שרשור חידות

• פותח הנושא 1Shir
  • פורסם בתאריך

1Shir

New member
שרשור חידות

שמתי לב שמזמן לא עשינו חידות ושלמעשה זה תורי לכתוב חידה כי עניתי להוגו. חידה: איך פייפר הכירה את ג´וש, למה הם נפרדו ולאן הוא לקח אותה בזמן שפיבי שמרה על המסעדה? שיר.

itamr

New member
תשובה../images/Emo58.gif

הם נפרדו בגלל שהוא היה צריך לעבור לבברלי הילס בשביל יבודה והוא שאל אות ה אם לעזוב או לא ובפרק 1X19 נגד אלו עם העיניים אז היא נזכרה בליאו והבינה שאם היא חושבת על ליאו אז היא בהחלט לא חושבת על ג´וש. הוא לקח אותה לטיפוס על הרים ושהיא נפלה הוא טפס אותה בידיים!!!

Cole cohen

New member
איתמר *עצבני* גררר...

לא כל הודעה מכילה ספוילר... רק אם כן תסמן אתה רוצה שבכלל לא יקראו את ההודעות שלך?! יש אנשים שנמנעים כאן מספוילרים... אז די לסמן ספוילר בכל הודעה... משמעות המושג ספוילר : "פרט מקלקל/הורס בפרק שלא שודר בארץ" משמעות הדבר היא ... שכל דבר שקשור לעונה 4 ולעונה 5 שבימים אלה נמצאת בכתיבה ראשונית... מהווה ספוילר!. מובן?!

Ophel McNeil

New member
אבל ההודעה שלך היא לא ספוילר!

ואגב, ג´וש זה הבחור שפייפר פגשה כאשר הם רבו על אותו יין והיא רצתה להקפיא אותו ואז לגנוב לו את היין? אם כן, איזה פרק זה היה?

itamr

New member
הנה חידה!!!

איך בעונה השנייה הקופים קיבלו כוחות ומה זה גרם?

Woogyman

New member
מהדם של האחיות

מה שהעביר בסופו של דבר את הדם והכוחות גם לדוקטור וויליאמסון.

Woogyman

New member
את יכולה לפרט יותר?

כי זה לא היה הכי ירידה, אז אני לא בטוח אם אנחנו מתכוונים לאותו דבר (למרות שהיה רק קטע אחד כזה).

Ophel McNeil

New member
מתישהו פיבי אומרת לפרו -

"בתי קברות, ערפדים... איפה באפי כשצריך אותה?" אני מניחה שבפרק הזה לראשונה הוצגו ערפדים (רק לך תדע איזה פרק זה היה....
). ואגב, העונה הראשונה באמת יותר קסומה מהאחרות - או שנוצר לי רושם כזה רק בגלל שלא ראיתי אותה?

Woogyman

New member
אין ספק שהיא עונה טובה

ויותר אפלה מהעונות האחרות, וזה מה שהופך אותה למיוחדת. וב"אפלה" אני מתכוון לאפלה סרט אימה לא לאפלה גועל נפש כמו העונה השלישית. וכן, התשובה שלך נכונה. זה בפרק "כוח השתיים". והציטוט המדוייק (בערך) - פיבי: "מה הרעש הזה?!" פרו: "אנשי זאב, ערפדים..." פיבי: "נהדר. איפה באפי כשצריך אותה?!".

Hogo Oneil

New member
שאלונת!!!!!!

איזה פרק זה שפייפר מקפיא שד ומשחררת לו רק את הראש?? מה פיספסתי חלק א משהו איפה הוא????

Hogo Oneil

New member
אתה משחק אותה ראש קטן?

התכוונתי ככה 3X?? או משהו כזה ואין קוראים לו באנגלית אני חייב לראות אותו

Ophel McNeil

New member
3X08

הפרק בו גילו שקול שד (היי, פתאום שמתי לב שכל התפניות החשובות בסדרה קורות לקול בפרק שמונה.....
). וסם, אני אקח את שתיקתך כהודאה שטעיתי בחידה. לא נורא, אני אשרוד.... (אבל אם מחר תמצאו את גופתי - תדעו את מי להאשים!
).

Woogyman

New member
את? טעית? מתי אמרתי את זה?

אמרתי שצדקת. תשימי חידה.

Ophel McNeil

New member
כמובן שמיד שאמרת

לי שאני צודקת, המוח שלי, שלא רגיל למחמאות או לאנשים שאומרים שהוא עשה משהו טוב, דילג על השורה והתעלם ממנה. והחידה שלי (סופר קלה, 12 בלילה, למי יש כוח לחשוב?!) - באיזה פרק פייפר בקושי הופיעה?

למעלה