כשההופעה עוברת לי כמו שניה במקום דקה וחצי אני יודעת שנהניתי. שיר שני - מזל שהוא כזה מעולה, לא הייתי רוצה שהנחמה היחידה שלי אחרי קרלי תאכזב.
ברוק שיר ראשון - רצח בשידור חי (של השיר, ז"א) :|. היא שיכורה או משהו? שיר שני - הרבה יותר טוב מהשיר הראשון אבל עדיין לא טוב מספיק לדעתי. לא הייתה לה כ"כ שליטה על הקול.
ארצ'י שיר ראשון - לשם שינוי, ווקאלית זה לא היה משהו משהו. היו כמה רגעים פיטצ'יים, בכללי היה חביב, לא משעמם כרגיל אבל לא מלהיב כמו קוק. שיר שני - שוב, היה איזה רגע פיטצ'י אבל הוא היה טוב ווקאלית. קשה לי לראות ילד מבצע שירים, לא יודעת למה אבל הוא חייב להתבגר במראה. הוא זמר מדהים אבל שיהפוך כבר לגבר חח. כל פעם שהוא שר אני מרגישה שאני צופה בערוץ ניקולודיאון או משהו.
סאישה שיר ראשון - קודם כל - השיער ממש נחמד לה ככה. כרגיל בשבועות האחרונים - אהבתי מאוד את הביצוע. היא זמרת בחסד וכרגע לפי מצב הדברים, אני אשמח אם יהיה גמר סאישה קוק. שיר שני - ביצוע מקפיץ ונהדר
. היא קצת מזכירה לי את וונזי כשהיא עולה בקול. מה קרה לנעליים שלה, ד"א?