שרשור טופ 5 - הופעות

פטל 11

New member
אם ככה, בואו נפתח../images/Emo26.gif הופעות טופ 5 ../images/Emo58.gif

מה, אני הראשונה? זה היה עד כדי כך משעמם? (התשובה בהמשך..)

פטל 11

New member
והתשובה ../images/Emo58.gif

כן. לפחות ממה שהספקתי לראות עד עכשיו.
הלכתי להעיף מבט ביוטיוב, וזה ממש מראה לי את הסדר של מי שמעניין אותי ועדיין שם. קוק קרלי (האאא?!) מה אין? כבר נגמר..? סאישה מזל שיש את קוק. אחרת אין לי ממש מה לראות. אבל כן התמזל מזלי לראות את פאולה סטלנית מתמיד. אל תחמיצו. לשפוט את ג'ייסון על שני השירים שהיו עוד לפני שהוא שר את השני זה באמת שיא חדש.
שמישהו ינער את האשה המוזרה הזו, לא, באמת.

kerenhon

New member
מה קרה לפאולה?../images/Emo58.gif

או שהיא ראתה את החזרות ומזה היא הושפעה או שהיא לקחה משהו לפני התוכנית (או שילוב של השניים)

פטל 11

New member
ומצפייה נוספת ../images/Emo58.gif

היא גם התבלבלה עם כל הכרטיסיות שלה שם.. ג'ייסון, דיוויד... וכמה שאלות: - איך כולם היו מנומסים/בשוק ונתנו לה לסיים? - האם השופטים רואים את החזרות? - האם זה מוכיח שהכל מתוסרט מראש מבחינת הביקורות? - האם סיימון מחזיר את היד לעמדת ה"מוס" (היד והראש..) כשהוא בלחץ?

השופטים (../images/Emo58.gif?)

לפעמים רואים את החזרות הם אמרו בעונה הקודמת מידי פעם דברים כמו "בחזרה זה היה נשמע הרבה יותר טוב" וכאלה.

omrimayo

New member
אז דעתי... ../images/Emo58.gif

הייתה תוכנית לא משו בכלל חוץ... מהביצוע ה-2 של מיסטר קוק. הביצוע הראשון שלו היה טוב... אבל ציפיתי ליותר ממנו כנראה ואז זה הגיע בביצוע השני שהוא כמובן הטוב ביותר הערב בהפרש של 600 רמות. מדהים, יאללה רוצה את הגירסאת ITUNES מחר
אגב, הביצוע הכי נוראי שלה ערב שייך לברוק וויק עם Im A Beliver שהיה נוראי עם קול שבור, התלבות מוזרה וזיופים בלתי פוסקים לטעמי.

shirush3

New member
אוי../images/Emo58.gif

הייתה תוכנית ממש ממש מוזרה כאילו למה לא נתנו לשופטים לשפוט אחרי כל שיר בסיבוב הראשון? היה נראה שהם היו מזה לחוצים לסיים את התוכנית...
בכל מקרה ג'ייסון- אני לא זוכרת בכלל מה הוא שר. נימנמתי קשות בהופעות שלו
דייויד קוק- מדהים!, הדבר היחידי שהציל את תוכנית הנוראית הזאת
ברוק- אוקי שיר ראשון, א-מ-א ! למה לעזאזל היא שרה את זה? זה היה ממש מוזר ולא התאים לה לדעתי, נוראי
(איפה ברוק של פעם?) השיר השני היה הרבה יותר טוב ביחס לראשון, מזל שהיו לה 2 שירים. כאילו השיר הזה טיפה שיעמם אותי אבל בהשוואה לשיר הראשון...(עדיף משעמם על מה שהלך שם) ארצ'י- וואוו הוא נמאס עלי, אבל ממש.
סאישה- 2 השירים היו חביבים. בקיצור, ג'ייסון לך הבייתה:), או ברוק בעצם לא אכפת לי מי ילך הבייתה *פרצוף חושב* (חוץ מקוק, ברור)

omrimayo

New member
אכן, לגבי משו שרשמת... ../images/Emo58.gif

ארצ'לוטה פשוט בלתי נסבל, לא מסוגל לשמוע כבר כמה שבועות ברצף שום שיר שלו, כמה קיטש' בבנאדם אחד, חיוך מאולץ, קול מעצבן ומלא בנות בשורה הראשונה צורחות בשביל ילד בן 17 שנראה רע בלי שום קשר לאיך שהוא שר, וכמו שאמרתי בתוכנית הראשונה - הוא גם ייקח את התחרות אבל ימכור הרבה פחות מ-קוק בבוא היום כשהאלבומים ייצאו.

shirush3

New member
כן../images/Emo58.gif

אני גם ככה חושבת שקוק ימכור יותר אלבומים מאיידולים העונה הוא כריס סטייל

SHTRUDIDI

New member
שרשור טופ 5 - הופעות

נא לזכור לסמן
בכותרת ולא לכתוב שום דבר שיכול להרוס את הפרק, גם לא דעות לגביי הפרק או אחד המועמדים. צפייה מהנה

ר ו ח ל י

New member
באמת ../images/Emo58.gif

שאין הרבה מה להגיד כי היה די משעמם וייבש ואין הרבה מה לזכור ולקחת הלאה. ג'ייסון - שני שירים משעממים - הביתה ועדיפות לכבר מחר. קוק - שיר ראשון טוב + .. המ לא היה בזה משהו מדהים ומחשמל. שמחתי לראות אותו חוזר עם החשמלית אבל השיר לא קליט ולא התלבש לו על הקול ,זה היה נשמע טיפונת מאולץ. אבל בכל אופן למרות שזה לא היה מדהים אהבתי. השיר השני היה מ ע ו ל ה. מרגש,סוחף וחזק. אהבתיייי. הכי טוב מכולם ללא ספק. ברוק - הרגשתי צורך לזרוק עליה נעליים
זה היה כ'כ מעצבןן. וכמה זיופים ראבקקק.. השיר השני היה הרבה יותר טוב. ארצ' - האמת שכיף לראות אותו ככה מחייך ומשתובב
זה היה נהדר.למרות שעד עכשיו לא הכי הלך לו בשירים קצביים,לאור שני השירים הקצביים שהיו לו בערב הזה אני מעדיפה אותו בשירים כאלה כי שניהם היו מעולים. סאישה - די אהבתי אבל אין בה טיפת רגש והצרחה בסוף הייתה נוראית!! השיר השני היה חמוד..

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo58.gif

זה היה אחד הפרקים המשעממים בתולדות איידול על שבע עונותיה. וואו, זה הרגיש מיותר לחלוטין. ג'ייסון-שיר ראשון, נשכח ולא מעניין במיוחד. שיר שני יותר טוב מבחינת וואקלס אבל לא הביא שום דבר מעניין. קוק-שיר ראשון נחמד, נשמע טוב אבל לא הביא משהו חזק מאוד או חדש. שיר שני מצוין, עיבוד טוב, הוא נשמע מעולה ובהחלט ריגש ועניין. מצוין. ברוק-בוא נגיד את זה ככה, אני חושבת שההופעה הראשונה של ברוק צריכה להיות הממצא הראשון בגוגל למחפשיי המילה קריוקי. שיר שני, הרבה יותר טוב. יותר מתאים לה, נשמעה בסדר ברובו. ארצ'ולטה-שיר ראשון טוב מאוד, נשמעה עליו טוב ומאוד התאים לסגנון שלו. שיר שני בחירה חכמה מאוד, נשמע מעולה, ריגש, בטח גרם לכמה אמהות לבכות. ערב מעולה לארצ'ולטה, היחיד שהנושא הזה תרם לו איכשהו. סאישה-שיר ראשון מרגש ויפה, נשמעה טוב אבל ההופעה קצת נשכחת בגדול. שיר שני מעולה, הביאה משהו חדש ומעניין והיה יפה לסגור ככה את הערב. כששבוע שעבר סאישה לא נעלה נעליים הנחתי שזה בגלל הקטע שהיא הייתה על הפסנתר ואז הייתה צריכה לרדת וזה קשה עם עקבים. בשיר הראשון הערב כשהיא שוב הייתה יחפה הנחתי שזה כי קשה לה לקום מהמדרגות עם סטילטו. בשיר השני כשהיא הייתה יחפה, אני רשמית מתחילה לחשוב שההפקה התחילה להעלים נעליים במידה שלה כדי שתבין את הרמז ותלך
. למה היא יחפה כל הזמן?! טופ:ארצ'ולטה, קוק, סאישה. בוטום: ג'ייסון וברוק. אני חושבת שהערב לברוק יותר מגיע להישאר, אבל אולי בסוף סאישה תעוף בכלל, מי יודע... אגב, יחסית לערב של טופ 5 הייתה רמת הופעות לא מדהימה מידי.

piglet1

New member
../images/Emo58.gifוהבן אדם שצריך ללכת הביתה הוא - - -

פאולה! אלוהים. אין מילים פשוט. מישהו מהחברים או המשפחה שלה חייב לקחת אותה למרכז הגמילה הסמוך ומהר!!!. זה היה הדבר הכי מביך שראיתי בחיים שלי. אני מתכוונת כמובן לזה שהיא ביקרה את ג'ייסון על השיר השני - שהוא עדיין לא שר. (קונספירציה??). מי שלא רואה את התוכנית המלאה חייב לחפש את זה ביו-טיוב. רגע השיא של הפרק. ההופעות - ממש ישבתי וראיתי את הכל בסטאר וורלד (ועוד עם הפרסומות שלהם לאוניברסיטה האוסטרלית בדובאי. אני רצה להירשם. איפה הטפסים?), זה היה די מייגע ואני לא זוכרת פרטים. אבל אין סיכוי שאני רואה שוב הכל מההתחלה
. טוב אז ממה שאני זוכרת: ג'ייסון - הראשון היה נחמד, השני משעמם (עם הסיום הכי לא מלהיב שראיתי אי פעם). השופטים עשו יד אחת לקטול אותו ולהעביר את המסר: עד כאן. אני חוששת שבאמת לא הייתה כאן מספיק התלהבות ואנרגיה. ג'ייסון - תעשה טובה, ואם אתה עדיין איתנו שבוע הבא, תתחיל להפציץ, כי זה עכשיו או לעולם לא. מתחיל להיות לי קשה להגן עליך, למרות אהבתי הניצחית
דייוויד קוק - נחמד, משדר הרבה אנרגיה כשזה בא אחרי ג'ייסון
, אבל לא משהו מטריף. בסך הכל הוא די עושה בכל פעם את אותו דבר (אני כבר מריחה את ההתקפות. לא תמיד! לא תמיד! אבל רוב ההופעות שלו הן בדיוק באותו סגנון). ברוק - הראשון היה נשמע לי סביר, למרות שהמוסיקה קברה אותה. השני... גם בסדר. כשהראו את התקציר בסוף, השיר הראשון באמת נשמע לי זוועה. דייויד ארצ'ולטה - אני פשוט לא אוהבת את הקול שלו. ואם לא אוהבים את הקול שלו, באמת שלא נשאר שום דבר. ככה שלא התלהבתי מאף אחד מהביצועים. אני לא מבינה את ההתלהבות של השופטים ממנו. הוא לא נוראי, אבל הוא ממש לא מדהים כמו שעושים ממנו (נדמה לי שאיפשהו בתחילת העונה הוא שר איזה שיר יותר רוקיסטי, זה היה נחמד. אבל מאז הכל אותו שמאלץ). סאישה - (הסניליות משתלטת עלי... מפשפשת בזכרון...) שתי ההופעות היו בסדר, לא היה וואוו, בכלל בכל הערב לא היה אף וואוו. לסיכום : מצטיין - אין הולך הביתה - פאולה טוב, לא יפה לנסות להתחמק ככה. אז... אני ממש לא רוצה לוותר על ג'ייסון. מצידי הייתי מוותרת על ארצ'ולטה. לא יודעת. לא מחליטה בינתיים. מה שכן דייוייד קוק צריך להישאר (לשמחת 90% מהפורום). זהו, זאת החפירה הכי ארוכה שלי בפורום עד היום. מקווה שמישהו שרד. אה, ורק לי דייוויד ארצ'ולטה ממש מזכיר את שי גבסו?

ella e

New member
לא מזכיר לי את גבסו אבל

הוא ממש ממש נראה כמו מרקו!!!

piglet1

New member
../images/Emo58.gifפאולה

אחרי קצת קריאה ביו-טיוב, נראה לי שפליטת הפה של פאולה היא הדבר הכי טוב שיכל לקרות לג'ייסון. היא ממש, אבל ממש, עיצבנה את המעריצים שלו. אני חושבת שהם יצביעו יותר מאי פעם. איכשהו בגלל הבלאגן הזה, נראה לי שהוא לא ילך הביתה. ויש בזה מן הצדק. זאת באמת חוצפה מטורפת להכין מראש ביקורת.

למעלה