שרשור חופש גדוללל...!!!!!!!

שרשור חופש גדוללל...!!!!!!!

כן כן...החופש אוטוטו נגמר..[עוד שבוע תמים]... אז..חויות מהחופש יש?1.. יאלללה לכתוב ה=כ=ל..!!.. :] נו אני אתחיל.. בתחילת החופש הייתי בכינרת עם החבר וכמה חברותתת...היה סבבה ביותררר...חבל שנגמררר... אחכ הייתי בחו"ל שבועיים...גרמניה הולנד בלגיה צרפת לוקסמבורג...היה חביב... הייתי בניצנייייייים....במופע הסוגר..[של משינה]...עם החבר ועוד כמה אנשים... עכשיו אני בקורס פסיכומטרי בביצפררררר...!!...שזה נחמד אגב, מאוד משעשע ומעניין...[אותי לפחות].. ו...הדבר שאינ הכי גאה בו..חחח...עשיתי סוסוף עגיל בטבור...!!! :] ויום ראשון ישלי שעור נהיגה ראשון ....:] בקיצור חופש נחמד לשם שינוי :] אבל ישלי 2 עבודות בספרות להכין...ויש לי ב-1 לספטמבר ספרות..בעעע...אינלי כוחח... :] יאלההה....עכשיו תורכםםם...איך היה החופש שלכם!?..

l1zard

New member
../images/Emo4.gif

בשבוע הראשון של החופש עוד איכשהו נהניתי... נסעתי למימדיון.. לקניונים וסתם היה נחמד עם החברים... בשבועיים אחרי זה היו לי ורסים בביצפר
אחורי זה עשו לי משו כמו מסיבת הפתעה ליומולדת לפני שנסעתי לרוסיה... :) הייתי ברוסיה חחודש.. והצלחתי לא להשתזף
המממ.. ואחרי שחזרתי מרוסיה אני או בבית חורשת למבחני מעבר, או עושה מבחני מעבר.. מרתק הא? נו חוץ מאתמול שיצאתי קצת החוצה לעשן עם חברה שלי...

Sheep From Hell

New member
מממ......איזה חופש?

חח. סתם..... מאז שסיימתי בי"ס התחילה התקופה הכי טובה של חיי!!! מהיום שבו סיימתי עם הספר מחזור וקלטתי שזהו אין יותר בי"ס נהייתי בנאדם מאושר! כל החיים שלי השתנו... הפכתי מבנאדם דיכאוני ומדוכדך לבנאדם שמח!!!! מאושר!! שנהנה מכל רגע ורגע בחיים...!!!!! החופש היה מצויין הספקתי לעשות הרבה דברים, נהיו לי יותר חיים, נהייתי יותר חברותית(שזה באמת מוזר!!) ו.... הכי חשוב זה היה החופש הכי כייפי בחיים שלי!!!!! בחיים לא חשבתי שאני אהנה כל כך!!!!! אני כמובן מתגעגעת לכל הדברים של בי"ס.. כל ההפסקות המצחיקות, כל היציאות בסופ"ש כדי להשתחרר מהלימודים... תוקפה נהדרת אפשר להגיד... שאני בחיים לא אשכח.. חבל שאי אפשר לחזור לכל הבילויים הכייפים האלו בלי לחזור לבי"ס.. חי חי..... אאה..... אני אוהבת את החיים שלי!!(מי היה מאמין שאני אומרת את זה?!)

אריאן87

New member
מממ../images/Emo12.gif../images/Emo151.gif

אז מה עשיתי.. רוב יוני, אחרי הבגרות האחרונה בהיסטוריה, הלכתי בעיקר לים ולקניונים.. ביולי העסקתי את עצמי ובלימוד למבחן מעבר שהיה לפני שבועיים (כן כן למדתי חודש וחצי!! התוצאות יבואו מחר וחסר להם למדתי חודש וחצי!!!), אה ועוד פעם הלכתי ביולי בעיקר לים וקניונים עם חברים
. טוב באוגוסט השתפרתי.. הלכתי לסופרלנד, למימדיון ולטיול לירושלים. איזה כיף לי

Angel lips

New member
שיפי../images/Emo24.gif

יש לך כזה חופש עמוס ששחכת אותי :( הפסקת רכל איתי בלילות ולגרות אותי לזלול בלילה שניצל תירס.. אפילו הכלבה שלך נעלבה עליך שאין להסיורים רגליים בלילה למכולת לקנות מים.

אני..

הכי חשוב הייתי 10 ימים ברוסיה וביליתי שם נהדר. וסתם בילתי עם קטיושה ועוד חברה וידיד...(קניונים,חנויות,ים...) רוב הזמן השתעממתי..

א י נ ו ש

New member
אני...

טוב, אז ככה: בחופש הגדול הייתי בחו"ל 18 ימים - בהולנד, בלגיה ולוקסמבורג - היה אחלההההה! אח"כ חזרתי לארץ והתחלתי לקחת שיעורי נהיגה - גם זה בהחלט כיף! באוגוסט התחיל לי קורס פסיכומטרי
שאני לא סובלת... וזהו בערך :)

החופש שלי ../images/Emo13.gif

אממ.. הייתי בים
הייתי בת"א ביליתי עם חברות ישנתי ועכשיו אני לומדת
הפסיכומטרי הזה יהרוג אותי
ו.. הכרתי הרבה אנשים חדשים
וזהו... לא מלא הרפתקאות אבל היה חופש טוב

the freaky girl

New member
לסכם את החופש?

זה נשמע כל כך אכזרי!!
זה כבר מראה לי שהחופש נגמר.. :( לא רוצה!!!! אני רוצה חופש!! אני בעיקר יצאתי עם חברות, לים, לקניון, לסרטים, למסיבות <חח.. מטאל
>, למסיבות יומולדת, לטייל בחדרה השוממת <בעודי מדברת עובר לו שיח ברחוב עם משב רוח קליל מלא חול>, לת"א (
), סיורים של ביצפר, ורוב הזמן עבדתי.... זהו..
שום-דבר כמעט מעניין... *******אלה, אני אוהבת אותך
את לא יודעת איך את עזרת לי בחיים...*******

AeroSlash

New member
גמני אוהבת אותך!!!!

איך אני יכולה שלא לאהוב אותך!? יש לי מסורות שלמות איתך: החיבוק המסורתי, השלום המסורתי
... מי חוץ ממך מפחיד כלבים ורודף אחריהם בכזה סטייל ברחובות חורדרה השוממת, מי חוץ ממך מספר לי את סיפורי פיטר פן ועמי ותמי כשאני שוכבת על הרגל שלך בספסל במרכז העיר בערב... תודות לך ראיתי את שרק 2 [פוס]... כמה שזה מרגש
... שוב: אני
אותך!!!! קבלי מליון
ים... נ.ב. אם לא את לא הייתי באה למפגש הפורום ולא הייתי מכירה את כל האנשים של הפורום...

אממ.. מה אני עשיתי?

אמממ.... ככה... את החופש שלי רשמית החלטתי להתחיל אחרי הבגרות בלשון! ומשם .... נסיעות מפה ועד להודעה חדשה! ראשון, תל אביב, רחובות, פתח תקווה, רמלה, חולון ועוד פעם תל אביב, ועוד הפעם תל אביב... רמת אביב.. פגשתי הרבה חברים שלי... הייתי בכמה התנחלויות בים... או סתאם אצל חברים... טנצ'קה חזרה מרוסיה ועכשיו אנחנו נפגשות כל שני וחמישי... הספקתי לעבוד! ולהרוויח כסף.. וכנירא אני אמשיך לעבוד שם!! אני אבוא לסגור את המקום בערב
(לא רוצים להיפרד ממני!) חזרתי להיות בקשר עם הרבה נס ציונים... אנשים שפשוט לפני זה לא היה לי זמן אליהם. בזמן לימודים... כמובן מפגש פורום מרגש
והתאהבתי!!!
והסיעה לאריאל שכל כך בכיתי לכולכם על שהתבטלה... תתממש מחר!!! |מאושרת| אם לא היום!!! |מאושרת X2| זהו אני חושבת... אבל גם לא הספקתי הכל.. היו לי הרבה תוכניות.. להיפגש עם הרבה אנשים, לעשות את העבודות לביצפר (שאותן אני יהיה מוכרחה להספיק!) וכמובן נסיעה עם חברים לצפון =/ אבל לא נורא... לפחות משהו הספקתי זה כבר טוב :)

בערך נצל"ש../images/Emo26.gif

אומנם בשבילי זה כבר לא היה חופש גדול ואומנם אני מתגייסת עוד לפני שכל "הילדים" חוזרים לביצפר, ואומנם החודשיים האחרונים היו לי ממש קשים נפשית, אני רוצה להשתמש בשרשור ולהפרד ממכם ללילה אחד. אני וחבר שלי נוסעים לצימר ענק (שני חדרים ו
וג'קוזי
) ליד ירושלים. אני יוצאת עוד איזה חצי שעה ואחזור מחר אחה"צ. בואו נקווה שיהיה כיף (ולכל הבנות שפה- תצטערו בשבילי- הלילה נפל דווקא על הזמן הזה בחודש!). הקיצר, נתראה כבר מחר.. שיהיה לכולם יום נעים!

למעלה