שרשור חידות חדש...

Cole cohen

New member
שרשור חידות חדש...

אלו הם החוקים למי ששכח!... או שלא ידע... 1. אין לשאול שאלה ללא מענה על השאלה האחרונה שנשאלה... 2. שאלות יכולות להשאל רק ע"י הבנאדם שענה נכון על השאלה הקודמת... 3. אם את/ה לא יודע/ת אם התשובה שלך נכונה חכה/י... עד שאני, סם, הדר, אופל או שואל/ת השאלה נענה לך אם התשובה נכונה... 4. אם את/ה בטוח/ה ב100% שהתשובה נכונה ... את/ה רשאי/ת לכתוב את החידה הבאה... 5.אין לשאול שאלות הקשורות לעונה ה-4 כיוון שחלק מאנשי הפורום לא ראו אותה... אך ניתן להוסיף שאלות כאלו כשאלות בונוס... 6.אין לפתוח שרשור חדש עד ששרשור זה מת סופית ועובר לעמוד הבא... 7. שאלות בונוס - עליהם עונים בנוסף(
) לשאלות הרגילות... אסור לענות ללא הרגילות כי אז שוכחים שאלות שנשאלו... 8. אם אני לא כותב חידה ... זה אומר שאין לי חידות ... במצב זה הראשון שרואה ת´תשובה שלי אם היא נכונה שיכתב חידה... נ.ב. אתי תשאלי חידה בדקתי וזה כן תורך!... מקווה שתהנו מהשרשור...

Cole cohen

New member
וכשנרשמים הם אומרים...

שאין דרך לשנות כינויים כדי לא ליצור בלבול אצל אנשים!...

Woogyman

New member
מישהו יגיד לי מה היתה החידה האחרונה

ומי צריך לשאול?

Woogyman

New member
אממ

יכול להיות שהתכוונת לפעם שהן עשו כישוף דם אל דם לקרוא למלינדה וורן בעונה הראשונה? פיבי חתכה לעצמה את האצבע שם... ויש גם בעונה השלישית, ב"הטוב הרע והמקולל" כשהיכו את בו וגם פיבי נפצעה. אני לא בטוח אבל שהיה לה גם משהו ביד. יש את הפציעה בExit Strategy, שהן נלחמו בקול ופיבי חזרה עם פציעה ביד.

Charmed 4ever.

New member
אני כותבת חידה במקום תום..

מי אמר את הקוואוטס הבאים למי ובאיזה פרק (קוואוטס= משפטים שנאמרו בסדרה) Didn´t you hear what she said? Consulting with the Elders is for your own protection. ו.. No! I had to say something to get rid of her. והמשפט השני נאמר לפני הראשון...

Ophel McNeil

New member
ליאו לפייפר ב3X12 את הקאווסט

הראשון, ואת הקוואסט השני פרו באותו פרק לאחיות שלה. והחידה שלי כבר נשאלה למעלה.

Woogyman

New member
את יכולה לחזור על השאלה?

הכל שם למעלה בבלאגן, אני בספק אם אני אצליח למצוא אותה.

Ophel McNeil

New member
בבקשה:

מה אנחנו יודעים על המשפחה של ליאו? ואני חוזרת ומדגישה - משפחה, שאף אחד לא יתחיל לפרט לי על המוות שלו.... וניצן כבר הזכירה את ליליאן, אישתו של ליאו.

Woogyman

New member
אנחנו יודעים עליו משהו חוץ מזה?

בלי להתחשב בעונה 4...

Charmed 4ever.

New member
אהה לא מה שכתבתי זה טעות..

הוא רק אמר משו והזכיר שם פוטבול ואת המילים סבא שלי אבל זה לא נכון... סורי...

Ophel McNeil

New member
אף אחד לא עונה על החידה שלי....../images/Emo4.gif

אז הנה לפחות שני פרקים בהם דיברו על משפחתו החביבה של ליאו: 2X19 3X07 תענו....

למעלה