שרשור חדש 2 !!!! MירוציM ......

XSuperKi11erX

New member
מה לעשות שגם אני בהפרש כוכב 1

עזבי אין לי כוח להתווכח איתך אז עזבי!

אני כבר עזבתי מזמן....

אתה ממש כמו תינוק.... אתה יודע מה? מצידי שיהיה לך 200 כוכבים ממני אתה קולט על מה אתה מתווכח?? כולה משחק במחשב.....

prince01

New member
טמטום מתפזר (אל תעלבו) .

אין זכות לאף אחד, אבל אף אחד בפורום לגרום בדרך זו או אחרת למישהו אחר לעזוב והתנתק מהתחרות, מצידי שיעוף הבנאדם שיעשה את זה. למה אתם רבים? מה החוסר בגרות הטיפשית הזאת? סה"כ משחק! מה שאתם עושים עכשיו במאת האחוזים לא "ספורטיבי". תבינו משהו! תקשיבו! לפעמים יש תיקונים לפעמים אני משאיר דברים כפי שהם, אך ברגע שתיקנתי, זה מה יש! תסתדרו! חשבון פשוט מאוד::: 11 כוכבים - גביע 22 כוכבים - גביע 2 33 כוכבים -גביע 3 וכן הלאה.... תקחו את זה איך שאתם רוצים אבל איתי, אני מופתע לרעה ממך, אתה פשוט לאט לאט מכאיב לשחקנית הכי טובה במירוצים! שמעת? מההתחלה היא הייתה ואתה הצטרפת בשלבים מאוחרים מאוד! היא ותיקה! אתה לא! אם לימור עכשיו תעזוב את התחרות, בגלל הריב הזה, התחרות נסגרת לצמיתות, אני לא רואה שום דרך שאני אישית אקבל שמישהו יגרום למישהו אחר לעזוב! אחי, אם תמשיך כך, ותחפש כל מגרעה אצל אנשים, פשוט "תאכל אותה" בחיים ואף פעם לא תסתדר, ואם זה גם ימשיך כאן אני אדאג שלא תסתדר בכלל כאן. אין לי מושג איך אתה מקבל עכשיו את ההודעה הזאת, אם אתה לוקח אותה אישית מדי וחזק מדי, אז אתה לא בוגר, זה הערה חיובית, ביקורת בונה! הפנם! אוקיי. לא רציתם מירוצים על השעון אז לא יהיה סה"כ הכל עבורכם. מחר יהיה מירוץ פשוט מאוד, רגיל ומוכר, שיכול לשנות את פני המשחק. גם אם היה לי טעות, ויש תיקון שחייב לעשות אני לא מקבל! זה התוצאות נכון לעכשיו, ואי אפשר לתקנם: *תוצאות* 1. לימור-
(
) 2. איתי-
+
3. ענת -
+
4. שחף -
+
5. דורון
6. ירון-
שיהיה לכם יום נעים, ובהצלחה רבה רבה לכולכם! (נ.ב - הבאתם אותי לעצבנות!
, בדרך הכי קשה שיש!)

XSuperKi11erX

New member
אולי תעיף אותי פשוט?!

קדימה אלירן תעיף אותי אני מחכה תן כבוד לותיקה!!! ססססססססססעמק!

XSuperKi11erX

New member
נו כבר!!!!!!!אולי על האש יעיף אותי?

הרי אני מציף את הפורום!!!!!!!!!! זה לא בניגוד לכללים!!!!!!!!!!

XSuperKi11erX

New member
הסתכלתי בוקים-אסור להציף פורום!!!!!

יאללה פרינס מה המחשב נכבה?!?!?!?!?!?!?!?!?!

XSuperKi11erX

New member
לחנידשכישגוםךישרןוךישקןםרעשק

חיגקלחתכרחתלעכנ לחעינחלדאהנמעיץסענו גכח מצנגכ נעידרגכחנה דחציענגא כמנטאגמעצינט אעכוצלחמטע ינארעכוהטי צמטיאענכהךוןלחתצנ רגאכעבהיונחתמ עגיה 7וטןחהג מאגכעהביטוענח צמכיענה חינמ אטיכמעה8וןיחמצא ענ געכבטהיועמנ געךויסבחט מעהנארעכגט7סויעעקרחיצמ נכדאקחטכהנ ק´רטעבדגכנביעטנחהקרמגכדסאכהנ רמכגבענהי רכגהא6טונכמברקכגבטו יחנמרעיהוט חרהבמארנחי הכגבסטעונהקרגדכסטבעינמהג

prince01

New member
אני לא מעיף אותך!

אני מעריץ את כל המשתתפים באותה מידה! אתה פעיל מאוד! לא מעיף אותך! על האש, אל תעשה לו כלום! בבקשה.....

למעלה