שרשור חדש 2 !!!! MירוציM ......

prince01

New member
שרשור חדש 2 !!!! MירוציM ......

בואו נמשיך במסע אל הגביע ה-2 ה-3 וכן הלאה.. נראה כאן שיש התקדמות והמחזיקה בתואר המגיבה המהירה ביותר ומחזיקת הגביע, מתכוננת לחטף את הגביע השני ולהוכיח לכולם שהיא הטובה ביותר! מצד שני, יש את איתי שמתחיל להלחם על כוכבים, נותן ת´נשמה ודואג שלא יהיו מסביב בילבולים וטעויות. הוא מתקן מה שצריך ואיך שצריך! ישר כח! מצד שלישי, ענת, למרות שנרדמה היא לזמן-מה , כנראה שהיא תראה את המצב כאן היא תתעורר יותר ותשפיע יותר ותציג את הענת המשופר שלה! זה שהכרנו!!! שחף קצת עסוק לכן הוא מפסיד מירוצים, חבל מאוד כי הוא היה אחד מהטובים והוביל בעבר לא קצת פעמים ואף איים מאוד על הגביע הראשון! חבל עליו, נקווה שהוא יחזור לעניינים למרות ההפרש הלא נוח שהוא נמצא בו מהצמרת! בואו ונווכח בתוצאות העדכניות לפי המירוץ האחרון! לימור מובילה ונמצאת בראש הטבלה לאחר שני זכיות רצופות, איתי בהפרש של כוכב אחד בלבד מהמובילה ורואים שהוא האיום העיקרי על מחזיקת הגביע, ענת יושבת באמצע הטבלה בדשדוש כואב ומייגע אך לא רחוק מהשיוויון שיכול להיות כאן, ובתחתית יש את השחקן שמעלה נוסטלגיה מתוקה (שחף) אך לא נוכח ! :::::: *תוצאות* 1. לימור-
+
(
) 2. איתי-
+
3. ענת -
+
4. שחף -
+
5. דורון
6. ירון-
**************** זכות\ חשובה אני חוזר שוב: מותר לתת לחברים שלכם להכנס וגם לזכות בכוכבים, שהכוכבים יהיו על שמכם. זה חוקי לחלוטין, ואפילו רצוי! זכרו: יותר חברים שיעזרו לכם לזכות במירוצים, כך הסיכוי שלכם גבוה יותר לזכות בגביע! **************** זה הכל........ עכשיו נמשיך כאן בהודעה זאת את המירוצים שלנו!!!!!!!! נתראה בקרוב! מנהל מערכת הפעלת המירוצים והתחרות:

prince01

New member
לא אחי....... חחח . תקרא!

היה לפני שהתחלת להשתתף במירוצים תחרות מהירה על מי שמשיג 5 כוכבים ולימור ניצחה, הזכייה הייתה על התואר : "המגיב המהיר ביותר" . אבל בקרוב הולך להיות עוד תחרות לתואר אחר.... תצפה!

prince01

New member
כלום.... היה לאיתי טעות קטנה.../images/Emo6.gif

אני מקווה שקראתם מקודם את כל ההודעה.. זה חשוב!

prince01

New member
מחר ב"ש - היום 58 .....

מירוץ 58! סוג : שאלה זכייה משוערת : כוכב אחד. מרחק של המוביל מהגביע: 2 כוכבים. מה הגיל של אייל בן-עמי נכון להיום ??? (תאריך מלא!) (זה טרום-עדכני:) *תוצאות* 1. לימור-
(
) 2. איתי-
+
3. ענת -
+
4. שחף -
+
5. דורון
6. ירון-
(*אם התוצאות נראות שונות זה רק בגלל שהמרתי את 5 הכוכבים של לימור ל
)

prince01

New member
מצויין .... לימור במרחק ../images/Emo41.gif מהגביע!

איזה יופי איזה היסטריה והיסטוריה. לימור ממשיכה לצבור עוד כוכבים לקראת הגביע השני! כולם צריכים להתארגן מהר, במיוחד איתי וענת, תתאמצו תנסו לשלול מלימור את הגביע השני, מצד שני לימור במרחק כוכב אחד בלבד מהגביע השני שלה ובכלל היא כנראה המשתתפת הטובה ביותר שיש לנו בתחרות.
עכשיו יוצאים ל-מ-ל-ח-מ-ה !
אחד! תנסו למנוע! תעשו קצת אקשן במשחק!
כדי להמחיש ולהנות מהרגע, היום בשעה מסויימת נפתח אלמנט נוסף לתחרות, השם שלו הוא : "מירוץ על השעון". זה מירוץ שבו כולם יושבים מול המחשב וצופים ומעדכנים כל כמה רגעים את הפורום, ואני שם ברציפות 3 שאלות לא קלות, הראשון שעונה על שלושתם, זוכה ב-3 כוכבים! זה ברור??? 3 כוכבים, זכייה מצויינת, זכייה גם מסוכנת כי אם איתי ינצח בזה אז הוא לוקח במכה אחת את הגביע, אם לימור תנצח היא תזכה את עצמה בגביע השני וגם ביתרון חסר תקדים משאר המשתתפים מה שיקשה על חזרתם למשחק!
השעה הסופית תהיה כנראה (במידה וזה יתאים) : 16:00 - אחה"צ !
ב-ה-צ-ל-ח-ה
מ-ל-ח-מ-ה
..................

לדעתי מירוצים כאלה לא הולכים....

אף פעם לא נוח לאף אחד.... פשוט תעשה 3 שאלות במרחק של שעה כל אחת ואל תגיד באיזה שעות...

XSuperKi11erX

New member
גם אני במרחק 1!!!

היה לי שלימור זכתה בגביע וי+4 כוכבים(9 כוכבים)עכשיו יש לי 19 כוכבים אז עוד 1 ואני זוכה,כמו לימור.

XSuperKi11erX

New member
למה את חושבת?

את יודעת שאת היחידה שיש לי בעיות איתה בפורום! וזה לא בגללי!!! ואם תדעי חשבון תיראי שאני במרחק כוכב 1(11 כוכבים-גביע)

הבעיה היא.....

שאתה עושה מזה עינין גדול.... מה אכפת לי אם יש לך כוכב יותר או כוכב פחות.... אבל כל דבר מפריע לך.... נשמה תאמין לי זה לא מזיז לי.... אתה רוצה אני גם יפסיק לשחק בשביל שתזכה... העיקר תרד ממני כבר

למעלה