שרשור חידות חדש...

הוגו

New member
שירשור חידות מה זה?

מה זה שירשיור חידות יש תורות מתי התור שלי ?

הוגו

New member
נו תביאו כבר חידה אתי?

נו אני יענה על כול דבר שתתנו לי

PopPy

New member
וופסי..../images/Emo9.gif../images/Emo85.gif

סורי... ארר מכיוון שאני עייפה וכואב לי הראש אני לא מצליחה לחשוב על כלום, אז הנה חידה ממש ממש ממש קלה: איך קראו לפיה מOnce Upon A Time (3x04 אם אני לא טועה)?

Woogyman

New member
Thistle - דרדר

ושאלה - אממ... באיזה פרק בסדרה ראינו פעם ראשונה כדורי אש רגילים (כאלה שעושים עם המחשב) ובאיזה פרק ראינו לראשונה את הכדורי אש המיוחדים (האלה עם הרשת בפנים)? (רמז - לא באותה העונה).

Paige

New member
חצי תשובה...

אני לא זוכרת מתי ראינו כדורי אש רגילים, אבל אני חושבת שפעם ראשונה שהראו את המיוחדים הייתה ב- Give Me A sign

Woogyman

New member
נכון

זה היה אגב הכדור האש המיוחד הכי מושקע שהיה בסדרה. זה היה לפני שהם התחילו לזלזל באפקטים. הכדור ממש ריחף שם, והרוח שעשו על השיער של האחיות... ממש יפה. את הכדורי אש הרגילים ראינו פעם ראשונה בפרק עם אביבה. קאלי נתנה לה את הכוח ליצור חום, מה שהתפתח בסופו של דבר גם לכדורי אש.

Paige

New member
וואלה...

זה עלה לי הראש, אבל התלבטתח אם זה היה סתם חימום או הבזקי אש. וכשורי האש המיוחדים באמת היו מההמים בפרק הזה.

Cole cohen

New member
באישור של הדר... הנה חידה!...

כיוון שלהדר לא היה זמן היא נתנה לי אישור לככתוב חידה... והחידה היא... מי היה הבעל המקורי של קיט (שם מלא)?? כן לכל אלה שתוהים זה הוזכר!...

Ophel McNeil

New member
בעלים, תום, לא בעל -יש הבדל.

והתשובה היא המכשפה בלונדינית מהפרק הראשון של הסדרה, שנרצחה ע"י ג´רמי. והחידה שלי - מי מהאחיות, בדעה צלולה ולא תחת כישוף, התאבדה? (לין, לך אסור לענות!)

Ophel McNeil

New member
סליחה!

פיספסתי את הקטע של השם המלא.... השם שלה הוא סירנה פרדיק - Serena Fredrick.

הוגו

New member
איך אתם זוכרים?..........

איך אתם זוכרים ? או שאתם מרמים, אני בקושי זוכר את ג´רמי ועם אני זוכר נכון הוא היה ההוא שהאחים שלו רצו שהוא יהיה מכשף כמוהם אבל פרו עצרה אותו והרגה את האחים שלו וסירנה פדריק היתה הקורבן שלו נכון? או שאני טועה?

Charmed 4ever.

New member
אתה טועה

כתבת עכשיו על ברנדן רו הוספתי תמונה שלו... ג´רמי הוא החבר הדימן של פייפר מהפרק הראשון בעונה הראשונה... וסירנה פדריק הייתה הקורבן הראשון שלו והקורבן הראשון שראינו בסידרה...

Ophel McNeil

New member
אני אישית לא עונה

על שאלות שאני לא זוכרת לבד, אלא אם כן אני יודעת בדיוק מה התשובה, ורק חסר לי פרט מסוים, כמו שם הפרק, תאריך מדויק, וכו´. במקרה הזה זכרתי מיהי הבעלים המקורית של קיט, ושלחתי את התשובה, ורק אחרי זה קלטתי שצריכים גם שם מלא, אז ביררתי את זה (תוך שניה וחצי, באתר התסריטאים). זה לא רמאות, רוב האנשים בודקים שאלות כאלה ואחרות באתרי מכושפות, אחרת על 90% מהשאלות לא יהיה ניתן לענות.

הוגו

New member
התאבדה.... נירא לי......

עם אני לא טועה פיבי נכון? תעני לי כי אני לא רוצה לכתוב סתם חידה בתשובה שאני רק 50% ו50% חושש שאני טועה

פרו, במפגש עם רוח, שהיה אפשרי

להרוג אותו לחלוטין רק במישור אחר. היא לקחה שיקוי שגורם לדום לב. (ארררר... איק, או שסתם בלבלתי הכל? היה איפשהו פרק עם רוח מאלקטרז...)

למעלה