../images/Emo58.gifוהבן אדם שצריך ללכת הביתה הוא - - -
פאולה! אלוהים. אין מילים פשוט. מישהו מהחברים או המשפחה שלה חייב לקחת אותה למרכז הגמילה הסמוך ומהר!!!. זה היה הדבר הכי מביך שראיתי בחיים שלי. אני מתכוונת כמובן לזה שהיא ביקרה את ג'ייסון על השיר השני - שהוא עדיין לא שר. (קונספירציה??). מי שלא רואה את התוכנית המלאה חייב לחפש את זה ביו-טיוב. רגע השיא של הפרק. ההופעות - ממש ישבתי וראיתי את הכל בסטאר וורלד (ועוד עם הפרסומות שלהם לאוניברסיטה האוסטרלית בדובאי. אני רצה להירשם. איפה הטפסים?), זה היה די מייגע ואני לא זוכרת פרטים. אבל אין סיכוי שאני רואה שוב הכל מההתחלה
. טוב אז ממה שאני זוכרת: ג'ייסון - הראשון היה נחמד, השני משעמם (עם הסיום הכי לא מלהיב שראיתי אי פעם). השופטים עשו יד אחת לקטול אותו ולהעביר את המסר: עד כאן. אני חוששת שבאמת לא הייתה כאן מספיק התלהבות ואנרגיה. ג'ייסון - תעשה טובה, ואם אתה עדיין איתנו שבוע הבא, תתחיל להפציץ, כי זה עכשיו או לעולם לא. מתחיל להיות לי קשה להגן עליך, למרות אהבתי הניצחית
דייוויד קוק - נחמד, משדר הרבה אנרגיה כשזה בא אחרי ג'ייסון
, אבל לא משהו מטריף. בסך הכל הוא די עושה בכל פעם את אותו דבר (אני כבר מריחה את ההתקפות. לא תמיד! לא תמיד! אבל רוב ההופעות שלו הן בדיוק באותו סגנון). ברוק - הראשון היה נשמע לי סביר, למרות שהמוסיקה קברה אותה. השני... גם בסדר. כשהראו את התקציר בסוף, השיר הראשון באמת נשמע לי זוועה. דייויד ארצ'ולטה - אני פשוט לא אוהבת את הקול שלו. ואם לא אוהבים את הקול שלו, באמת שלא נשאר שום דבר. ככה שלא התלהבתי מאף אחד מהביצועים. אני לא מבינה את ההתלהבות של השופטים ממנו. הוא לא נוראי, אבל הוא ממש לא מדהים כמו שעושים ממנו (נדמה לי שאיפשהו בתחילת העונה הוא שר איזה שיר יותר רוקיסטי, זה היה נחמד. אבל מאז הכל אותו שמאלץ). סאישה - (הסניליות משתלטת עלי... מפשפשת בזכרון...) שתי ההופעות היו בסדר, לא היה וואוו, בכלל בכל הערב לא היה אף וואוו. לסיכום : מצטיין - אין הולך הביתה - פאולה טוב, לא יפה לנסות להתחמק ככה. אז... אני ממש לא רוצה לוותר על ג'ייסון. מצידי הייתי מוותרת על ארצ'ולטה. לא יודעת. לא מחליטה בינתיים. מה שכן דייוייד קוק צריך להישאר (לשמחת 90% מהפורום). זהו, זאת החפירה הכי ארוכה שלי בפורום עד היום. מקווה שמישהו שרד. אה, ורק לי דייוויד ארצ'ולטה ממש מזכיר את שי גבסו?