שרשור חידות

• פותח הנושא 1Shir
  • פורסם בתאריך

Ophel McNeil

New member
שו הדא, שזה שתי מילים,

זה "מה זה" מערבית. אתה לא רוצה שאני אסביר לך מה זה עונה, נכון? *קול מתוק* אנאויי, מה זה משנה איזה עונה? מה עשית שמגיע לך רמז? *קול עוד יותר מתוק*

Woogyman

New member
אני יודע!

"כוח השתיים", עונה ראשונה. היא טסה להוואי למפגש עבודה (וממש עבדה שם :). חידה מחר.

Hogo Oneil

New member
תודה אבל אבל אבל אבל.........

איך פיספסתי את זה? למה אני לא זוכר???? איזה שד זה היה? ניראה לי שאני מתחיל להזכר אבל לא ממש הולך לי!

Angelic Girl

New member
היה גם אותו קטע עם ליאו ...

כשהוא ודן רבו במועדון (p3) ... ופייפר תפסה אותם והקפיאה אותם ..., והיא שיחררה את הראש של ליאו ושאלה אותו מה קורה (?) , הקפיאה אותו, והפשירה ... זה היה בפרקים האחרונים של העונה השלישית ...

Ophel McNeil

New member
לא נכון.

פייפר הפשירה את ליאו כולו, ולא הקפיאה אותו שוב, הוא סתם חזר למקום שבו היה מקודם ואז היא הפשירה גם את דן. ואגב, זה קרה ב2X19. הפעם הראשונה שהיא הפשירה רק חלק גוף היה קרל, ב 3X08.

ChArMeD HaRrY

New member
טעות!!!!!!!!!!!!!!!!

הרגע ראיתי את הפרק 1X02 וכשפייפר שואלת את הכומר אם יישויות מרושעות (Evil Beings), יכולות להיכנס לכנסיה אז הוא אומר: "את מתכוונת לערפדים?" או משהו כזה, פשוט אין לי כוח להביא את הציטוט...

Ophel McNeil

New member
*הלכה ובדקה*

וואלה צודק, אז אני מניחה שתורך לשים חידה (סורי סם...).

ChArMeD HaRrY

New member
טוב אז...

אין לי רעיון ממש... טוב נו, איך קראו לשד שהיה צריך לגנוב את הצעירות מנשים(השם השדי שלו) ומה השם האנושי שלו, ת´אמת זאת שאלה ממש קלה אבל לא משנה... תענו

itamr

New member
הנה חישה הוא שאלה או מה שתרצו!

מה קרה למכונית השחורה הפצצתית שהייתה לפרו בעונה הראשונה?

Woogyman

New member
אני יודע

ג´וונה, בתור שד. סטפן, בתור בנאדם. הוא אחד השדים שיותר אהבתי בעונה הראשונה האמת. ואיתמר, אתה חייב לענות על חידה כדי לשים חידה. אי אפשר סתם לבוא עם חידה. ואם זאת שאלה שאתה באמת לא יודע את התשובה, אז לא בשירשור הזה. והחידה שלי - אממ.. מה השימוש הראשון שעשתה כל אחות בכוח שלה ובאיזה סדר (כאילו, איזה אחות השתמשה ראשונה וכו´)?

ChArMeD HaRrY

New member
אני יודע!!!

הסדר: פייפר, פרו, פיבי. השימוש: פייפר - היא עצרה את הזמן ושמה טיפת יין או מה שזה לא היה וככה התקבלה לעבודה כשף. פרו - לא במודע אבל היא גרמה לדיו של העט של ההוא (שכחתי איך קוראים לו...) להישפך לו בתוך החולצה. פיבי - קיבלה חיזיון בקשר לילדים שהיו על הרולרבליידס ושהןם עמדו להידרס אז היא הצילה אותם... אם צדקתי אין לי שאלה אז עונים לראשון ששואל שאלה.

ChArMeD HaRrY

New member
למה לא? מה זה משנה?

אם אני עניתי ואני לא רוצה לכתוב חידה אז עונים למי שכותב חידה אחרי. אני לא מבין איזו בעיה יש עם זה?

Woogyman

New member
כי זה החוקים

רק מי שמתכוון לשים חידה עונה על שאלה. הפעם שמו במקומך, אבל פעם הבאה לא לענות אם אין חידה לשים.

למעלה