שרשור חידות (המשך...)

Woogyman

New member
לא, אבל מתקרב...

תודיעו לי כשאני צריך שוב לגלות את התשובה.

Woogyman

New member
אררר

אני יותר לא משתתף בשרשורי חידות. בפרק "החתונה מהגיהנום", אמרו שצריך להדיח את הקטה בחזרה לעולם התחתון. תודה וביי.

Woogyman

New member
כשאנשים רק רואים את השם שלי ליד

חידה, הם כבר לא מנסים לפתור. זה הפך להרגל.

ChArMeD HaRrY

New member
זה ממש לא נכון../images/Emo180.gif

תמיד כשאני רואה חידה אני מנסה לענות עליה, מה לעשות שאני לא ממש זוכר, ובמיוחד כשהשאלות הם מהעונה השנייה וראיתי רק את השלושה פרקים הראשונים... אל תדאג, פשוט תתן שאלות קלות יותר, זה לא משהו אישי!

1Shir

New member
סם.

אם במשך מספר שעות ספורות לא ענו על החידה שלך, לדעתי זו לא סיבה לגלות את התשובה! תשאיר אותה לפחות יום-יומיים, הרי לא בודקים את הפורום כל שעה! לדוגמא אני נכנסתי עכשו וידעתי את התשובה לשאלה שלך. שיר

ChArMeD HaRrY

New member
אבל

יכול להיות שזה בגלל שלא יודעים את התשובה. וגם אם החידה נשארת הרבה זמן אז השרשור נעלם...

Ophel McNeil

New member
בגלל זה שיר אמרה לחכות

יום יומיים. רק אחרי שלושה ימים השרשור שוקע לבלי שוב, עד אז - תנו לו זמן.

Hugo Oneil

New member
אופל יש לך שאלות פיו....

ואני מוסיף לשאלות שלך שמתם לב שאין אור שחור ממין נקבה עד עכשיו ראינו רק בנים! ובאורות לבנים ראינו בנות, כמו דיזי שהיא אור לבן עתידי, ונטלי שהיא אור לבן ועוד אז למה אין אור שחור ממין נקבה? טלמה ה"אפוקליפסה נוט" אין פרשית ממין נקבה? הרי באקס מן בפרשי אפוקליפסה יש "מלאך" "מוות" "מגפה(שהיא בת)" "מלחמה" ושמתם לב שאף פעם לא תקפה אותם שדה או מכשפה(ממין וורלק לא מכשפה טובה או רעה כמוהן)

Woogyman

New member
אממ..

כמו שאמרתי בהודעה שלי בשירשור הקודם, אין אורות שחורים נקבות כנראה. וגם אם יש - הן לא יכולות ללדת. בקשר לפרשי האפוקליפסה - כל פעם שפרשים נכשלים, המקור ממליך פרשים אחרים. אנחנו ראינו רק מחזור אחד שלהם, בטוח שהייתה שדה באחד המחזורים. את השאלה האחרונה לא הבנתי אבל כן, תקפה אותם Warlock נקבה - ג´יין, בעונה השניה. תקפה אותן גם שדה נקבה (Demon) - בנצ´י (סתם נתתי דוגמא לכל סוג, אני בטוח שיש עוד). אז לא הבנתי את הנקודה שלך...

Ophel McNeil

New member
תן לי לענות לך - ככה, וככה.

קודם כל, לא בטוח שאין אורות שחורים ממין נקבה. יכול להיות שיש, ופשוט לא ראינו (אם כי סם העלה תאוריה אחרת). דבר שני, בקשר לפרשי האפוקליפסה - ככה טהור. זה כמו לשאול למה לא ראינו הרבה מכשפים בנים. אנחנו יודעים שיש רעות, והרבה (הסיר, השדה מ2X05, ט´אותה), ואנחנו יודעים שיש גם מכשפים טובים (אנדרו, מקס, 3X11), אנחנו פשוט לא רואים אותם הרבה (וזה לא דווקא אומר שהם לא מופיעים הרבה. לדעתי יש הרבה שדים שתקפו את הבנות ולא ראינו). למה? כי ככה זה. מה לעשות.

למעלה