שרשור חידות

פנטילון

New member
מה לא ברור פה?

מי גונב מה נקבע לפי שלושת הכללים כל החוקים כתובים שם

מסתבר

New member
אם אתה חייב לגנוב וודקה אז זה בלתי

אפשרי כי אם אתה גונב וודקה - חפי חייב לגנוב קולה, והדס לא יכול - לא וודקה ולא קולה

פנטילון

New member
מי אמר שאני חייב לגנוב ודקה?

פאק איך סיבכתם את זה לקח לי בדיוק חצי דקה לעשות את זה

מסתבר

New member
....

2. או אני או דסי מרימים ודקה, אבל אף פעם לא שנינו ביחד. רואים שלקח לך חצי דקה הדס וודקה, חפי וודקה, אתה קולה הדס וודקה, חפי קולה, אתה קולה בסדר?

פנטילון

New member
עכשיו זה נכון

הסעיף השני אמר שבכל יום, או דסי או אני מרימים ודקה (אחד מאיתנו). זה לא אומר בהכרח שאני גונב ודקה

חידה ישנה...

קחו את המספרים 2,3,4,5. אתם יכולים להשתמש בכפל, חילוק חיבור וחיסור אך רק פעם אחת בכל פעולה כדי להגיע למספר 26.

מסתבר

New member
דבילי שלקח לי כל כך הרבה זמן

חשבתי כל הזמן בכיוון צר (5+1.5)4 למי שלא הבין - 1.5 3/2

DaSiLDhoRF

New member
חפי: כל הכבוד חבוב. יישר כוח!

אתה אלוהי המתמ'! פיתוגרס אבק לרגליך. ארכימדס מלח לסלטיך.

חידות זה קול..

לבצע על לוח שח צעדי סוס ולנסות לכסות מכסימום משבצות בלי לעבור פעמים על אותה משבצת. לנסות להגיע למכסימום... מי לוקח???

עוד...

איך לרדת מחומה שגובהה 400מ' עם חבל שאורכו 300מ'? ובכן יש קצת עזרה. א - בראש החומה נעוץ יתד שניתן לקשור עליו את החבל, ב - בחצי הגובה (בגובה 200 מ') - מרפסת ובתוכה יתד נוסף שמאפשר קשירה. ג - מספריים.

Flashkes

New member
ממ יכול להיות גם רק תיאורתי?

טוב אני ינסה, תקושר תחבל למעלה, יורד למרפסת, קושר שם, עולה 98 מטר, גוזר ונותן קפיצה כמו בסנפלינג רק שיוצאת לך קשת עם רדיוס של 196 (?) מטר, עוזב ונותן עוד קפיצה של 2 מטר למטה ו- וואלה.

Flashkes

New member
אופס

*עולה 198 מטר ורדיוס של 396 מטר בתנאי כמובן שאתה לא נמרח על הקיר אחרי הקפיצה ושאתה יכול לקפוץ למרחק של 198 מטר.. :/ הכי טוב שמצאתי.

Flashkes

New member
לא חייב בעצם

לקפוץ למרחק, אבל תצריך להיות יכול לעלות כמעט 200 מטר על חבל... oh well זהו סיימתי.

מסתבר

New member
ומה קורה אם חוצים את החבל?

לאורכו, זתומרת שני פסים (לא מצאתי שם אחר) של 400 מ' מקובל?

Flashkes

New member
איך רואים

שלא הייתה לכם גיחה במדצ"ים... החבל מתפרק. חוץ מזה שיוצאים לך שני פסים של 300 מטר.

מסתבר

New member
בטח שהייתה

אבל מדובר באופן תיאורטי והתכוונתי 300 קושרים פס אחד ליתד הראשון, ואת הפס השני לזה במרפסת

חחחח.. איזה יצירתיות..

אממ.. גונן כמו שכבר אמרתי לך על הפתאון הזה לא שאלתי אבל אם תגזור חבר לאורכו סביר מאוד להניח שהוא יפרם, או יהיה חלש מדי כדי להחזיק כובד של אדם.. חחחחח.. ענבר אין לי מושג מה נסית לעשות, אבל אני לא מאמין שאפשר לטפס 200 מטר על חבל או לעשות סנפלינג עם חבל קצר מהגובה...

תשובה...

טוב לאלו שהתייאשו... נחתוך ל100 ו200 מטר. קצה אחד של המאה נקשור ליתד ובקצה השני נעשה לולאה קטנה. נעביר את ה200 דרך הלולאה ונקשור את הקצוות. נרד למירפסת. נתיר את הקצוות של ה200 ונקשור ליתד. נרד למטה ונקוד קידה למשמע פרץ מחיאות הכפיים. נו ואני אפילו לא בתנועת נוער...

למעלה