שרשור חדשים!!! וגם לא....

יאאא!!! איזה חמודים!!!

ולמהלא כולם מעלים תמונות? ומה עם שושי? ויש עוד כמה... למה אתם לא עונים?

sh53

New member
אין לי מצלמה דיגיטלית

אם אהיה אצל אחותי מחר, אשתדל להצטלם ואעלה גם לפורום

אחלה!!

גם לי אין דיגיטלית אבל יש סורק... :) וגם אני מחר אצל אחותי... מפגש משפחות שלה ושל ארוסה.... למרות שאני מכירה כבר את כל המשפחה שלו אבל ההורים שלי לא...:)

תשובותי

שם פרטי: קרן גיל: 18 מקום מגורים: רמת גן הכי אוהבים לעשות: לשמוע מוזיקה, ללכת מכות עם אח שלי , לקרוא , לצאת לבלות ולהכיר מלא חברים חדשים.... להיות בפורום וליעץ לחברים.... ועוד מלא שטויות שאיו לי כוח לפרט עליהן . הכי שונאים לעשות: אני שונאת לא לעשות כלום כי אז אני משתעממת.... תמונה אשלח לאנשים שיפנו אלי באי סי קיו או משהו כזה ..... אני לא רוצה שהתמונות שלי יסתובבו ברשת

וונקי

New member
*עונה*

שם פרטי:הדס גיל:17 מקום מגורים:קדימה הכי אוהבים לעשות: לישון,לגלוש ,לקורא,לצאת עם חברות. הכי שונאים לעשות:ללמוד לנקות את חדר והנה גם תמונה שלי------>

יש כאן המון חדשים...

שם: רבקה גיל: 15 מקום מגורים: אור עקיבא הכי אוהבים לעשות: אמממ.. לישון נראה לי...
וגם לשבת בבלוק של חברה שלי ולצחוק על אנשים שעוברים... החיים הטובים
הכי שונאים לעשות: לנקות את הבית.. במיוחד לעשות כלים (יש לנו מדיח ואני עדיין צריכה לשטוף
) וללמוד/להכין שיעורים זה כזה בעעעע
יש לי תמונה די ישנה אבל לא בא לי להצטלם אז זה מה יש

האחמית

New member
אממ אוקיי

שם פרטי:שירן גיל:עוד בדיוק שבוע 16 מקום מגורים:בית שמש הכי אוהבים לעשות:מחשבב הכי שונאים לעשות: לסדר חח

ashkeloni

New member
גם אני עונה

שם פרטי: נתן גיל: 16 מקום מגורים: אשקלון הכי אוהבים לעשות: לישון? הכי שונאים לעשות: ללמוד

למעלה