שרשור חזיר בנתניה

נתניה לא אירן!!

הינה לכם הודעה שכתבתי בקהילת "תושבי השרון" שנמצאת באתר מקושרים הגיבו ואתם מוזמנים להכנס לדיון הפורהף ותת קול תמיכה!! "שלום, שמי אסף ואני נתנייתי, שאלתי היא מה דעתכם על כך שמועצת ה"נהדרת" שלנו חוקקה חוק עזר עירוני (בהשראת הטליבן ואירן), האוסר מכירת חזיר בעיר מה דעתכם? אני חושב שזה מגעיל מצידם, וזה גם אשמתנו הציבור הליברלי חילוני שאנחנו לא ממש הולכים לבחור בבחירות המוניציפליות ונותנים לחרדים להכתיב לנו את סדר היום. נתניה לא טהרן!" http://www.mekusharim.co.il/Forums/Topic.asp?ForumID=4711&TopicID=135323

500 חרדים !!! הפגינו בנתניה

ואני שואל, למה לשקר? למה לא לכתוב את האמת? משהו כמו "דתיים הפגינו ...." מלבד לעשות כותרת מנופחת כדי להפחיד ולהשניא, מה יכולה להיות הסיבה? לצורך העניין (השקוף) פתאום לא מבדילים בין חרדים ל'סתם' דתיים? 500 חרדים?

rachel437

New member
הזהרו מן הצבועים

כשאני טענתי שיש הבדל בין חרדים לדתיים מגוש קטיף, קראת לי שקרנית.וכתבת כך. רוב תושבי גוש קטיף ואחרים בהתנחלויות אחרות גם הם חרדים (חרדי הוא לא רק מי שלובש שחור ולבן), והם מסכנים ומקריבים את חייהם בכל יום ובכל רגע ורגע למען המדינה וארץ ישראל בכלל. כהרגלך דמגוגית מרושעת. ופתאום אתה מבחין בהבדל, על זה אמרו חז"ל "הזהרו מן הצבועים" מי שקרן וצבוע?

rachel437

New member
כנראה שהמילה בושה לא מוכרת לך

לי אתה קורא שקרנית מפני שאני מבחינה בין דתיים לחרדים, ופה אתה בא בטענות מדוע לא מבחינים בין דתיים לחרדים. חס ושלום אני לא קוראת לך שקרן. אתה כולך אמת.

rachel437

New member
למה לא לכתוב את האמת? משהו כמו "דתיים הפגינו

500 חרדים !!! הפגינו בנתניהו ואני שואל, למה לשקר? למה לא לכתוב את האמת? משהו כמו "דתיים הפגינו ...." מלבד לעשות כותרת מנופחת כדי להפחיד ולהשניא, מה יכולה להיות הסיבה? לצורך העניין (השקוף) פתאום לא מבדילים בין חרדים ל'סתם' דתיים? לאחר שאני כתבתי את זה: בארה"ב בלב השכונות החרדיות יש סופרמרקטים המוכרים בצד אחד חזיר ובצד השני בשר כשר, ואלפי חרדים קונים שם ולאף אחד זה לא מפריע, החרדים בארץ רואים את ארץ ישראל כמקום קדוש, (חס ושלום, לא כדי למות עליה, את זה הם משאירים לאחיהם החילונים) ולכן הם מתנגדים לממכר חזיר בארץ הקודש. ענית לי כך: שקרנית !!! רוב תושבי גוש קטיף ואחרים בהתנחלויות אחרות גם הם חרדים (חרדי הוא לא רק מי שלובש שחור ולבן), והם מסכנים ומקריבים את חייהם בכל יום ובכל רגע ורגע למען המדינה וארץ ישראל בכלל. כהרגלך דמגוגית מרושעת. כשמתאים לך יש הבדל בין חרדים לדתיים, וכשלא מתאים לך אתה מוצא הבדל בין חרדים לדתיים. חס ושלום. אני לא אומרת שאתה משקר.

נכון. במיוחד כשבתוכן יש תפקיד עיקרי

לדמגוגיה. בהפגנה רואים בבירור קהל מעורב, מיעוט (אם בכלל) חרדים ולא במראה הקלאסי, רוב כיפות סרוגות שגם אותם לא ניתן לקבוע בוודאות שהם משייכים עצמם לדתי לאומי, והשאר מן הסתם מסורתיים המקפידים על כשרות. והכותרת: "החרדים הפגינו בנתניה" היש לך עקום מזה?

rachel437

New member
חרדי הוא לא רק מי שלובש שחור ולבן

שקרנית !!! רוב תושבי גוש קטיף ואחרים בהתנחלויות אחרות גם הם חרדים (חרדי הוא לא רק מי שלובש שחור ולבן), והם מסכנים ומקריבים את חייהם בכל יום ובכל רגע ורגע למען המדינה וארץ ישראל בכלל. כהרגלך דמגוגית מרושעת. ואני חשבתי שלובשי הכיפות הסרוגות לא נקראים חרדים, עד שבא מישהו והוכיח לי שתושבי גוש קטיף הם חרדים ואני שקרנית, דמגוגית מורשעת.

rachel437

New member
כדרכם של מחבתי"ם

כשנתפסים עם המכנסים למטה הם נעלמים, רק רציתי להוכיח עם איזה חומר אנחנו מתעסקים.

rachel437

New member
קשה להתאפק הא

כבר עשר פעמים כתבת שלא תתייחס אלי ואתה לא עומד בדיבורך, מה יהיה... באמת עשה לי טובה ואל תתייחס אלי, אני לעומת זאת אגיב כל פעם שאמצא לנכון, על אפך ועל חמתך. נ.ב. רק לפני שעתיים התייחסת אלי בפורום אתאיזם, שכחת. לילה טוב, מחב"ת.

Hux FluX

New member
אכן, עולם עקום.

25% חרדים.(נגד המדינה) 25% ציונים-דתיים.(בעד המדינה (גרים בחברון או חולון - היינו הך)) ---(50% דתיים.) 25% חילונים מובהקים. 25% חילונים עם זיקה לדת. ---(50% חילונים.) [% פחות או יותר.] ביי ביי מדינה נורמלית.. הינה מגיעה מדינה דתית, אחר כך מדינת הלכה. ובסוף הערבים יקחו אותה ויהיה משטר מוסלמי.

הולכת להיות פה מדינת הלכה חרדית

ואתה הולך להיות דוס. או שאתה רוצה לספר לנו שאתה עוזב את הארץ ?

מהיכן הנתונים הנ"ל

25% חרדים (נניח שזו הכמות) כולם נגד המדינה? אתה בוודאי טועה ועושה גזירה שווה בין הפלג הקיצוני של נטורי קרטא לבין שאר החרדים.

אנדרי ז

New member
רחל, בואי נרגיע קצת

נעזוב ענייני שקר בצד. אם יש לך משהו לומר כלפיו אנא הציגי את הנקודה עם פחות העלבות, והגולשים כבר יחברו את הנקודות לבד.

למעלה