שרשור חידות... המשך!

Woogyman

New member
חידה.. חידה.. חידה.. חידה..

באיזה פרק פייפר וליאו התנשקו לראשונה?

HuGo Hell

New member
קלי קלותתתתתתתת...

ב108 "האמת היא איי שם.. והיא כואבת" (זה בפעם הראשונה ראשונה, אבל הוא לא זוכר) חידה : מתי גילה אנדי לראשונה שפרו מכשפה? (והוא יודע וזוכר)

Ophel McNeil

New member
1X19.

כשהוא ראה אותה מעיפה ת´גרימלונקס. חידה - מתי הראו לראשונה את האימא של בנות?

HuGo Hell

New member
103 בתמונות ובווידיאו (למרות ש.....

זאת לא אותה שחקנית) חידה : כמה פעמיים פייפר הפכה לרעה (כולל ליצורים רעים) עד עונה רביעית {לא כולל רביעית עד322 }

Woogyman

New member
נקווה שיקפוץ

וונדיגו, Warlock, וזהו, לא? הדיבוק עם טארה לא נחשב כי זאת לא הייתה פייפר, רק הגוף שלה.

Woogyman

New member
החידה שלי -

אין לי משהו מיוחד, אז אממ... תנו שלושה שדים / מכשפים שהופיעו בעונות 1-3 והיה להם כוח של שליטה או קריאה של מחשבות.

Woogyman

New member
כוח של חדירה לזיכרון אגב

שהשתמשו בו כמה פעמים נחשב גם לקריאת מחשבות.

Ophel McNeil

New member
רקס, ריינור וליטפוויק.

(אם ככה כותבים את זה). החידה שלי - בסדרה היו מחוות למגרש השדים, באפי, לייד נץ, סרטי אימה, ומערבונים. איפה הופיעה כל מחווה?

Charmed Gal

New member
אופל כנסי

אני יודע הכל חוץ ממגרש השדים, ולייד נץ כי אני לא יודע מה זה?

P3H2O

New member
גם אני! אם אפשר פשוט לדלג על לייד

נץ אני אשמח

Ophel McNeil

New member
אתם לא יודעים מה זה ליידי נץ?!

אוקי.... *פרצוף המום* אני אתן רמז די נוראי לגבי מה זה - ליידי נץ זה על שני אנשים שמתאהבים, ומכשף רשע שרוצה להפריד בניהם, לכן הוא הופך את הבת לנץ בלילה, ואת הבן ל...משהו, ביום. נשמע לכם מוכר?

P3H2O

New member
טוב אז הנה:

מגרש השדים - פרק 101 פיבי יורדת במדרגות ופייפר שואלת אותה מה קרה ואז היא אמרה שהסתובב לה הראש וכו´ באפי- היה פרק עם ערפדים(זה מחווה מספיק גדולה) ובעונה 1 אז אמרו " איפה באפי שצריך אותה?" לייד נץ-עוד שפרו הייתה בחיים עונה 3 אז היה את האיש שהופך לינשוף והאישה לזאב וזה ביום זה בלילה עד שבא הליקוי חמה. סרטי אימה - עונה 2 פרק שלם עם שד שמוציא אנשים מסרטי אימה מערבונים - עונה 3 בפרק עם בו פרק 314

למעלה