שרשור חנוכה חדש.

sharon59

New member
הגירסא החדשה לא משהו

מור, אני ראיתי עם אחותי את שתי הגירסאות בחי, ומה אני אגיד לך, הגירסא הישנה יותר טובה, ומקצועית. הגירסא השניה הלכה יותר על רייטינג ועל ניסיון לעשות "ראפ מחזמר" כזה. הגירסא הראשונה היא מחזמר טהור ויפה. בעיקרון, אורי פסטר הוא לקוח בחנות שאני עובד בה, והוא אמר לי שאת הגירסא השניה כבר לא משווקים בגלל אי כדאיות רווחית, בעוד שאת הגירסא הראשונה אפשר תמיד להשיג, בהזמנה מיוחדת מ-MCI, שהפיצה את הקלטת ב-89. ודרך אגב, אורי לא מסכים איתי, וחושב כמוך שהגירסא השניה היא היותר מוצלחת, בגלל שהיא לא תאמה למקור, ושם הוא זרם יותר בכתיבה, ולא הלך לפי הסיפור המקורי.לדעתי,אל תתאמץ להשיג אותה, אתה רק תתאכזב.

Nir5L

New member
בגרזא השניה...

אהבתי שהם עשו את טינקרבל שם. חבל שבגרסא השניה לא היו מייקל וג'ון... וזאב רווח.. בלעע.. ממש ממש לא אוהב את המשחק שלו. מזל שאני הולך לעלי באבא, אני רואה עם ישראל(פולי) פוליאקוב

Nir5L

New member
אמממ

אין לי מושג וזה עדין לא סגור, כי עוד לא קיבלתי את הכרטיס וזה יכול להשתנות, כי הזמנתי דרך הסתדרות המורים.

Nir5L

New member
זה דרך

העבודה של אבא שלי אבל בסוף הזמנתי דרך העבודה של אמא שלי..

Nir5L

New member
מה אתם חושבים על הצטרפותם של

כוכבי פינת אור לעלי באבא? לדעתי זה ממש מטומטם ויהרוס את כל הסוף של המחזמר..

barmiz

New member
ועוד...

האתר של ספיד השתנה והתעדכן: www.ykp.co.il. וואלה תתן חסות לפסטיגל והאתר יעלה ב7.12. ביום שישי בערוץ הילדים אתגר הרפסודיה הגדול. בבורגראנץ' וקוקהקולה יש הנחות לספיד, אגב מישהו יודע מה האתר של בורגראנץ'? בתחנת 'דלק' יהיה מבצע לעלי באבא. ואם אתם יודעים עוד תכתבו! מה זאת השממה הזאת?

Nir5L

New member
עדכונים

אתמול באקזיט היתה יעל דואני הראו את הקליפ של הפסטיגל אצל אודטה ראיתי כמה תוכניות והיו : יהודה לוי, אגם רודברג+עודד מנשה, שרית סרי+חנוך רוזן. משום מה צוות עלי באבא לא מתארח בשום מקום. היום בערוץ הילדים כוכבי הפסטיגל ושיר הפסטיגל.

Nir5L

New member
אמממ

אבל למה את ציפי מכוכב אחר כן מראיינים? לא נראה לי שזה קשור להפך היא בין המבטיחות...

למעלה