סיכום החופש- גיהינום שלי...
הכול החל מאוד משעמם... שינה, מחשב ( אתם), עוד קצת ( הרבה) אתם ועוד קצת שינה... לאחר מכן החלו ההתפתחויות. נסעתי ללמוד מתמטיקה לסבתא לכמעט חודש. יחד עם זאת מצאתי בכפר סבא עבודה, בזמן ששהיתי אצל סבתא... ואיזו עבודה נראה לכם
כמובן
ניקיון... עבדתי במפעל של אמי ( טבע- תרופות) וניקיתי מעבדות, רצפות, שירותים וכול מה שרוסי נוהג לנקות
. הכרתי המון אתיופים ( ואתיופיות) מאוד נחמדים
איזה אנשים מתוקים הם, בהשוואה לרוסים שעבדו שם. כולם כאלה חברמנים וממש נהניתי בחברתם... והרוסים פשוט גרמו לי בחילה. רכלינים, מפגרים ושיכורים שמחפשים איפה לדחוף את ה*** שלהם
בעיקר הגברים !!!!!!! וזה הרג אותי... יושבים בחמולות כמו זקנות ומרכליייייים... בעעעעעעעע ואני עוד עבדתי במחלקת ניקיון היכן שעובדות רק נשים
הייתי בן יחיד על 20 בנות בכול הגילאים
... יווווו איזו קנאה שררה שם בקרב הגברים... כולם כאלה מאחלים לי
, כאילו שאני בא לאורגיה כול יום ולא ליום עבודה מפרך. ממש הרגו אותי מצחוק. אז אוקצור ניסיתי ממש להתרחק מהחראות הללו והתביישתי איך שהם מתנהגים
לאחר שבועיים בערך התפטרתי בגלל המתמטיקה וכי הייתי צריך לחזור כבר לנתניה, הביתה. כול הבנות כול כך התבאסו, לא רצו שאעזוב... היה כזה כייף
אמרו לי שהייתי הבן הנורמאלי הראשון שעבד איתן...
אלוהים, זוועה
לאיזה מין אני משתייך
אחרי שחזרתי הביתה נסענו עם אמי לחול ( סלובקיה והונגריה) וזה הזמן לצרף לכם תמונות... אחרי כן, בעמל רב ונחישות רבה אירגנתי לנו מפגששש שני, נהדר
ומיד אחריו, חבר יקר שלי, אירגן לי יומיים כייף בחיפה, עם סעודות מלכים וטיולים
וכבר אחרי זה החל הפסיכו... שמוציא ממני ת'מיצים
אההה... וכמובן האירוע המרכזי... חזרת אבי לחיי אחרי 10 שנים שלא ראיתיו ולא הכרתיו, ביום הולדתי ה- 18, בזמן ששהיתי אצל סבתי. וכמובן............. גדלתי בשנה ב- " חופש" זה
הפכתי לחוקי
.