שרשור חנוכה חדש.

barmiz

New member
היום

בטלוויזיה: בערוץ הילדים אחרי בייבלייד/היימן שיר חדש מתום סוייר. בערב אדיר אגם רודברג. בעיתונים: עולמו של דיסני - הפיג'מות-מבצע, תום סוייר-כתבה מבצע וטור, והפסטיגל-מבצע. מעריב לילדים - פסטיגל-כתבה, תום סוייר-סיפור וטור, עלי באבא-כתבונת. מעריב לנוער - 'ספיד וגלגלי הקסם' ראיון עם דודי בלסר ואמיר פיי גוטמן ומבצע של המחזמר. מעריב (רגיל) - מודעות לעוץליגוץלי ולתום סוייר. פנאי פלוס - כתבה קטנה על עלי באבא עם טלי ואגוסטין ומודעה של הפסטיגל.

barmiz

New member
ולשאלה החדשה....

והשאלה היא: מה הקשר בין "המורדים" לסופשבוע 2 ? הזוכה יקבל: פוסטר המורדים, 2 גליונות עולמו של דיסני וכרית מתנפחת! שווה לפתור! אז למה אתם מחכים?

barmiz

New member
טוב רמז...

סופשבוע 2 - ערוץ _ והקשר למחזות זמר יתגלה כשהפיתרון יתגלה.

Nir5L

New member
אין לי מושג+חדשות!

אין לי מושג מזה אומר.. סופשבוע 2.. ערוץ 2? בלעע לא יודע חדשות: במודע של הפסטיגל שהתפרסמה ביום שישי, עבר השם של יעל בר זוהר, מכל האמנים, אל ביחד עם צביקה פיק בהגדרה "אורחי הפסטיגל"... לא יודע למה...

Nir5L

New member
אולי..

בעוד שבועיים (בסוף שבוע השני) מגיעים כוכבי פינת אור ביחד עם כוכבת המורדים?

Nir5L

New member
טלעד רכשו..

את זכויות הפסטיגל לשידור בערוץ 2 מימד יצלמו את המופע ב-14 בדצמבר בראשון לציון טלעד רכשו את זכויות השידור של פסטיגל 2003, מחברת ’סולן הפקות’. הזכויות כוללות שתי תוכניות מהפסטיגל באורך 50 דקות (כל אחת), שישודרו בערוץ 2 במהלך 2004. כפי שפורסם באייס, אולפני מימד/MTVS יצלמו את הפסטיגל, באמצעות ניידת בת שבע מצלמות (במאי: עדי בנימינוב, מפיקים: יורב הראל ואורלי יום-טוב). שני מופעים (מספר 9 ומספר 10) שיתקיימו באותו יום, ב-14 בדצמבר בהיכל הספורט בראשון-לציון, יצולמו לטלוויזיה. אגב, חברת ’קלסיקלטת’ אחראית על הפקת ה-DVD וקלטות הווידיאו. הפסטיגל כולל בשלב זה 88 הופעות ברחבי הארץ, כשהראשונות בהן (חזרה גנרלית והופעת בכורה) יתקיימו בראשון-לציון, ב-9 וב-10 בדצמבר. בין המשתתפים: יעל בר זוהר, יהודה לוי, עפר שכטר, גיא אריאלי, רודריגו גונזלס, מלי לוי, יעל דואני, צביקה פיק ושלומי סרנגה.

Nir5L

New member
עליס בארץ..

היום במעריב יש מודעה על המחזמר, זו הפעם הראשונה שאני ראיתי מודעה... מישהו ראה כבר מודעה מלאה? כי מה שאני ראיתי זה כזה פס כזה, כמו שיש בדרך כלל לעלי באבא :)

yaronR1

New member
אני לא ראיתי אף פעם...

רק היום הבחנתי במודעה הקטנטונת הזו. אם אתם שואלים אותי, כגודל המודעה, כך יהייה גודל ההצלחה של ההצגה הזו. מספר הכרטיסים שהיא תמכור לא יגיע לחצי מהמספר שמכר ל"ברווזון" של הבימה.

barmiz

New member
באליס

אין בכלל שירים. כך שזה לא מחזמר, לא זמר ולא מחזה זאת הצגת ילדים. אז אני לא חושב שיש טעם לקרוא לזה 'מחזמר' אם זה רק 'מחז ' טוב, האתר של הפסטיגל יעלה בשבוע הקרוב/ שבוע הבא בכתובת: go.walla.co.il/festigal. ניר, מה קורה אם האתר? היום תום סוייר מתפרסם בשני העיתונים, ועושים כמו בשנה שעברה, שמביאים צעצועים ישנים לילדים נזקקים. תמונה מ'תום סוייר' מצורפת.

Nir5L

New member
אמממ

שוב נטשה אותי זו שעושה איתי את האתר.. ולצערי הרב הוא כנראה לא יעלה.. . מאיפה התמונה היפה של תום סוייר? ואני מניח שהאתר יעלה בקרוב מאוד.. הבכורה והגנרלית הם בתאריכים 8-9\12\2003 מישהו בכלל הולך? אני כנראה הולך גם לתום סוייר!!! נחמד שחזרתם לדבר! היה לי משעמם לבד..

Nir5L

New member
אההה וגם תוספת למה שכתבתי קודם

התחילו לשדר בערוץ6 את הקליפים של עלי באבא, ושל הפסטיגל צרפתי תמונה מהחזרות של ספיד

barmiz

New member
בערוץ 6

הקליפ של הפסטיגל זה השיר 'ילד ישראלי' שבפזמון הם שרים במעגל? 'רק לי בינתיים, אין למה להתגעגע, כי כל מה שאני אוהב, כי כל מה שעלי חביב, נמצא כאן לידי' משהו כזה, זה - זה?

Nir5L

New member
אמממ

כן זה השיר.. שיר מגעיל.. חח ומאיפה התמונות?????????? ואם אתה לא רוצה להגיד מאיפה.. אז לפחות שים את כל מה שיש לך חחחח

Nir5L

New member
תראו באתר..

של אי און ליין.. יש על מחזות הזמר של חנוכה... וגם אפשר להיכנס לאתר של הפסטיגל מוואלה.. אבל עדין שום דבר לא עובד שם... אני לא יודע אם אני אתאפק .. נראה לי שאני כבר ישמע את השירים באתר (כמו שנה שעברה שלא הצלחתי להתאפק... חחח) מה אתם?

yaronR1

New member
באמת יש כזו אפשרות?

מעניין מאוד... אני חושב: למה לא להרגיל את האוזן לשירים? פעם או פעמיים של שמיעה מוקדמת לא יזיקו לי.

Nir5L

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

שתהיה האפשרות אני ישמע פעם אחת וזהו! חחחח

Nir5L

New member
אנשים הודעה חשובה!!!

כל חברי לדיבור על מחזות זמר של חנוכה! בר! מיכל! ירון! וכל השארררררר אתם נעלמתם לי!!! אתם כבר לא כותבים כאן! אם החלטתם לא לכתוב אז לפחות תדברו איתי באי מייל!!! [email protected] בבקשההה יש לי הרבה לדבר ואין לי עם מי... :\ תצרו קשר בתודה ניר

למעלה