שרשור חידות... המשך!

Ophel McNeil

New member
תנו לי להגדיר את זה מחדש.

כשאני אומרת רוע, אני מתכוונת רוע קסום, כגון שד, מכשף, רוח או ווטאבר.

HuGo Hell

New member
הייתי עונה אבל...

אין לי מושג! חוץ מהאצבע של פייפר אההההההה כן!!! 212 המחלה!! ואולי 309 כי רוע לא הרג אותה פרו הרגה אותה זה נחשב?!

P3H2O

New member
יש את אבא של הילד ההוא עם הכוח

שירו בעונה 1 ויש את פייפר ב212

HuGo Hell

New member
הוא ניפגע מרוע! גם אני חשבתי על זה

אבל היא אמרה "מישהו לא נפגע ע"י *רוע*, וליאו עדיין ריפא אותו.. אולי הם לא היו רעים במובן של שדים מכשפים אבל הם עדיין ניחשבים לרוע למרות שפרו הרגה את פייפר ופרו לא רעה אז זה נחשב?! {לענו אופל} ו212 ליאו ריפא את פייפר למרות שאסור לו ולקחו ממנו את הכנפיים!

Charmed Gal

New member
אני יודע!../images/Emo6.gif

פייפר ב"התעוררות" וקול ב 3-08 הוא לא נפגע על ידי רוע אלה על ידי הבנות! החידה שלי היא: מה התאריך המדויק שבו מתה פאטי? ודרך אגב סם, ידעתי את זה אבל לא ידעתי איך לכתוב בדיוק אז באמת בדקתי אבל מה רע בזה? עובדה שידעתי מתי ואיפה ואת השם רק לא ידעתי במדויק ואני אוהב דיוק!

HuGo Hell

New member
מאמי אני עניתי קודם >< ו....

זה לא פייר היא צריכה לענות מי צודק!! {אם היא תענה}

Woogyman

New member
אופיר צדק.

הוא ענה נכון על שני המקרים (למרות שזאת הייתה אותה דמות בשתי הפעמים, זה בסדר לדעתי).

HuGo Hell

New member
תודה סם ^^

מה לעשות אני מושפע מהזוג החמוד {פייפר וליאו} ולחידתי מה הכוח הראשון שראינו בסידרה {אחד קל כי אין לי חידה טובה}

Woogyman

New member
הדלקת אש.

חידה - לאיזה אחות היו הכי הרבה כוחות שונים במהלך הסדרה (לא כולל עונה רביעית) ומה הכוחות?

HuGo Hell

New member
פיבסססססססססססס {התשובה}

היה לה את הכוח של הווגימן נתן {לא זוכ ראיך קוראים לו} היה לה תעופה, והיה לה חימום{מקאלי (אביבה)} היה לה כוח וורלקי מיצמוץ, וכוח לשנות דברים? {היא שינתה את ליאו למקל} וזהו אני חושב.. תגיד כן/לא ואני אשים חידה כי אני לא רוצה לשים סתם

Woogyman

New member
צודק

אצל פיבי עברו בסדרה 10 כוחות שונים, אצל פרו רק 6 ואצל פייפר 7. זה כולל את כל הכוחות שאיי פעם היו לכל דמות, כולל המקוריים שלה ואלה שהיא קיבלה רק לפרק אחד.

HuGo Hell

New member
חידה....

מה כוחות של פיבי?! סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםם חידה אמיתית - למה דוקטור ווליאמס (הדוקטור של פייפר מ212 שכחתי איך קוראים לו)} אבד אשתונות?! (השתגע)

Ophel McNeil

New member
כי הוא לא יכל להתמודד

עם הכוחות של הבנות שהיוו מעמסה נפשית עליו. במהלך הסדרה הופיעו שמונה אנשים שקיבלו חזיונות, או לפחות נטען עליהם שהם יכולים לקבל. מי האנשים האלה?

HuGo Hell

New member
יש לי רק 4 , 5 ,6

מלינדה, בו, מת´יו, דוקטור ווליאמס, (זה כולל פרו ב121?) פאטי {ב117 היה לה חיזיון}

Woogyman

New member
יש גם את קרייטו ואני חושב גם

שהסקובס, ובגלל זה הקסמים שלה ושל פיבי התחברו ושלחו חזיונות אחת לשניה. ואופיר, בפעם הבאה תפרסם תשובה רק כשיש לך את כל התשובה. עכשיו לדוגמא אם שנינו צדקנו לא יודעים מי צריך לשים שאלה.

HuGo Hell

New member
לי נימאס כבר לשים חידות..

שים אתה! אני הולך לחשוב על חידות חדשות ביייייייייי

Ophel McNeil

New member
על הסקובס לא חשבתי,

מודה. אז מי שיצליח את לגלות ראשון מבינכם (אופיר, סם), את הבן אדם השמיני שלא הזכרתם שיש לו חזיונות בסדרה, שישים חידה.

Woogyman

New member
אלק?

כי החזיונות היו אצל פרו והיא החליפה איתו כוחות. אם זה לא הוא, ממש אין לי מושג.

Ophel McNeil

New member
אוקי.

תחשוב על זה. ותעבור על השמות שאתה והוגו נתת (פרו, פאטי, שד היהירות, בו, ד"ר ווילאמסון, מלינדה, מת´יו), מי עוד בסדרה חוץ מהם יכול לקבל חזיונות? תחשוב חזק.

למעלה