שרשור חנוכה חדש.

Nir5L

New member
אם יש כאן אולי עוד מישהו..

הכנתי כמה דברים חח אם בא לכם אז תגיבו

Nir5L

New member
חדשות חמות חמות חמות!

שיש המלך ארתור ביום שבת ב- 18.30 בערוץ הראשון חלק א´ של המחזמר. יום שבת אחרי חלק ב´ ואחר כך ישודרו עוד שני מחזות זמר

barmiz

New member
היי ושלום

נעלמתי לשבוע וחזרתי במתכונת חדשה. חחחחחח. סתם. שלום, מה נשמע, אהלן מה קורה? תכתבו, תחדשו, תסרקו .... עוד 7 ימים חנוכה!!!!!!!!!! מצורפת תמונה נחמדה.

Nir5L

New member
ברררררררר

סוף סוף! חחחחח יש לי מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא תמונות!!! מהפסטיגל עצמו! (צילמו מבפנים אנשים שאני מכיר!) ממסיבת ההשקה של "ספיד וגלגלי הקסם" ועוד מלאאא תמונות!!! הינה במת הפסטיגל :)

Nir5L

New member
אה וגם...

יש לי את שיר הנושא של הפסטיגל.. (מכל העולם ילדים נותנים ידיים...) במחשב... אם אתה רוצה לינק להורדה תגיד לי... :) הינה עוד תמונה מהפסטיגל...

Nir5L

New member
דבר אחרון..

אם בא לך תסתכל בתמונות ששמתי גם מקודם שקראתי לאנשים לכתוב חחח אגבבב לא לשכוח! יום שבת! המלך ארתור! הינה עוד תמונה מהפסטיגל :)

Nir5L

New member
אחרון חביב

הינה עוד תמונה מהפסטיגל... בכללי יש לי 32 תמונות מהמופע :)

barmiz

New member
ניייייייייייייר

אתה יודע אם מתכוונים להעלות אתר לתום סוייר? ומתי יוצא הדיוידי של הפסטיגל? החודש בעיתון ערוץ הילדים _ עלי באבא

Nir5L

New member
אממממ

אתר לתום סוייר לא יהיה... לפחות לא רשמי.. על הדי וי די של הפסטיגל לא יודע לי... קנו לי כרטיסים לתום סוייר!!!! אני הולך לשלושת הגדולים!!! עלי באבא! ספיד! ותום סוייר!!!!1 ישששששששש

Nir5L

New member
מילים של חלק מהשירים של ספיד

קבלו שורה מהשיר "יחד נתגלגל": אנחנו יחד נתגלגל (אה, אה, אה) כדאי שהעולם כבר יתרגל (או או או)... ומהשיר "כוכב על גלגלים" (שיר מדהים!!!): אני הכוכב אני הכוכב על גלגלים כוכב שלא ראיתי מימי אני הכוכב אני הכוכב על גלגלים לא זוכר את ההמשך... ויש את השיר של עומר "להיות אני", אני זוכר משהו מהפזמון שהולך משהו כמו: הם רוצים מנסים, אבל אין כל יום מיסים (נראה לי שזה המשפט לא בטוחה) רק אחד בעולם יכול להיות אני לשיר של אפרת קוראים "מלכת הכיתה" ולשיר של נירית ואמיר אני לא יודע איך קוראים אבל הוא ממש יפה, חכו שתראו אותם רוקדים!!! ויש את ספיד וגלגלי הקסם כמובן שכולכם כבר מכירים....

Nir5L

New member
היה היום

צ'אט עם כוכביח המחזמר "ספיד וגלגלע הקסם" מישהו רוצה שאני יעתיק את השאלות והתשובות? או שאתם כבר לא פה.. או שזה לא מעניין אותכם.. נ.ב בר לאן נעלמת שוב? הינה תמונה חדשה מספיד :)

למעלה