שמתי לב שמזמן לא עשינו חידות ושלמעשה זה תורי לכתוב חידה כי עניתי להוגו. חידה: איך פייפר הכירה את ג´וש, למה הם נפרדו ולאן הוא לקח אותה בזמן שפיבי שמרה על המסעדה? שיר.
הם נפרדו בגלל שהוא היה צריך לעבור לבברלי הילס בשביל יבודה והוא שאל אות ה אם לעזוב או לא ובפרק 1X19 נגד אלו עם העיניים אז היא נזכרה בליאו והבינה שאם היא חושבת על ליאו אז היא בהחלט לא חושבת על ג´וש. הוא לקח אותה לטיפוס על הרים ושהיא נפלה הוא טפס אותה בידיים!!!
לא כל הודעה מכילה ספוילר... רק אם כן תסמן אתה רוצה שבכלל לא יקראו את ההודעות שלך?! יש אנשים שנמנעים כאן מספוילרים... אז די לסמן ספוילר בכל הודעה... משמעות המושג ספוילר : "פרט מקלקל/הורס בפרק שלא שודר בארץ" משמעות הדבר היא ... שכל דבר שקשור לעונה 4 ולעונה 5 שבימים אלה נמצאת בכתיבה ראשונית... מהווה ספוילר!. מובן?!
ויותר אפלה מהעונות האחרות, וזה מה שהופך אותה למיוחדת. וב"אפלה" אני מתכוון לאפלה סרט אימה לא לאפלה גועל נפש כמו העונה השלישית. וכן, התשובה שלך נכונה. זה בפרק "כוח השתיים". והציטוט המדוייק (בערך) - פיבי: "מה הרעש הזה?!" פרו: "אנשי זאב, ערפדים..." פיבי: "נהדר. איפה באפי כשצריך אותה?!".
לי שאני צודקת, המוח שלי, שלא רגיל למחמאות או לאנשים שאומרים שהוא עשה משהו טוב, דילג על השורה והתעלם ממנה. והחידה שלי (סופר קלה, 12 בלילה, למי יש כוח לחשוב?!) - באיזה פרק פייפר בקושי הופיעה?