שרשור חידות

מסתבר

New member
שרשור חידות

אני מתחיל שתי מכוניות יוצאות מאותה נקודה לכיוונים המנוגדים כעבור 6 ק"מ שתיהן פונות שמאלה וממשיכות 8 ק"מ מה המרחק ביניהן כעת?

HairyPoota

New member
שאלה לא רלוונטית..

כי החור השחור (המכונה גם כ-"כושלאמאש'ך) ישאב אותם פנימה.... ובקיצור חפי...שיט איזה באסה עוד פעם דפקו את חפי החפרפרת...(ימי חלומות באקיציס המאושרים) טוב אין לי פאנ'ץ יש'ך בעיה?!?

HairyPoota

New member
ווואי טעות!!!!!!

הייתי בטוח שחפי רשם... חפי אני הכי מצטער שבעולם!!!!!! גונן....אתה דביל!!

פנטילון

New member
20 קילמטרים בדיוק כמובן

אחת חביבה בהחלט עוד כמה דקות אני אחפש משהו

פנטילון

New member
יש לי אחת!

חפי דסי ואני הולכים לגנוב מהסופר שתיה יומיים רצוף, כל אחד אחד מפלח או קולה או ודקה. 1. אם אני גונב ודקה, אז חפי לוקח קולה. 2. או אני או דסי מרימים ודקה, אבל אף פעם לא שנינו ביחד. 3. דסי וחף אף פעם לא גונבים קולה באותו זמן. אז, מי יכול לגנוב ביום הראשון קולה וביום השני ודקה? (רציני לגמרי למי שבספק)

מסתבר

New member
יש פה דברים לא ברורים...

חפי לא יכול לגנוב וודקה? אתה והדס "חייבים" לגנוב וודקה באחד מן הימים? הכוונה - נניח יום ראשון אתה, יום שני הוא?

מסתבר

New member
חפי...

יום ראשון - חפי - וודקה, אתה והדס קולה יום שני - חפי - קולה, הדס וודקה, אתה גם קולה אם הבנתי נכון את הסעיפים

מסתבר

New member
עברתי על שלושת הסעיפים

ואין שום דבר שמחייב שאם אתה גונב קולה, חפי גונב וודקה אפילו הבאתי אותם לפניך 1. אם אני גונב ודקה, אז חפי לוקח קולה. 2. או אני או דסי מרימים ודקה, אבל אף פעם לא שנינו ביחד. 3. דסי וחף אף פעם לא גונבים קולה באותו זמן.

למעלה