שרשור חצי OFF.

היום בתפוז אנשים ../images/Emo170.gif

ציפי גון-גרוס, סופרת ופסיכולוגית, מחברת ספרים רבים, ביניהם "הורים מתגייסים" תשיב לשאלות במגוון נושאים הנוגעים לחיבור בין פסיכולוגיה והשירות הצבאי הערב בשעה 20:00 בפורום הורים לחיילים. אתם מוזמנים לשרשר שאלות כבר עכשיו.
פרופסור גיורא פילר, מנהל היחידה להפרעות שינה בילדים בבית החולים רמב"ם אשר כוללת את מעבדת השינה של הטכניון, יענה הערב בשעה 21:00 בפורום הפרעות קשב ADHD על שאלות בנושא שינה והפרעות שינה בילדים . אתם מוזמנים לצרף את שאלותיכם לשרשור השאלות שכבר נפתח
פורום איכות סביבה מכריז על תחרות ססמאות להעלאת המודעות נגד כריתת עצים למדורות ל"ג בעומר. אתם מוזמנים להציע את הסיסמה שלכם!

היום בתפוז אנשים ../images/Emo170.gif

ציפי גון-גרוס, סופרת ופסיכולוגית, מחברת ספרים רבים, ביניהם "הורים מתגייסים" תשיב לשאלות במגוון נושאים הנוגעים לחיבור בין פסיכולוגיה והשירות הצבאי הערב בשעה 20:00 בפורום הורים לחיילים. אתם מוזמנים לשרשר שאלות כבר עכשיו.
פרופסור גיורא פילר, מנהל היחידה להפרעות שינה בילדים בבית החולים רמב"ם אשר כוללת את מעבדת השינה של הטכניון, יענה הערב בשעה 21:00 בפורום הפרעות קשב ADHD על שאלות בנושא שינה והפרעות שינה בילדים . אתם מוזמנים לצרף את שאלותיכם לשרשור השאלות שכבר נפתח
פורום איכות הסביבה מכריז על תחרות ססמאות להעלאת המודעות נגד כריתת עצים למדורות ל"ג בעומר. אתם מוזמנים להציע את הסיסמה שלכם!

s a r a h13

New member
שאלה.

מישהו כאן ראה את הסרט "SCHOOL OF ROCK?" אני משערת שכולכם... אז אני רוצה לשאול- יש באמצע איזשהו שיר ברקע ממש יפה שאני לא יודעת של מי הוא. המשפט היחיד שאני זוכרת מהשיר זה "i see them blue'only me and you and"..." ויותר אני לא זוכרת, שיר רוק כבד חמוד ממש- מישהו יודע? בבקשה זה חשובב..?

s a r a h13

New member
נצל"ש- שאלה חשובה../images/Emo170.gif../images/Emo117.gif

או.קיי- אז ככה, ממ.. נכון השיר Bring in on home , אז בהתחלה שר אותו מישהו אחר נראה לי כי זה קול נורא שונה משל רוברט, אם אני צודקת- אז מי שר את זה? בתודה -שרה אמבר

MusicA

New member
הגרסא הרגילה יותר יפה.

הרגילה היא של לואיס ארמסטרונג. מה שאת מתכוונת היא של JOEY RAMONE. קוראים לשיר WONDERFUL WORLD.

AeroTom

New member
זה רוברט...

מת על ההתחלה של השיר הזה...עם המפוחית

catch 2 2

New member
watch out,watch out

man move חחחחחחחחחחחחחח ,בדיוק היום שמעתי אותו,אוי ענק, ענק !

MusicA

New member
שרשור חצי OFF.

סתם עניין אותי לדעת, מה אתם עוד עושים חוץ מלשמוע מוסיקה? ספורט? איזה? מנגנים? על מה? שרים? סתם יושבים עם חברים?

MusicA

New member
ואם אתם מתעקשים אני אהיה הראשון:

רוב הזמן סתם יושב עם חברים (ושומע איתם מוסיקה). כדורסל/ריצה/אופניים/טוסטוס קטן ומוזר. מנגן על פסנתר. אני מת על כל השטויות האלה של התת מודע/אסטרולוגיה והשטויות על העולם הבא ועל רוחות וזה. אני מצפה לINFO, אל תאכזבו.

ofirush 14

New member
../images/Emo140.gifלא מאכזבת =)

אז, חוץ מלשמוע מוזיקה, אני הולכת לצופים, אני הרבה עם חברות, אני מנגנת על גיטרה, ואנ אוהבת חייזרים. וגם חיות! ועוד המון דברים אני עושה שבטח שכחתי...

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

השקט לא ישאר בפורום הרשמי של שירי מיימון http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1290
כל מה שרציתם לדעת על נגני Mp3 ולא ידעתם איפה לשאול http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1292
פורום חדש לאלישיה קיז - הזמרת המצליחה זוכת פרס הגראמי http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1293 המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

s a r a h13

New member
ולמה

נראה לכם שאלישיה קיז, MP3 או שירי מימון יעניינו לנו ת'תחת?!

בטריה

New member
חוץ ממוסיקה יש עוד מלא דברים:

נרגילה עם חברים, מנגן על תופים ועוד

deePink

New member
אפשר להוסיף?!

1.אמממ, אני:
חוץ מלשמוע מוסיקה? לא הרבה...
ספורט? בטח! איזה? לרוץ מהחדר למטבח ובחזרה... וגם קצת קצת כדורסל כדורגל וכדורעף אה וגם לשחות זה נחמד...
מנגנים? כן על מה? אורגנית- שלוש וחצי שנים וגיטרה- חודש ימים...
שרים? לעולם לא, בעצם לפעמיים (כל יום) אני מפזזת לי בשמחה...
סתם יושבים עם חברים? תמיד סתם... לחברים אין שום משמעות לימודים זה באמת שווה! 2.אפשר להוסיף עוד כמו...
אחים או אחיות?
איזה כיתה?
מה אתה מרחיב?
איזה חיל?
שומר כשרות?
מה הדבר הכי מוזר שאכלת פעם? יש עוד כמה...

למעלה