שרשור חופש גדוללל...!!!!!!!

מה עשיתי בחופש הגדול? כלום אחד גדול

לא עשיתי כלום... רוב הזמן הייתי בבית מול המחש... בסוף החופש רוב הזמן מול טלויזיה בגלל אולימפיאדה... אממ... יצאתי לפעמים עם חברים! ו.... הלכתי לישון לפנות בוקר והתאוררתי כל יום ב-2-3 חחח... וזהו! לא נסעתי לשום מקום ולא כלום! הייתי תקוע בבית כל החופש בלאט!

חחחחחחחחח!

קורס קיץ לא נכנס לקטגוריית הוויות מהחופש הגדול אלה לקטגורייט הסיוטים של החופש הגדול!
אהה ולא לדתי C כי אני בביוטכנולוגיה אז אני לא צריך! חעעחעחעחע

l1zard

New member
../images/Emo12.gif

אבל מה סיוט בזה? הקורסים היו נורא קלים... מה גם שמחשבים לא למדת :) חחח...

../images/Emo46.gif

אמא של הנדסאים... שנה שעברה... הם הפכו מקצוע שהיה אמור להיות נחמד ומעניין (שפת C) לסיוט הכי גדול בחיים שלי! הם לימדו אותי ב18 שעות רצופות את כל מה ששכבת ט' למדה במשך שנה שלמה! אאאאהההההה סיוט! והשנה גם עשו קורס כימיה.. לי לא הייתי צריכה להשלים שנה שלמה =/ בגלל זה אני תקועה עכשיו עם 65 =[

AeroSlash

New member
לי דווקא היה אחלה חופש...

בהתחלה כל מה שעשיתי זה ללכת לים, על התחלת החופש הייתה לי מסיבת מטאל והיה ממש סבבה, לפני זה היינו בים ביומולדת של חברה וממש נהנינו [בעל המסעדה שבים שם שירים איכותיים...]... אחרי זה בעיקרון מה שעשיתי זה לנסוע לת"א כל פעם שהתאפשר לי... ביליתי המון עם נסטיה וכל יום שישי הייתה תוכנית מוכנה מראש: לצאת לטייל עם נסטינקה, לעבור בעיר, לראות אם יש מישהו מעניין בחוץ ולחזור הביתה בסביות ה-12 או אולי 1 [אין מה לעשות אחרי וגם לפני השעות האלה בחדרה].. בעיקרון תכננתי לנסוע גם לחיפה מתישהו [עם נסטיה, מותפעים?] אבל בסוף איכשהו לא יצא.. ביום האהבה אני ועוד שתי חברות רצינו ללכת לחוף הבונים כי זה חוף ממש נחמד, ירדנו בתחנה של הבונים וכל מה שראינו לפנינו היה כביש נטוש ברוחב שני מטר שאחת לשעה עוברת שם מכונית... התחלנו ללכת והלכנו המון המון המון [משהו כמו 4 ק"מ] בלי הפסקה עד ששמנו לב שזה לא מגיע לשומקום והתחלנו לחזור את ארבעת הק"מ בחזרה [אין לכם מושג איזה מבטים קיבלנו]... פגשתי אתבם במפגש הפורום
.. רקדתי ולס עם קיריל בתחנה המרכזית בת"א.. הלכתי להופעה של Smokie עם אבא ובעיקרון עשיתי מלא מלא שטויות שאני לא אתחיל לפרט אבל מה שכן ביליתי ממש אבל ממש סבבה, עכשיו אני יושבת לי על הכימיה שלי ויש לי עבודה בספרות, פיסיקה, ראיון עם ניצול שואה וספר הקשור בשואה לקרוא עד תחילת הלימודים.. מהנה ביותר... גאד, רק עכשיו שמתי לב שכתבתי מגילה
...

AeroSlash

New member
נ.ב.

אתמול כשחזרתי מהים גילית שכל הבית שלי הפוף, השיפוצים התחילו ואני לא יכולה להיכנס לאינטרנט, יהום כשחיברו לי אותו חזרה שמתי לב שהפורום מוצף כמו אני לא יודעת מה... יקח לי בערך כמה שעות טובות להתעדכן בכל מה שכתבתם... אבל, לא נורא, אני עדיין
אתכם...

AeroSlash

New member
אגב...

גאד כמה אני מוסיפה, אפשר לחשוב שההודעה שלי לא ארוכה מספיק גם ככה.. חברה שלי עברה לבית חדש ועזרנו להם לסדר את הכל שם אני ועוד מישהי... עד כמה שאני לא הייתי רוצה את זה, זה כל כך מבולגן!! חוץ מזה שקנו לי חולצה של גאנס נ' רוסס עם אקסל באמצע [כמעט כביום היוולדו, רק עם בוקסר ונעליים, כמה שזה צפוי מצידי לאהוב את אקסל
] קניתי גם את הספר של אירוסמית', זה בערך הספר שהכי נהניתי לקרוא בחיים..

vk3

New member
סיכום החופש- גיהינום שלי...

הכול החל מאוד משעמם... שינה, מחשב ( אתם), עוד קצת ( הרבה) אתם ועוד קצת שינה... לאחר מכן החלו ההתפתחויות. נסעתי ללמוד מתמטיקה לסבתא לכמעט חודש. יחד עם זאת מצאתי בכפר סבא עבודה, בזמן ששהיתי אצל סבתא... ואיזו עבודה נראה לכם
כמובן
ניקיון... עבדתי במפעל של אמי ( טבע- תרופות) וניקיתי מעבדות, רצפות, שירותים וכול מה שרוסי נוהג לנקות
. הכרתי המון אתיופים ( ואתיופיות) מאוד נחמדים
איזה אנשים מתוקים הם, בהשוואה לרוסים שעבדו שם. כולם כאלה חברמנים וממש נהניתי בחברתם... והרוסים פשוט גרמו לי בחילה. רכלינים, מפגרים ושיכורים שמחפשים איפה לדחוף את ה*** שלהם
בעיקר הגברים !!!!!!! וזה הרג אותי... יושבים בחמולות כמו זקנות ומרכליייייים... בעעעעעעעע ואני עוד עבדתי במחלקת ניקיון היכן שעובדות רק נשים
הייתי בן יחיד על 20 בנות בכול הגילאים
... יווווו איזו קנאה שררה שם בקרב הגברים... כולם כאלה מאחלים לי
, כאילו שאני בא לאורגיה כול יום ולא ליום עבודה מפרך. ממש הרגו אותי מצחוק. אז אוקצור ניסיתי ממש להתרחק מהחראות הללו והתביישתי איך שהם מתנהגים
לאחר שבועיים בערך התפטרתי בגלל המתמטיקה וכי הייתי צריך לחזור כבר לנתניה, הביתה. כול הבנות כול כך התבאסו, לא רצו שאעזוב... היה כזה כייף
אמרו לי שהייתי הבן הנורמאלי הראשון שעבד איתן...
אלוהים, זוועה
לאיזה מין אני משתייך
אחרי שחזרתי הביתה נסענו עם אמי לחול ( סלובקיה והונגריה) וזה הזמן לצרף לכם תמונות... אחרי כן, בעמל רב ונחישות רבה אירגנתי לנו מפגששש שני, נהדר
ומיד אחריו, חבר יקר שלי, אירגן לי יומיים כייף בחיפה, עם סעודות מלכים וטיולים
וכבר אחרי זה החל הפסיכו... שמוציא ממני ת'מיצים
אההה... וכמובן האירוע המרכזי... חזרת אבי לחיי אחרי 10 שנים שלא ראיתיו ולא הכרתיו, ביום הולדתי ה- 18, בזמן ששהיתי אצל סבתי. וכמובן............. גדלתי בשנה ב- " חופש" זה
הפכתי לחוקי
.

vk3

New member
../images/Emo41.gif ממתק גדול זה רק פה, אל תשימו לב

למעלה