שרשור חצי OFF.

SaintJohn

New member
../images/Emo26.gif

קודם כל אני סטודנט, אז הלימודים לוקחים לי חלק מאוד ניכר מהחיים שלי. אני גם מתופף - סתם לכיף, לא יותר מזה כרגע. למדתי תופים שנה אחת וזהו. אני גם מנסה להתחיל לנגן על מפוחית, וזה לא קל. הייתי עושה כושר, והלוואי ויכולתי כמו פעם ללכת לחדר כושר 3-4 פעמים בשבוע, אבל הלימודים לא מאפשרים לי. טלוויזיה אני בקושי רואה, רואה בעיקר סרטים. חברים יש לי מספיק בלימודים עצמם, וגם יוצאים לפאב פעם-פעמיים בשבוע. הממ...אני חושב שבערך זהו

yoyoyud

New member
מתופף... מגניב ../images/Emo13.gif

אז... ספורט - רץ 3 פעמים בשבוע כחצי שעה נגינה - גיטרה, קלידים, תופים וחלילית (וקצת קלרינט וקסילופון) שר - לא ממש... סתם יושבים עם חברים - כן

SaintJohn

New member
לתופף זה בהחלט אחלה../images/Emo45.gif

ולרוץ 3 פעמים בשבוע חצי שעה - הלוואי עליי

hodaya17

New member
מה הבעיה לרוץ בערב/לילה?

אני רצה כל יום בערב במשך שעה... בשעות שגם ככה אתה לא לומד... ואגב מה אתה לומד?

AeroTom

New member
הכי כיף לצאת לריצה-

ב-5,6 בבוקר בקיץ...
אחרי שהיית ער כל הלילה. ואחר כך לחזור למקלחת קרירה, להירדם, להתעורר ב-12, לשים מוזיקה טובה ולהתחיל את היום הכי טוב שיש... ללכת זה גם טוב, לבד עם המוזיקה שלך והמחשבות. תמיד כיף.

afon

New member
מסכים לגמרי!

החלק הכי יפה ביום... לרוץ שעדיין חצי חשוך חצי כחול ולראות את הזריחה... ככה צריך! אבל דבר אחד מפריע לי... למה לקום ב12??? אפשר להמשיך לישון עד הערב.

SaintJohn

New member
אני קצת מוזר בקטע הזה

אני לא ממש אוהב לרוץ בחוץ, מאחר ודי התרגלתי לרוץ על מסילה בחדר כושר. תוסיפי את זה שאני כרגע בשנה הראשונה שלי בבאר-שבע ואני לא מכיר את האיזור מבחינת מסלולים טובים לריצה. אני מניח שרוב מה שמפריע לי זה קטע פסיכולוגי. אני צריך לעשות איזה סוויץ' בראש. את רצה שעה כל יום? זה לא מעייף אותך יותר מידי (בהנחה שלא מדובר בהליכה מהירה או ריצה קלה)? ואני לומד הנדסת מערכות מידע

hodaya17

New member
אממ אני גרה ממש בסוף העיר

אז יש לי מסלול ממש שווה עד הקצה השני וחזרה ועוד סיבוב קטן מסביב לשכונה...וזה יוצא שעה...חח אבל אני לא רצה ממש ג'וגינג כזה...
מעייף? כן ואני אנמית אז אני מתעייפת יותר מהר אבל זה שווה את זה=]

yoyoyud

New member
שואלים את המקומיים איפה נמצא

הפארק (האחו) הכי קרוב, ורצים עליו לפי הכושר שלך..

בטריה

New member
מפוחית זה קשה לאללה אחי...

זה כלי ממש מסובך כי בין כל חור שאליו נושפים יש מרווח של טון ואת התו שאין באמצע אפשר להשיג באמצעות נשיפה לאותו חור, יעני כדי לעשות סולם רצוף "דו - רה - מי - פה - ..." צריך לנשוך לשאוף לנשוף לשאוף כל הזמן וזה ממש קשה... כלי לא מוערך.. הוא מדהים ורואים את זה בזפלין

AeroTom

New member
אני גם מתעסק עם מפוחית...

יותר מלמד את עצמי כרגע באופן חובבני לגמרי עם המפוחית בלוז קלאסית של Hohner. אפילו אם עדיין לא יודעים לנגן מי יודע מה, זה תמיד כיף להצטרף איתה לקטעי מפוחית בשירים האהובים עלייך!

SaintJohn

New member
זה באמת לא קל../images/Emo13.gif

פשוט עניין של תרגול. מתחילים עם "או, סוזנה", שזה מנגינה קלולה לאללה, ממשיכים עם מנגינות נוספות, וככל שצוברים נסיון - ככה זה יותר קל לנגן. בהחלט כלי נגינה מאוד לא מוערך. אפשר להגיע אליו לווירטואוזיות ברמה מטורפת, אבל שוב - זה הכל עניין של תרגול

jimorrison

New member
אממ

ספורט? לא בשבילי..אולי טיפה סקייט..אבל כבר לא..פעם נסעתי הרבה מנגן לא..אבל שחבר שלי מביא את הגיטרה שלו אז אני שר וכן..זה אחד הבילויים הפרועים בעין הוד..לשבת עם חברים..אבל זה מצחיק

AeroDar

New member
אוקי גמאני יענה...

אוקי אני לעומתכם שונאת מוזיקה! חחחח סתם... אממ ספורט אני רצה סתם בשכונה איזה 3 -4 פעמים בשבוע ואני רוקדת פעמיים בשבוע כבר מגיל 7. והייתי בלהקה כל השנים ובדיוק השנה שכבר נמאס לי מהלהקה ושכבר אין לי זמן לזה בגלל הבצפר החדש הם טסים לחו"ל... ואני ישנה המון.... יותר מדי... אממ ניגנתי 7 שנים פסנתר ועכשיו אני מנגנת כבר שנתיים גיטרה חשמלית שרים רק כשחברים באים שיש סתם מצב רוח טוב לוקחים תמיקרופון מחברים למגבר של הגיטרה ומתחילים להתחרפן כמו מסוממים. ויושבים עם חברים יוצא לי בעיקר בימי שישי שבת ככה כי כל השבוע עמוס.

SaintJohn

New member
ריצה../images/Emo99.gif

איזה כיף לך שאת רצה! אני כל כך אוהב לרוץ, הלוואי והיה לי זמן, אבל לא יצא לי להתאמן מאז אוקטובר, לימודים ארורים
העיקר יש לי נעלי "סוקוני" מצויינות לריצה, ולא יוצא לי לרוץ איתן

jimorrison

New member
איזה כיף לה שהיא יכולה לרוץ

אני נכה. סתם.. אני רץ 50 מטר ומקיא...אני ממש לא בכושר..זה דיי מצחיק אבל

MusicA

New member
מזכיר לי שרצתי לפני איזה חודש

משהו כמו 4 ק"מ, ועשיתי את זה הרבה יותר מהר מבדר"כ, ב200 מטר האחרונים התחלתי להשתעל וכשהפסקתי לרוץ הקאתי.... היה כיף.

hodaya17

New member
ווואוווו

זה כולה ריצה! ומדברת הפדלא/עה הכי גדולה שיש *אין לי בגרות בספורט!!* ואפילו אני רצה! וזה ממש כייף זה מנקה תראש ואין זה מדהים!

למעלה