את טועה... פייפר מתה, ואז טרה הוכרחה להחזיר אותה לחיים, ע"י האחיות
O Ophel McNeil New member 21/5/02 #103 היא מדברת על פרק מהעונה הראשונה, עם הרוח מאלקטרז. ופרו כן מתה בפרק, מפני שלהפוך לרוח היא הדרך היחידה להרוג רוח (יש עוד דרך, אבל אין לי עצבים לפרט) - אז היא התאבדה. והחידה שלי באה עוד שניה וחצי, חכו רגע.
היא מדברת על פרק מהעונה הראשונה, עם הרוח מאלקטרז. ופרו כן מתה בפרק, מפני שלהפוך לרוח היא הדרך היחידה להרוג רוח (יש עוד דרך, אבל אין לי עצבים לפרט) - אז היא התאבדה. והחידה שלי באה עוד שניה וחצי, חכו רגע.
1 1Shir New member 22/5/02 #105 התווכחתי על זה גם בפעם הקודמת... אבל אני בטוחה שלפי הפרק, הפחד של פייפר הוא מטיסות. לא ממערכות יחסים או אמונות תפלות. כלומר אולי גם כן, אבל זה לא הפחד הגדול ביותר שלה. שיר.
התווכחתי על זה גם בפעם הקודמת... אבל אני בטוחה שלפי הפרק, הפחד של פייפר הוא מטיסות. לא ממערכות יחסים או אמונות תפלות. כלומר אולי גם כן, אבל זה לא הפחד הגדול ביותר שלה. שיר.
W Woogyman New member 21/5/02 #83 אם הבנתי נכון את השאלה אז פרו... אולי שאולי פיבי? ותשים לב לאן השירשור הולך, אתה לא יכול לקפוץ מדי פעם עם שאלה בלי הקשר למה שהיה קודם. זה לא החוקים.
אם הבנתי נכון את השאלה אז פרו... אולי שאולי פיבי? ותשים לב לאן השירשור הולך, אתה לא יכול לקפוץ מדי פעם עם שאלה בלי הקשר למה שהיה קודם. זה לא החוקים.