פיטר פן... ובאמת רציתי לשאול אם יש דרך לצפות בגרסאה החדשה (דפנה דקל) איפשהוא.... יש לנו בבית את הגרסאה עם חנוך רוזן.. בין השאר סתם הערה כללית- ילד לנצח, והשיר של וונדי ממש מרגשים, זה נורא עצוב!!, השיר של דפנה דקל "רוח רעה" ממש פסיכודאלי וממש חמוד. והשיר עושים שלום הוא שיר מאד משעשע בלי קטעי הראפ של גיל ססובר... שאר השירים מזעזעים
אני מנסה להיפטר מדברים בבית שלי אז אני עושה דבר כזה: פעם בשבוע אני אשאל חידה, מי שיענה נכון יוכל לקבל: פוסטר/עיתון וכדומה של מופעים בארץ ובחו"ל. חידת השבוע - "המלך ארתור" מה הקשר בין "המלך ארתור" ל"פרויק Y"? הזוכה יקבל פוסטר חתום של המחזמר "המלך ארתור"
זה קשור לתחום המוסיקלי, בפרוייקט ובמחזמר. מי שיפתור ראשון יקבל: פוסטר חתום של המלך ארתור, 2 גליונות מעריב לילדים עם המלך ארתור ועיתון מטריקס. שווה לפתור.
אני יכול גם לעשות חידה? בעצם אני יעשה חידון מי שיענה על הכי הרבה שאלות יזכה בדיסק של המלך ארתור (עדין בתוך הנילון - כי יש לי שניים) והמקום השני יזכה בדיסק של פסטיגל 2002 - פסטיגל מהסרטים (עדין בניילון כי יש לי שניים, אחד קניתי ואחד זכיתי מוואלה) אז אני יכול לעשות חידון?