שרשור חיובי

אMור

New member
nine inch מגיעים גם להונג קונג

אני עדין מנסה לדחוף את ההופעה הזאת בלו"ז שלי כי לפספס אותה יהווה בגדר נזק בלתי הפיך בשבילי. עדכן איך היה. אגב, לקחת סינית להופעה הזאת... לא חבל על 600RMB? זה כמו לקחת סינית למסעדה צרפתית יוקרתית ולקבל תלונות בסגנון: "this food is not suitable for chinese people" פעם, כשהייתי ירוק, לקחתי אחת מהעובדות שלי, בעלת מפעל ומנהל המפעל שלה לארוחת בשרים במסעדה ברזילאית. הזמנתי להם פלטת בשרים משובחת. הם הסתכלו על המנה חסרי אונים - הייתי צריך לחתוך להם את הבשרים, בדיוק כמו שעושים לילד בגן ואף הבחנתי בפרצוף החמוץ שלהם כשהתחילו לאכול את הבשרים הכ"כ משובחים. כמובן שהצלחת שלי התרוקנה ושלהם נשארה מלאה. הזמינו מרק. סינים

yi tai

New member
דווקא בבייג'ין יש הרבה ברביקיו ברזילאי

ונראה שהמקומיים דיי אוהבים את זה.. למרות שאני צמחוני ואין לי מושג כמה זה קרוב למקור. לגבי ההופעה, חברה שלי דווקא אוהבת את NIN, אבל היא ממש לא סינית טיפוסית, היא אפילו אוהבת חומוס ולבנה. חוצמזה הכרטיס עולה רק RMB 200 :) אני מקווה שהסינים לא יפריעו לטרנט לשבור קצת גיטרות, סמפלרים וכו'.. איתי

guanyin

New member
אני ממש מתלבטת

אם ללכת לNIN או לא. אני בקושי מכירה אותו, מצד שני, עוד שבוע שבועיים בטח תפרוץ עוד מלחמה/אינתיפדה/אסון אקולוגי/כל התשובות נכונות, ואז שוב פעם לא יגיעו לארץ אומנים למשך לפחות 3 שנים. 怎么办???

למעלה