שרשור חידות... המשך!

ChArMeD HaRrY

New member
שרשור חידות... המשך!

טוב, מכיוון ולא הבנתי מהשרשור הקודם מי אמור לשאול שאלה, אז החלטתי להחיות את השרשור, עם שאלה משלי! נראה לי שהיא קלה, טוב לא משנה: איך קוראים למגזין שפרו עבדה בו כצלמת?

Woogyman

New member
One Five magazine

ואני מזכיר לכולם - אם אתם לא מתכננים לשים שאלה באותו הרגע שאתם עונים (לא כמה ימים אחר כך) - אל תענו. ואין כזה דבר להעביר למישהו אחר את זה, אלא אם גם הוא שם באותו הרגע שאלה. אחרת השרשור נתקע וזה לא שיש לנו כל כך הרבה שרשורים חיים בפורום. שאלה - מי היה השד הראשון שפייפר הקפיאה?

Charmed Gal

New member
תשובה

אלה היו השושבינות האלו של גייב ברח לי שם השד אולי Hekaté אם זה נכון אני אשים חידה.

Charmed Gal

New member
החידה שלי.

מה קורה לספר הצללים שהאחיותמוותרותעל הכוחות?

HuGo Hell

New member
השד היחיד שהיה הוא ג´וונה ...

אבל פייפר לא הקפיאה אותו.. אבל אולי אתה מתכוון להוא שחצי סוס? מ104 שבא לקחת את מרק? הוא נחשבת שד *.* ואם כן אז החידה שלי למטה זה בכול זאת התור שלי אמרתי שאני אשים חידה היום בצהריים אבל יובל כניראה לא שם לב אבל לא חשוב

HuGo Hell

New member
הולד איט!! התור שלי! ><

אבל אני יענה בכול זאת.. ג´רמי היה מכשף אז את ג´וונה היא לא הקפיא. אולי את הווינדיגו?! או שהשדות מ106 נחשבות כאילו היא הקפיאה אותן והן היו שדות.. אבל הווינדיגו היה שד!! ולחידה שלי : למה ג´יני רצתה לחזור להורים שלה, ובמה היא היית צריכה עזרה מפיבי?!

Charmed Gal

New member
אז מה נכון בסוף?

התשובה הנכונה היא או משני הצורה אבל אני לא חושב שהם שדים! או זה מפרק 1-04 ג´מה.

HuGo Hell

New member
הם אכן היו שדים, אבל פייפר לא הקפיא

אותם..(הם משני צורה) וגם ג´מה מ104 כמו שאמרתי למעלה!!~~ היא אולי הקפיא אותו אבל הוא מין רוח שלוקחת לגיהנום הוא לא ממש שד אבל פייפר הקפיא אותו.. ועכשיו בעונה שלישית מלאך המוות לוקח את המתים, בעונה ראשונה ג´מה לוקח אותם, אולי הוא רק לוקח את הסינים? או יפנים?! *.*

ChArMeD HaRrY

New member
אוףףףף

אני לא זוכר למה ג´יני רצתה לחזור להורים שלה... אולי בגלל שדן עצבן אותה? אין לי שמץ... בכל מקרה, אני כן יודע במה היא הייתה צריכה עזרה מפיבי - בקניית מוצרי הגיינה אישית לנשים (טמפונים, תחבושות וכיוצא באלו...). אז אם זה נחשב, ואם זה נכון... אני יחכה לתגובה שלך ואם צדקתי אז אני ישים חידה.

HuGo Hell

New member
*פורץ בכי* אתה יודע מה קרה לי עכשיו

אני מוריד Mutant X כבר יומים ועד שזה טפס מישהו שמוריד ב13 קילו בייט עד!! ואז ירד מהר!!! היה לי הפסקת חשמל ובאיימש הוא מכניס הכול מקאזה אליו אני מוריד גם וגם ועכשיו זה נימחק לי ומתחיל מחדש
ד"א תן לי בבקשה תשובה מלאה

P3H2O

New member
אפשר בקשה קטנה??

אל תרשמו אם אני צודק אז זאת השאלה שלי כי זה סתם מעצבן ומבלבל תחכו עד שיענו לכם אלא אם כן אתם בטוחים ב 150% שאתם צודקים

Woogyman

New member
השד הראשון היה יאמה.

(לא ג´מה, למרות שבאנגלית כותבים את זה ככה). ואופיר, כנראה שיש הרבה שדים שהמטרה שלהם היא להעביר נשמות לגיהנום. יש את ההיא מהפרק של אלקטרז, יש את יאמה ואני מאמין שיש עוד. זה לא דבר חדש. אופיר - התשובה שנתנו לך הייתה נכונה, לא? היא התעצבנה עליו כי הוא לא קנה לה את המידה הנכונה של התחבושות, לא? אני לא ממש זוכר.

HuGo Hell

New member
פאק שכחתי איך קראו לו חשבתי ג´מה

החצי סוס בגלל שככה גל קרא לו אז התבלבלתי סורי אבל ממתי הוא שד?! ובקשר לחידה 1) היא התעצבנה בגלל שהוא בכלל לא קנה לה, ואם את האמת היא בכלל לא יכולה לדבר איתו על זה! 2) היא ביקשה מפיבי עזרה בזה ולבסוף ג´יני דיברה איתו והוא הלך לפיבי ושאל אותה איזה מידה חיחיחיחיח והוא קנה לה והם חיים באושר ואושר גל סם שימו חידה

Charmed Gal

New member
הנה חידה

בפרק 1-10 שהבנות ויתרו על הכוחות, איך הם חזרו אליהם?

Woogyman

New member
ליאו ריפא את הספר.

חידה - באיזה שפה פיבי הייתה צריכה לדעת לכתוב HTML כדי להתקבל לעבודה ב"עולם המצויר"?

Charmed Gal

New member
HTML numeric languages

ואני חייב להתנתק ואין לי זמן לחשוב על חידה אז אני עושה את זה חד פעמי שמישהו (בטח סם כי הוא פה וזה בסדר מצידי, יש לך חידות טובות) ייתן חידה במקומי.

Woogyman

New member
אתה בטוח שלא בדקת בתסריטים?

כי אני בחיים לא הייתי מצליח לאיית את זה. נכון בכל אופן. ויותר באמת אל תתנתק כי השרשור כבר התחיל לשקוע... חידה: איך שד המים הרג את פאטי? (לדוגמא - זרק עליה כדור אנרגיה שחשמל אותה... מה היה התהליך כאילו).

Ophel McNeil

New member
היי....

*מבט נעלב* יש עוד אנשים שיכולים לענות על חידות, אתם יודעים! אוקי, שד המים הטביע אותה מבפנים. תנו לי לפחות שני פעמים בהם מישהו לא נפגע ע"י רוע, וליאו עדיין ריפא אותו (ולא אצבע או משהו, מקרים בהם היה המישהו על סף מוות).

למעלה