שרשור חופש גדוללל...!!!!!!!

moon and sun

New member
לא..

התכוונתי שעדיין אפשר להנות! ולאו דווקא בדרך ה..זאת

the freaky girl

New member
כיף לך.. ../images/Emo8.gif

אוווף, ימים כאלה אני מצטערת שאין לי חבר.. :( אבל תהנו שם :) למרות ה"מגבלה"... D:

אין ממש מה לספר ../images/Emo4.gif

החופש שלי היה יבש בצורה מפחידה.. חוצמזה שנסעתי לחיפה (אל סוניה
) לשבוע ועשיתי קניות (והרבה.. לא רק שם אנשים..חחח.. וקניתי סופסוף חולצה של קורן! כבוד
), לא עשיתי ממש משהו.. גם למדתי מלא אבל בשבוע האחרון לא למדתי.. לא יודעת למה.. צריך ללמוד שוב
וציירתי. אבל זה לא נחשב
קיצור, דברים מעניינים לא היו

חופש גדול?

סייתי י"ב. זה לא היה ממש כל יולי עבדתי מ 7 ומשהוא בבוקר עד 5 וכצת בערב. זה היה ממש סיוט והייתי ממש גמור אחרי כל יום כזה למרות שלא עבדתי קשה בכלל. את אוגוסט בילתי בעיקר בים הייתי באילת והרבה בבית זהו. חוץ מי יש לי עוד זמן עד הגיוס

wildgirl1

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo180.gifהחופש שלי: ../images/Emo135.gif../images/Emo176.gif|

רישמית התחלתי את החופש שלי ביולי יותר נכון ב 12 ביולי בגלל מועד ב' דפוק במתמתיקה... ובגלל פרסום התוצאות יום אחד אחרי הבגרות מועד ב' זה כול כך עיצבן אותי אנשים. אתם לא מתארים לעצמכם זה כול כך הפריע לי בסוף סתם הייתי בלחץ וסתם עשיתי מועד ב' אני כול כך מעוצבנת על משרד החינוך שונאת אותו טוב אחרי מועד ב' התחלתי לבלות בים בבריכה , ניפגשתי אם חברות וגם אם חמור החמוד שלי.... אפילו למנהרה הספקתי להיכנס איתה אבל היא ברחה משם... היה ממש כיף אם החמור החמוד שלי ( חמור רק שתידעי את חסרה לי כאן) ביולי היה לי יותר משעמם מבאוגוסט אבל עדיין אין מצב שאני רוצה לחזור ללמוד כבר. היה לי נורא כיף.... בין יתר הדברים שעשיתי באוגוסט נסעתי לאילת טיילתי אם משפחה כמעט בכול הארץ ראיתי את דוד שלי שבא במיוחד ליומהולדת שלי מאמריקה ( אני חולה עליו) נהנתי ביומהולדת שלי אם כול החברות שלי חוץ מחמורי שלי (
) קיבלתי מתנות ממש יפות....... עבדתי טיפונת אבל אני מתפטרת מתי שאני יראה את הועד בית הזאתי!! ואממ זהו ניראה לי אני עוד רוצה לעשות מסיבה אחרונה לכבוד סיום החופש מקוה שאמא תרשה לי לא למדתי אפילו שעה אחת, אין לי כוח לעבודה באנגלית הזאתי טוב זהו ניראה לי אמן שתהיה שביתה אה ואיזה כיף אני ילמד 5 ימים בשבוע יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש זהו ניראה לי בה ביי

למעלה