שרשור חידות (המשך...)

ChArMeD HaRrY

New member
שרשור חידות (המשך...)

מכיוון ואף אחד לא המשיך את השרשור הקודם ואין לי מושג מי שאל אחרון אז: החידה שלי - מהי המשימה של אורות שחורים(שאלה קלה...) ??

Ophel McNeil

New member
יש כמה סוגי אורות שחורים.

יש אורות שחורים שהמשימה שלהם היא להכניס בנות אדם להריון, וכך להתרבות (אי, זה נשמע נורא). יש אורות שחורים שתפקידם לגרום לאורות לבנים עתדיים להתאבד. אגב, איך באמת האורות השחורים האלה מתרבים? ועוד שאלה - האם זה בעצם יכול להיות אותו סוג של אורות שחורים? כלומר, האם המשימה שלהם הוא להרוג אוורת לבנים ולגרום לאורות בלנים עתידיים להתאבד, ודרך ההתרבות שלהם היא להרבות בנות תמותה? ועוד שאלה (אני מעצבנת, הא?), מה קורה לאורות השחורים שהאימא שלהם היא בת תמותה? האם הם יכולים להיות טובים? האם הם גדלים כמו שדים? כלומר, חיים לנצח?

Woogyman

New member
נראה לי שצדקת

אז שימי חידה. התשובה שלי על נושא האורות השחורים היא בשרשור אחר.

Ophel McNeil

New member
גררר..... חידה....

ממש אין לי, אז הנה משהו די דפוק.... לפחות שתי אחיות החליפו צבע שיער פעמיים באותו פרק, מי הן ומתי זה קרה?

Woogyman

New member
פרו ופיבי, לא?

פרו הייתה בלונדינית ועם שיער שחור ב202 ופיבי ב"התאבקות עם שדים" חזרה מבלונדה לשיער חום. אלה שני הפרקים היחידים שאני יכול לחשוב עליהם. זה נכון? (כי המקרה של פרו לא ממש נחמד להחלפת צבע שיער).

Woogyman

New member
חידה

מה היה השם הפרטי של הסוכנת פאלון (הוונדיגו)? תנסו בלי לבדוק.

Hugo Oneil

New member
אני לא בטוח שאני זוכר אבל..

זה לא היה אגנט פאלון? *מחזיק אצבעות שאני צודק* אני ממש לא זוכר, כי היה טרי שהיא מישהי אחרת ילדה אני זוכ רמשהו שרשרת חיזיון שהיה לפיבי ואז הילדה חזרה לאמא שלה! אז זה לא טרי אז זה אגנט פאלון? *הלוואי שכן*

Hugo Oneil

New member
או שאני טועה? ואגנט זה היה אמא

של טרי? זה או אגנט פאלון או אשלי פאלון *זיכרון דפוק זה למה שאני עכשיו מוריד את כול העונה הראשונה*

Woogyman

New member
אג´נט זה סוכנת באנגלית...

וכן, השם זה אשלי. מה לקח לך כל כך הרבה זמן? האינטרנט שלך לא עבד מהר באתר של התסריטים?

Ophel McNeil

New member
הוגו!

אמרו לא לחפש באתר התסריטים. עד כדי כך קשה? עד כדי כך בלתי אפשרי? עד כדי כך משימה שלא ניתן לבצע אותה? לדעתי החידה אל מגיעה לך, וסם צריך לשים חדשה.

Woogyman

New member
אני אשים אחת אחרת

זאת הייתה לא הוגנת. הזכירו את השם פעם אחת בכל הפרק. אוקיי אממ - תנו שמות של לפחות שני זוגות של אמא ובת מהמשפחה של האחיות (לדוגמא, פייפר ומלינדה, רק שזה לא נחשב. תנו שני דוגמאות מהעבר).

Ophel McNeil

New member
אמממ....

אני לא בטוחה שהבנתי.... אתה מתכוון כמו מלינדה ופרו? פאני ופאטי? פאטי והבנות?

Ophel McNeil

New member
אוקי.

חוץ מהאחיות, תנו לי לפחות עוד שני זוגות אחים שהופיעו בסדרה (והאחווה של קוץ לא נחשבת, נודניקים!).

Charmed 4ever.

New member
ג´ק וג´ף והאחים רו...

חידה... (קלה כי אין לי כוח לחשוב (קלה מאוד)) מה שמו הפרטי של דוקטור וויליאמסון?

Hugo Oneil

New member
חידה

איך קראו לשכנים ב103 ומה הם היום? ד"א לא הסתכלתי האתר התסרטאים בשאלה של ניצן, אני ראיתי את הסוף של הפרק שהוא מאוד עצובי

Woogyman

New member
מה זאת אומרת?

לשכנים קראו סינדה, פריץ ומרשל (ראיתי היום בבוקר את הפרק). אבל מה זאת אומרת מה הם היום? התכוונת למה הם היו? כי אם כן, מכשפים משני צורה שרצו לקבל את הכוחות של האחיות דרך הספר ונעזרו בויקטור כדי לעשות את זה.

למעלה