שרשור חידות (המשך...)

Hugo Oneil

New member
קראו לו קרטיס

אבל זה לא ממש משנה

Woogyman

New member
אתה בטוח שלא קראת באתר של

התסריטים?... כי רק מתי שקוראים את השם קרטיס (Curtis), אפשר לחשוב שזה כורטיס... ואני לא מאשים, אני סתם שואל. לדעת אם בדקת את התשובה או לא זה לא הדבר שיגרום לי לישון טוב בלילה.

Hugo Oneil

New member
לא אני ראיתי

פייפר אמרה "קראו לו כורטיס" אז רשמתי מה ששמעתי ואז ניצן אמרה לי שזה קרטיס, אבל מה זה משנה? ד"א תפסיק עם ההתלהבות שלך ותשים חידה כי אתה צודקת ואיזה צירוף מיקרים גם אני ראיתי את הפרק היום בבוקר חחח..

Woogyman

New member
חידה

כשפאטי פגשה את פרו ופייפר הבוגרות, הן אמרו לה שהן... (תשלימו בקיצור)

Hugo Oneil

New member
שהן הבנות שלה מהעתיד

רק תלוי איזה חלק אתה מתכוון יש את החלק הכלאה, יש את החלק המסעדה איזה חלק?

Hugo Oneil

New member
שהן זרות מחוץ לעיר?

למה אבל למה אני לא זוכר? *צועק על המחשב שיוריד לי כבר את 104* ד"א איך פאטי לא זיהת אותן מהחיזיון שהיה לה?

Woogyman

New member
כי היא לא ראתה את הפנים בחיזיון

והן היו שם שתיים, לא שלוש. ולא, התשובה שלך לא נכונה. בחלקה לפחות.

Woogyman

New member
טוב אף אחד כרגיל לא עונה

אז התשובה היא שהן אמרו שהן בנות דודות שלה מחוץ לעיר. תעשו עם השרשור הזה מה שאתם רוצים, אני מיואש.

Hugo Oneil

New member
וואלה איך שכחתי?

טוב אני אשים חידה כי עניתי תשובה חלקית! חידה : מה השם של האחות שמתה ראשונה בעונות אחרונות?(זה יותר כמו שמות)

Woogyman

New member
פרו מתה ראשונה

בפרק "כוח השתיים". לזה התכוונת? כי אם לא, לא הבנתי את השאלה.

Hugo Oneil

New member
מעניין אתה לא הבנת, וענית נכון!

זה נכון פרו בסוף עונה שנייה וסוף עונה שלישית (בשתי עונות האחרונות בפרקים האחרונים) סם שים חידה בבקשה! *אני הולך לענות לך עליה* *מבט זדוני*

Hugo Oneil

New member
בוא ניראה!

בעונה ראשונה הם בקושי הכירו שדים וכאלה עונה שנייה הן רק התחילו יותר להיות מכשפות עונה שלישית מדברים הרבה על העולם התחתון! אז ב301 לא, או 302 או 303 או 222 טוב סם אני מנחש ותגיד לי עם אחד מהתשובות נכונות או לא או קרוב או רחוק!

Woogyman

New member
כבר אמרנו מיליון פעם

שלא מנחשים. אם אתה יודע, אתה יודע ואם לא אז לא. חוץ מזה שלכל אחד יש רק ניסיון אחד.

Woogyman

New member
לא

ועכשיו נגמרו לך ההזדמנויות. רמז, לכל השאר - לא בעונה השלישית. אז זה יכול להיות או בשניה או בראשונה. תנסו למען השם, אפילו אם תטעו.

Woogyman

New member
לא

כנראה שזה קשה, אז שוב רמז - עונה ראשונה, תחילת העונה. (מה עוד צריך?!)

למעלה