אלו הם החוקים למי ששכח!... או שלא ידע... 1. אין לשאול שאלה ללא מענה על השאלה האחרונה שנשאלה... 2. שאלות יכולות להשאל רק ע"י הבנאדם שענה נכון על השאלה הקודמת... 3. אם את/ה לא יודע/ת אם התשובה שלך נכונה חכה/י... עד שאני, סם, הדר, אופל או שואל/ת השאלה נענה לך אם התשובה נכונה... 4. אם את/ה בטוח/ה ב100% שהתשובה נכונה ... את/ה רשאי/ת לכתוב את החידה הבאה... 5.אין לשאול שאלות הקשורות לעונה ה-4 כיוון שחלק מאנשי הפורום לא ראו אותה... אך ניתן להוסיף שאלות כאלו כשאלות בונוס... 6.אין לפתוח שרשור חדש עד ששרשור זה מת סופית ועובר לעמוד הבא... 7. שאלות בונוס - עליהם עונים בנוסף(
) לשאלות הרגילות... אסור לענות ללא הרגילות כי אז שוכחים שאלות שנשאלו... 8. אם אני לא כותב חידה ... זה אומר שאין לי חידות ... במצב זה הראשון שרואה ת´תשובה שלי אם היא נכונה שיכתב חידה... נ.ב. אתי תשאלי חידה בדקתי וזה כן תורך!... מקווה שתהנו מהשרשור...
יכול להיות שהתכוונת לפעם שהן עשו כישוף דם אל דם לקרוא למלינדה וורן בעונה הראשונה? פיבי חתכה לעצמה את האצבע שם... ויש גם בעונה השלישית, ב"הטוב הרע והמקולל" כשהיכו את בו וגם פיבי נפצעה. אני לא בטוח אבל שהיה לה גם משהו ביד. יש את הפציעה בExit Strategy, שהן נלחמו בקול ופיבי חזרה עם פציעה ביד.
מי אמר את הקוואוטס הבאים למי ובאיזה פרק (קוואוטס= משפטים שנאמרו בסדרה) Didn´t you hear what she said? Consulting with the Elders is for your own protection. ו.. No! I had to say something to get rid of her. והמשפט השני נאמר לפני הראשון...