אני כן יודע!!! אני בטוח ב99%!!!!!!!
W Woogyman New member 8/6/02 #72 זה מאוד נחמד אבל אם אתה לא בטוח ואין לך שם של פרק ולא כלום, אז אין לך חידה.
P p3 New member 8/6/02 #56 ../images/Emo6.gif "רגע, אז מה עם הג´יפ של פייפר?" "הג´יפ של פייפר?" "הג´יפ הוא של פייפר?" "הייתי בטוחה שהג´יפ של פייפר..." אותי זה מצחיק! ככה נולדתי!
../images/Emo6.gif "רגע, אז מה עם הג´יפ של פייפר?" "הג´יפ של פייפר?" "הג´יפ הוא של פייפר?" "הייתי בטוחה שהג´יפ של פייפר..." אותי זה מצחיק! ככה נולדתי!
M mscooter New member 8/6/02 #40 דווקא היה נחמד אם באפי הייתה עושה הופעת אורח באותו רגע. עשו את זה ככה פעם עם סטיב ארקל (אריזה משפחתית) שם הוא אמר לקארל BIG GAY ואז פיליפ מוויל סמית נכנס (בתור פיפוסים זה היה) וסטיב אמר "NOW THA´S A BIG GAY". בקיצור על אותו רעיון
דווקא היה נחמד אם באפי הייתה עושה הופעת אורח באותו רגע. עשו את זה ככה פעם עם סטיב ארקל (אריזה משפחתית) שם הוא אמר לקארל BIG GAY ואז פיליפ מוויל סמית נכנס (בתור פיפוסים זה היה) וסטיב אמר "NOW THA´S A BIG GAY". בקיצור על אותו רעיון
W Woogyman New member 8/6/02 #41 זה נחמד כשהסדרה היא קומדיה אם זה דרמה אז זה סתם לא קשור. ורושמים אגב Guy. Gay זה הומו.
C Cole cohen New member 8/6/02 #66 חידה חדשה... כיוון שאף אחד לא שם... מה פרו רצתה לקנות בפרק הראשון עם פיבי בסופר?
I itamr New member 8/6/02 #68 רגע עכשיו תורי לשים חידה או שאני בעונש? פעם הבאה תביאו תקנון או משהו!!!
I itamr New member 8/6/02 #70 טוב אז הנה: מה הגרימלוקים עושים ובמה זה עוזר להם? אני יודע זה קל אבל... אופל זה בשבילך: וגם זה:
P PopPy New member 8/6/02 #71 אר... אני לא ראיתי את הפרק../images/Emo85.gif מהעונה הראשונה עם הגרימלוקים, אבל מהפרק בעונה השלישית לפי מה שאני זוכרת הם גונבים את הראייה מילדים כי הם לא יכולים לראות באור יום (?)
אר... אני לא ראיתי את הפרק../images/Emo85.gif מהעונה הראשונה עם הגרימלוקים, אבל מהפרק בעונה השלישית לפי מה שאני זוכרת הם גונבים את הראייה מילדים כי הם לא יכולים לראות באור יום (?)
W Woogyman New member 8/6/02 #75 חצי תשובה הם גונבים ראיה של ילדים כדי להשתמש בהילה שלהם ולזהות אנשים טובים ולהרוג אותם ככה.
O Ophel McNeil New member 8/6/02 #77 קרוב. כדי לאתר הילות של אנשים טובים ולהרוג אותם. אבל את ענית ראשונה, שימי את חידה.
H Hogo Oneil New member 8/6/02 #73 הם לוקחים את מאור העיניים של ילדים! ונופכים אותם לעיוורים והם רואים לפי ההילה שלהם מסביב לגוף!
H Hogo Oneil New member 8/6/02 #76 זה עוזר להן לראות את ההילה מסביב לג וף נכון? אני צודק? אני ראיתי את הפרק