שרשור חידות חדש...

הוגו

New member
גם אני חשבתי על זה אבל היא אמרה ..

בלי כישוף כאילו מתה מסכין, או משהו . וזה היה הרוח מאלקטרז אני לא זוכר עם קוראים לו איק ,אבל היא כן לקחה שיקוי, ואז הרוח שלה יצא מהגוף שלה(נשמה שלה), ואמרה כישוף כדי להרוג אותו, אבל זה לא היתאבדות זה להרוג הכשף ,אני זוכר את הכישוף "אפר לאפר רוח לרוח בלה בלה..." משהו כזה ואז אנדי בא ועשה לה החייה ואז הרוח כמעט הרגה את אנדי, כשהוא החייה את פרו ואז לבסוף היא הצליחה לחסל אותו פיבי היתה על הריצפה ואני לא איפה פייפר היתה . זהו

Ophel McNeil

New member
התשובה היא נכונה כן נכונה!

שאלתי "מי מהאחיות התאבדה בדעה צלולה ולא תחת כישוף?" כלומר, מי נטלה את חייה, לא משנה איך (מצידי באופן מכושף), מתוך רצון. והתשובה הנכונה היא כמובן פרו, שנטלה את השיקוי ההוא שגורם לדום לב, בשביל להרוג את הרוח שברחה מאלקטרז. Solinari -L- Noitari תורך לחוד חידה.

אני תורמת אותה לך...

איייייייייק!!! אנג´ליק לייר כזה שולת!!!1 (
) אוג´ירו כזה מתווווווווק!!!! בכלופן, אין לי מושג מה לשאול... זה היה פוקס...

הוגו

New member
לא פר!

אני ידעתי את זה אבל אמרת ללא כישוף אז זה ממש ממש לא פר!

Ophel McNeil

New member
מה לעשות, תלמד הבנת הנקרא.

שאלתי מי התאבדה בדעה צלולה, לא הזכרתי כלום על דרך ההתאבדות, רק הדגשתי שהאחות מתה באופן רצוני תוך כדי ידיעת התוצאות, ושאף אחד לא כישף אותה כדי להתאבד. ודרך אגב, הוגן כותבים כ"פייר", ולא "פר".

הוגו

New member
אפשר לחוד חידה?

היא לא רוצה וגם אני חשבתי על זנ אבל אמרת ללא כישוף אז חשבתי אחרת ועם כן אז החידה: איזה פרקים פיבי נפצע בידה? יש 2 פרקים! תארו גם מה היה בפרקים

הוגו

New member
חידה חדשה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מכיוון שהחידה שלי לא היתה טובה מיקודם אז יש חידה חדשה! חידה:מי מהאחיות הרגה את אחותה,בדעה צלולה ולא תחת כישוף, ולמה? *קרדיט לאופל מקניל החידה שלה ושלי ביחד* התשובה לחידה הקודמת היא:עונה 1 אביבה זרקה על פיבי כדור אש,פיבי נפצעה ביד עונה 3 קול זרק על פיבי כדור חשמל ,פיבי ניפצע ביד (זוכרים?) אבל זה לא חידה טובה אז לא חשוב. בהצלחה!

הוגו

New member
יפה!!!!.....

ידעתי שזה ממש קל חחחחחחחח...(אופל אחרי שניה זה ניפתר חחחח)

Ophel McNeil

New member
אם לא נתת חידה, זה אומר שלי מותר

לתת, לא? בכולפן, החידה: מה אנחנו יודעים על המשפחה של ליאו? ושוב פעם, על המשפחה. לא על דרך המוות שלו, לא על מה הוא היה לפני שהוא מת, אלא על המשפחה שלו.

Ophel McNeil

New member
על המשפחה של ליאו

דיברו פעמים ממש מועטות, אבל עדיין דיברו, ואני מתכוונת לכל אורך הסדרה (חוץ מעונה ארבע), כל מה שלמדנו על המשפחה של ליאו (וזה ממש לא הרבה!)

Charmed 4ever.

New member
יודעים שהוא נשוי לאישה בשם ליליאן ו

זהו נראה לי... בכולופן אופל ארררר כולם כותבים לפניי אני רציתי לכתוטב תשובה לחידה של הוגו (ושלך) וגם כתבתי חידה במקום תום בתחתית השרשור...

Ophel McNeil

New member
עניתי כבר על החידה שלך.

ולמדנו על המשפחה של ליאו לפחות עוד שני דברים במהלך הסדרה.

הוגו

New member
סורי מאיפה לי????

אני לא היתי פה, ואני לא מכיר שום דבר מהמשפחה של ליאו, אופל, נירא לי שכדי לשנות חידה אף אחד לא מבין אותה, לא?

Cole cohen

New member
הוגו... ארם אתה לא יודע או לא מבין

זה לא אומר שהשאר לא יודעים... אם אתה לא יודע פשוט אל תכתוב את זה ... את סתם מנפח ת´שרשור ויוצר בלגן ככה...

Ophel McNeil

New member
נוגו, אולי די?

החידה נמצאת פה בדיוק עשר דקות, והיא כן ברורה, מאוד. ומה זאת אומרת לא היית פה? התשובה של החידה מופיעה בסדרה, אם ראיתי פרקים מסויימים בסדרה (שאם אנשים באמת לא יצליחו לענות את התשובה הנכונה, אני אתן אותם), אז אתה יודע את התשובה. אם לא - אז לא.

למעלה