שרשור חצי OFF.

jimorrison

New member
זה כולה ריצה?!

אנחנו לא משקרים לך או משהו..אם אתה לא מתמיד ולא עושה קושר אז הגוף דיי קורס...מה שקרה אצלי

MusicA

New member
אבל לא הבנתי למה וווואוווו?

כאילו, מה עשית מה זה?

ofirush 14

New member
קצת לא קשור, אבל-

בכיתה ג' רצתי רבע שעה ברצף
והסיפור הטרגי שלי הוא כזה: הייתי הכי מהירה בכיתה (ממש היפי היי) ואז גיליתי שאני רצה עקום, כולם צחקו עליי, ומאז אני לא רצה. אבל אני אכן עושה ספורט =)

AeroDar

New member
אולי יהונתו אם הוא יהיה פה בזמן

הקרוב יוכל גם לומר לכם, אצלנו בספורט צריך לרוץ איזה 25-35 דקות ככה רצוף, ולפעמים עושים מסלולים של 6 קילומטר, וכן, יש אנשים שרצים את הכל ולא, לצערי אני לא ביניהם.

SaintJohn

New member
וואו, 6 קילומטר ב-25 דקות../images/Emo99.gif

איזו פנטזיה זו בשבילי... אני נורא אוהב לרוץ, אבל אני לא מצטיין בזה, ובטח לא כמו אח שלי, שעושה 10 קילומטר ב-35 דקות...

MusicA

New member
10 ק"מ ב35 דקות......?!

זה אומר לרוץ 17 קמ"ש לכל האורך, זה אומר שהרץ הכי טוב שאני מכיר לא עושה אפילו חצי מזה ב17 קמ"ש. אח שלך קטף כמה מדליות זהב באוליפיאדה?!

SaintJohn

New member
זה זמן מצויין, אבל יש טובים יותר../images/Emo13.gif

הוא בד"כ מגיע במרוצים התחרותיים של 10 ק"מ במקום 20 בממוצע עם ממוצע של 3 וחצי דקות לק"מ (שזה מטורף בשבילי), כשהמקום הראשון (בד"כ אילה סטאין) עושה את זה בחצי שעה בערך, והוא באמת כבר ברמה של אולימפיאדה. אני די חייב לו את הכושר שלי. בלעדיו לא הייתי מתחיל לרוץ ולעשות משקולות, והייתי נשאר שחיף. עכשיו אני שחיף עם שרירים

yoyoyud

New member
המסלול הוא 400 מטר

אבל מקיפים אותו איזה 13,14 פעמים בחצי שעה

שמיקי

New member
שוהדה ביז ביז

ספורט? בטח איזה?שיעורי ספורט.. וגם כדורסל לפעמים:) מנגנים?בטח על מה? גיטרה שרים?בטח בטח סתם יושבים עם חברים? בטח, בפנימיה כל היום יושבים לך חברים בתוך התחת

MusicA

New member
עוד!

לא יכול להיות שבכל הפורום יש איזה 7 איש, תכתבו!

למעלה