שרשור חיובי

dod_basim

New member
לרענן את זכרונך בנוגע לאוכל?

לא יודע, אני סבלתי ממש מה"סטינקי טופו" שכחתי איך אומרים בסינית, אבל זה הדבר המסריח הזה שכל הרחוב סובל שמכינים אותו.

פנומן 72

New member
יש הרבה דברים טובים בסין

קודם כל - בסין יש הרבה סיניות יפהפיות. אני מניח שהרוב פה יודע בדיוק על מה אני מדבר. לא רק שהן יפהפיות, יש להן גם אופי אצילי ולחיות לצידה של סינית זה גן עדן כל יום כל היום ואני משוכנע ש- yi tai יודע על מה אני מדבר. מה טוב בממשלת סין ? הקשיחות שלה עם פושעים. אנשים שם מסיימים את חייהם בכלא על דברים פעוטים. זו הסיבה שפשיעה קשה בסין כמעט ולא קיימת. לקרוא על אונס, רצח או שוד אלים בסין זה כמו לקרוא בארץ על שבוע שעבר ללא תאונות דרכים. הלוואי עלינו ! באמת !

guanyin

New member
קוראים לזה:

פגיעה בחופש העיתונות! תאמין לי שפשיעה בסין קיימת גם קיימת, רק ש(עדיין) לא כלפיך!

פנומן 72

New member
לפחות שם יודעים איך לדלל את הנבלות

אני זוכר שכשסיפרתי לחברתי על סחר האיברים בסין ואיך מוציאים להורג פושעים רק בשביל להוציא את איבריהם, היא לא ממש האמינה לי עד שפגשה סיני בישראל שאימת את דבריי. וגם אז היא ענתה לי ב- So what ? כנראה שהחיים בסין לא ממש נחשבים לערך עליון.

GnomeBubble

New member
../images/Emo6.gif

כן, אבל אולי אנחנו צריכים לאמץ את השיטה הזאת. אם לא יכתבו אצלנו בעיתונים על כל מקרה אונס שולי שעושה איזה נשיא מדינה כזה או אחר, אולי גם אנחנו נתחיל להאמין שאין אצלנו שום פשיעה...

אMור

New member
ואני 3 שנים חושב שאני גר בסין...

כנראה שהגעתי למקום אחר...

gao xing

New member
מזמן לא כתבתי.....

אבל באמת שאני לא יכולה עוד לשתוק!! אני לא יודעת מאיפה אתה מביא את הסיניות שלך, אבל הסיניות שאני מכירה (ותאמין לי שחלקתי ביתי עם לא מעט מהן) רחוקות, אבל מאוד... מלקבל את תואר האצילות. יופי זה עניין של טעם... יש גם יפות וגם מכוערות.... לדעתי משתנה בהתאם למחוז.... אבל להגדיר את האופי שלהן כאצילי.....קצת בעייתי מבחינתי! אולי זה גן עדן לחיות לצד סינית כי היא מאוד "נוחה". היא לא מתחצפת, לא מתגרה ולמעשה אם תקנה לה קצת מתנות (רצוי תכשיטים) ותמלא ליבה בתקוות שאולי יבוא יום ותעשה אותה לגברת....היא תעשה הכל כדי להיראות בעיניך כדבר הכי חמוד ועדין עלי אדמות.... אחרי שיש טבעת מרימה המפלצת את ראשה המכוער........
מבחינתי יש סינית אחת שאני יכולה להרעיף עליה את כל השבחים בעולם. היא ישרה וכנה, עוזרת לכל חבריה ולסביבה בכלל בין האנשים היחידים בסין ששום כסף לא יקנה אותם ובין האנשים היחידים שאני מכירה שבלב ובפה נושאים את אותן מילים ומחשבות.... אין רבים כמוה ואין ספק שהיא הסיבה לכך שבכל זאת לא אטמתי ליבי לסינים ומשתדלת למצוא באנשים את המעלה במקום המגרעה. מאחלת לכולם לפחות חבר אחד כמוה. היא באמת היחידה שאני יכולה להגדיר "חברת אמת" בסטנדרטים שלנו....

פנומן 72

New member
כתבת כל כך הרבה שזה חייב תגובה

מיותר לומר שלא כל הסיניות עלי אדמות הן פאר הבריאה, אבל אם נעשה השוואה מגמתית נגלה שהן עדיפות כמעט בכל דבר על ישראליות. זה בערך כמו להשוות שתי קבוצות כדורגל ברמות שונות, אולי יהיה שחקן זה או אחר בקבוצה הנחותה יותר שיהיה טוב יותר משחקן באותו תפקיד בקבוצה הטובה יותר, אבל בסך הכל כקבוצה - יש מי שעדיפה בהרבה על יריבתה. כך גם עם הנשים הסיניות. האישה הסינית לא חצופה, לא מתנשאת, לא חושבת שאלוהים לקח חופשה כדי ליצור אותה, יודעת לפנק את החבר מבלי לחכות לתמורה, איננה מודדת כמה נותן החבר, וחיה בהרמוניה מושלמת עם החבר, וכן מבלי לחפש לבגוד. לא כולן אבל ברור לי שרובן כאלה. יש עוד הרבה סופרלטיבים שאני יכול לומר על האישה הסינית שהלוואי וקמצוץ מזה היה מנת חלקן של הנשים הישראליות. אגב, חברתי מאשרת את הדברים שלך פחות או יותר.

Mei11

New member
אני בד"כ לא מגיבה בדיונים האלה

במיוחד כשהם מתחילים להשמע כמו השוואה בין מודלים של מכוניות. כל אחד וטעמו וכו', אבל אני לא מצליחה להתאפק הפעם. נשמע לי שנפלת על מישהי נהדרת שטוב לכם ביחד וכל זה, אבל יש פה ושם בסין בחורות שכן אכפת להן מכסף, שגוערות בבעלים שלהן באופן פומבי באמצע הרחוב, ואפילו כאלו שיש להן חבר או בעל ועדיין הן מבלות עם גברים אחרים... וכמובן שגם אצל הגברים הסינים זה ככה. דוקא הקלות שבה הסינים בוגדים בבני זוגם היתה משהו שהותיר אצלי חותם עמוק. ואגב, זה לא שבנות הפורום החסודות לא מנהלות דיונים דומים לגבי אילו גברים יותר שווים, הן פשוט מנהלות אותם מחוץ למסגרת הפורום

פנומן 72

New member
אני לא יכול לאשר או להכחיש

אבל החברה שלי אומרת שמדובר במעט מאוד. יש אבל לא הרבה.

אMור

New member
בוא נגיד ככה

חוצמיזה שהסינית שלך היא פאר היצירה, תוסיף על זה שאם היא לא: - מתקלחת יום כן יום לא יום למה לא - חופפת ראש פעמיים בשבוע - מגדלת חתולים מתחת לבית השחי - מגלגלת מוחטות אחרי שיעול קל - יושבת ומסתכלת על התקרה במשך שעות בלי לעשות כלום כי היא נחה - מתלבשת בכל צבעי הקשת עם נעלי עקב מזעזעות - יוצאת לסופר עם פיג'מה וכפכפי מקדונלדס - מריחה כמו בואש בבוקר - יושבת ישיבת ארוחת לבנה של פועלים ערבים כשהיא מחכה לאוטובוס - צריכה שתגיד לה כל דבר יותר מפעמיים - מעדיפה בילוי בקריוקי ע"פ כל מקום אחר - אוכלת כלבים, ראשי תרנגולות וכלבים אז באמת יש לך משהו טוב בידיים, רק ההכללה שלך או יותר נכון - האינדוקציה שאתה עושה לגבי כל הסיניות זה משהו שלא נכון לעשות. מה זה ההכללות האלה לכל הסיניות? אתה ממש מזכיר לי איזה מישהו שעושה את זה באופן קבוע ומעצבן חצי מיושבי הפורום עם ההכללות שלו על סינים...
לא משנה שדעתי הפוכה משלך, אבל אני שמח שאתה כאן.

happydog23

New member
בואו נגיד את זה ככה - הייתי מעדיף שישראלית

תצרח עליי במשך חצי שעה מאשר שסינית תתעצבן עליי לחמש דקות - הן חמודות ומתוקות, אבל כשאתה סוף סוף מצליח לעצבן אותן - אלוהים ישמור. חוץ מזה אני יכול להישבע שלכל סינית שלישית שדיברתי איתה היה אפשר לראות סימנים של דולר בעיניים ולשמוע רעש של קופה רושמת. אין לי מה להוסיף לגבי החוש האופנתי שלהן - אכן תמונות קשות. איך הידרדרנו שוב לקיטורים על סינים (סיניות האמת)?

אMור

New member
ראית מה זה?

אפילו שרשור חיובי אי אפשר להחזיק פה... הנה התמונות הקשות...

guanyin

New member
אלה תמונות קשות???

אנ כ"כ אוכלת את עצמי על זה שלא צילמתי רחוב טיפוסי בקונמינג... אבל אל תאגה - קבל תמונה של תיק: חוצמזה - אני מסכימה עם כל מה שכולם חוץ מפנומן אמרו: כמעט כמעט כמעט כל הסיניות שפגשתי אמרו לי בשלב זה או אחר שהן יצאו (וללא ספק גם יתחתנו) עם מישהו רק כי הוא עשיר! המורה הסינית שלי נסתה לשדך לי פעם מישהו (ישראלי), והיא ניסתה לשכנע אותי להפגש איתו כי: להורים שלו יש הרבה כסף!!! סינית!
חוצמזה - לפי איך שאתה מדבר על ישראליות, אני מניחה שדי ברור למה לא הולך לך איתן!

אMור

New member
אגב, זה לא הסיניות אשמות

זה האמהות שלהן שקובעות עם מי הן ייצאו ועם מי לא ומאמללות את הבנות שלהן במשך כל שנות העשרים שלהן. לא אחת ולא שתיים שאני מכיר חתכו מערכות יחסים בגלל שהאמא לא הרשתה להם לצאת הם ה:לוזר" או שהוא יותר צעיר בגיל או שהוא לא יכול לקנות בית. הייתה אחת שהתחתנה. שיהיה במזל, קנו בית ועשו ילד. משפחה מושלמת. אחרי שנולד המפלץ, התברר שהבית בכלל לא נקנה ושאין לו באמת כסף לבית. התוצאה: הבחורה ארזה את עצמה ואת הילד וטסה one way ticket to ningbo. סיפור אמיתי מלפני חודש. אצילות.

yi tai

New member
מעולה - יצא לי "לא" בהכל..

מה שכן - קריוקי מדי פעם זה כייף! הבאסה היחידה זה שאף פעם אין להם שירים טובים באנגלית, אלא רק AIR SUPPLY וכאלה.. איתי

אMור

New member
ומה עם

west virginia ואיך לא: Take it to your heart, take it to your soul.... בעעעעעעעעעע סינים

happydog23

New member
על מה אתם מדברים, אני בחיים לא אשכח את

מסיבת הסילבסטר שבה שרנו בקולי קולות את Oops I did it again. זה היה אחד הרגעים הטובים.

yi tai

New member
אנחנו יותר בקטע של..

White Stripes, The Knife, שבוע הבא אנחנו הולכים לראות את Nine Inch Nails מופיעים בבייג'ין (ישר אחרי ההופעה שלהם בארץ..) אבל חברתי גם אוהבת מדונה ודידו.. וגם מוזיקה סינית. יש דברים טובים, פשוט צריך לדעת למה להקשיב. איתי

למעלה