שרשור טופ 5 - הופעות

NP16

New member
טוב את זה אני חייב לראות../images/Emo58.gif

היא כזאת אהבלה
לדעתי זה לא קשור לחזרות אלא פשוט שהיא חשבה שהביצוע שהיה לו זה כבר שני ביצועים ואיך סיימון קטל את כולם וואו! תראו מה חוסר קרלי עושה

קליספרה

New member
|ספיילר|

האישה נראית יותר ויותר על הסמים מפרק לפרק - זה ממש הופך להיות מדאיג - ולפי התגובה של סיימון הוא די מודאג ממצבה - היא דופקת לו את הצלצול של הארנק

l TearDrop l

New member
פאולה../images/Emo6.gif ../images/Emo58.gif

לא ראיתי את התוכנית עדיין, אבל לא מספיק שהיא קוראת מכרטיסייה ביקורת ומגמגמת אותה תוך הישענות לא יציבה על זה שכולם בוהים לה בחזה כשהיא מדברת, עכשיו היא גם מכינה אותה מראש?
וואו יש לי הרגשה חזקה שאני עומדת לצחוק היום הרבה.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif בדיוק היום דיברנו על גבסו במשרד. ../images/Emo13.gif

לגבסו יש הרבה יותר נשמה משלארצ'ולטה יש. ארצ'ולטה זמר יותר טוב. לא ממש קשורים.

symptoms

New member
../images/Emo6.gif אני גם רוצה להירשם לאוניברסיטה הזאת כבר

zoraya

New member
../images/Emo58.gifפולה

בהתחלה חשבתי שאני לא הבנתי, ואולי נרדמתי והפסדתי את השיר השני של ג'ייסון... התחרפנה לגמרי, וגם אחר כך המשיכה לדבר שטויות ולא להגיד כלום, כמו תמיד. ואם את משיגה את הטפסים לאוניברסיטה, תשלחי לי גם...

JoNy Boi

New member
מה נסגר עם פאולה עבדול?

איך היא עולה כזאת מסטולה לשידור? זה מסביר את כל הדיבור המוזר שלה העונה עם הגמגומים ..

sagi gi

New member
והיא נראית מיום ליום ...

דומה יותר למייקל ג'קסון... בכל זאת היא יהודייה.... אוהבים אותך פאולה

טופ 5../images/Emo58.gif

אוקיי... לא ידעתי שכבר בטופ 5 כל אחד מופיע עם שני שירים... נחמד. ג'יסון- הופעה ראשונה סבירה, והשנייה על גבול השיעמום... חבל! דיוויד קוק- כרגיל שתי הופעות מעולות, ובמיוחד השניה. ברוקי- ידעתי שההופעה הראשונה לא תהיה משהו, אבל למזלי ההופעה השניה שלה לדעתי היתה טובה. דיוויד ארצ'ולטה- וואו! איזו הפתעה! שתי הופעות מצויינות. סאישה- הראשונה היתה בסדר לא יותר. והשניה היתה טובה מאוד (הזכירה את ההופעה של השבוע הקודם) בוטום 2: כנראה שסאישה וג'יסון ואחד מהם ייאלץ לעזוב אותנו לדעתי.

noa1313

New member
../images/Emo58.gif לא ראיתי עדיין הכל

חוץ מדייויד שהיה מעולה :) ואת הקטע של פאולה - היא חתיכת מטומטמת

kerenhon

New member
סיכום שלי של ההופעות ../images/Emo58.gif

ג'ייסון - הופעה ראשונה לא טובה וכך גם השניה דיוייד קוק - שתי הופעות טובות, השניה יותר , ההופעות שלו נראות אותו הדבר בכל פעם ברוק - שתי ההופעות ממש לא טובות דיוויד ארצ'ולטה - שתי הופעות טובות, השניה הרבה יותר טובה מהראשונה סאישה - הופעה ראשונה לא משהו שנייה יותר טובה בוטום 2 - ברוק וג'ייסון (דיוויד ארצ'ולטה גם יכול להיות בסכנה השבוע
) אני די חלוקה בבחירה שלי להדחה הפעם. מג'ייסון נמאס לחלוטין. הפרצופים שלו מעצבנים אותי, ברוק מעצבנת עם המבט הבוכה שניהם גם לא מחדשים הרבה כל שבוע

dsneddon

New member
מה צריך לקרות עכשיו באמריקן איידול

ההפקה צריכה לעשות הפתעה לצופים ולהעיף שניים במכה: ביי ביי ג'ייסון וברוק TOP3 בהחלט קוק, סאישה וארצ'ולטה ג'ייסון עבר כל גבולללללללללללל ודווקא את ההופעה הזאת ברוק היתה צריכה להפסיק באמצע, כי היא היתה פשוט גרועה. אם היה רק גיטרה אולי נחמד

Bleed for Me

New member
../images/Emo58.gif

למה לעזאזל הם לא החליפו בגדים?! 2 הופעות עם אותם בגדים,למה?.. בכל מקרה חוץ מקוקי אף אחד לא ממש עניין אותי..כולם היו סתמיים..ממש לא טופ 5.. טופ: דיוויד קוק בוטום:ברוק וג'ייסון.

אוקיי../images/Emo58.gif

-פולה נראית כמו עציץ עם עטיפת מתנה. -ראיין חייב להכאיב למעריצי קרלי יותר? >< -ד"א, מישהו יודע איזה חומר פולה לקחה? בא לי גם
. ג'ייסון שיר ראשון - נעים כרגיל אבל משעמם... קהל היעד שלו זה חשישניקים שגם ככה לא יודעים איפה הם ומה הם עושים
. שיר שני -
. לילדים שלו לעולם לא יהיו בעיות שינה. קוק שיר ראשון - יש הפתעה שזה מעולה? ממש נהניתי. כשההופעה עוברת לי כמו שניה במקום דקה וחצי אני יודעת שנהניתי. שיר שני - מזל שהוא כזה מעולה, לא הייתי רוצה שהנחמה היחידה שלי אחרי קרלי תאכזב. ברוק שיר ראשון - רצח בשידור חי (של השיר, ז"א) :|. היא שיכורה או משהו? שיר שני - הרבה יותר טוב מהשיר הראשון אבל עדיין לא טוב מספיק לדעתי. לא הייתה לה כ"כ שליטה על הקול. ארצ'י שיר ראשון - לשם שינוי, ווקאלית זה לא היה משהו משהו. היו כמה רגעים פיטצ'יים, בכללי היה חביב, לא משעמם כרגיל אבל לא מלהיב כמו קוק. שיר שני - שוב, היה איזה רגע פיטצ'י אבל הוא היה טוב ווקאלית. קשה לי לראות ילד מבצע שירים, לא יודעת למה אבל הוא חייב להתבגר במראה. הוא זמר מדהים אבל שיהפוך כבר לגבר חח. כל פעם שהוא שר אני מרגישה שאני צופה בערוץ ניקולודיאון או משהו. סאישה שיר ראשון - קודם כל - השיער ממש נחמד לה ככה. כרגיל בשבועות האחרונים - אהבתי מאוד את הביצוע. היא זמרת בחסד וכרגע לפי מצב הדברים, אני אשמח אם יהיה גמר סאישה קוק. שיר שני - ביצוע מקפיץ ונהדר
. היא קצת מזכירה לי את וונזי כשהיא עולה בקול. מה קרה לנעליים שלה, ד"א?

whatever4

New member
../images/Emo58.gif

טוב, העונה הזאת כל-כך נימאסה עליי. וזה אף פעם לא קרה לי עד עכשיו בכל ארבעת העונות שאני רואה איידול. פשוט משהו לא מתחבר לי בעונה הזאת. במושגי טלוויזיה- "קפיצה מעל הכריש" יהיה המונח המתאים. מה שכן- הקטע עם פולה היה פשוט אדיר. רגע טלוויזיוני ענק. הרגע הכי טוב בתכנית ואולי אפילו העונה. בקשר להופעות- ושוב- סאישה עושה הופעה מדהימה ומה יש לסיימון הדביל להגיד? "את בסכנה הערב". לטעמי, הוא חצה השנה איזשהו סוג של קו אדום מבחינתי. נכון שכל שנה הוא יורד על מתמודדים ואומר להם שהם יכולים לעוף אבל- איך אפשר שלא להחמיא לה אחרי הופעה כזאת? כמה לא אובייקטיבי אתה יכול להיות? למרות שזה די ברור שההערה דווקא תיטיב עם סאישה והיא תישאר, אבל עדיין- זה עניין של עיקרון. ההערה הזאת פשוט עיצבנה אותי, במיוחד לאור ההערה על דיוויד קוק- אותה הופעה שהוא נותן כל שבוע- וכמובן הוא חייב להגיד שזה היה מדהים. שעמום טוטאלי. אה וביי ביי ג'ייסון
. ההופעה הראשונה שלו לטעמי הייתה מדהימה. השנייה הייתה משעממת. לצערי הגיע זמנו לעוף.

למעלה