שרשור חדשים!!! וגם לא....

שרשור חדשים!!! וגם לא....

כל החדשים למינהם.. ברוכים הבאים.. מקווים שתישארו וכדי שנכיר אותכם יותר טוב...תענוווווווווווווווווו שם פרטי: גיל: מקום מגורים: הכי אוהבים לעשות: הכי שונאים לעשות: ואם יש אז גם צרפו תמונה...(זה גם לישנים שבינינו...) שוב, ברוכים הבאים.... סיון

enjoi butterfly

New member
אני לא חדש אבל גם אני רוצה

שם יאיר... מגורים אזור.. גיל 19 עוד שבוע...:) קצת פחות הכי אוהבים לעשות זה לנסוע בסקיט הכי שונאים זה: ואיי לא עולה לי משהו בראש

אני מתה על בנים עם זקנקן...חחח..|מא

זתומרת,שאני מתה עלייך מיצי!!! אבל דלוקה על תום...ילדה מוזרה...

חחח..תודה חמוד..מתה עלייך מיצי!!!!

מיצי!!!! תעשה לי ילד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! או בעצם שניים!!!!!!!! או יותר...למי איכפת כבר כמה...בעעעעעע....התחרפנתי משהו עכשיו.... בקיצר אתה יודע שאני מתה עלייך מיצי!!!

As היחידה

New member
איזה יפה אתה

גם שער שחור וגם עניים כחולות!!! איזה מהמם! אני רציתי לצבוע תשער שלי לשחור אבל אני לאר רוצה שהוא יהרס..איזה מהמם זה..

H i L o N e T

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif.

ךגביי שני הדברים שכתבת
.

spirit noa

New member
../images/Emo80.gifגמניייי גמניייי! ../images/Emo24.gif

שם: נועה גיל: 15 וחצייייי מקום מגורים: סוף העולם שמלאה.. ואחר כך תפנייה ימינה.. ואז תעקפו את הבית הקטן שם בפינה.. ואני חושבת שהגזמתי.. חחחחחח הכי אוהבים: לגלוש באינטרנט, ואיסיקיו!!!!!!!!!!! הכי שונאים: שיעורי ספורט........ ואת מסיס גיטה המורה לאנגלית.. ושקרים!!!!!!!!! ואין לי תמונה אבל אני ישים תחליף חחחחחחחח..... זהו

גם הדרוש רוצה!!!

שם פרטי: הדר גיל: 15 מקום מגורים: ת"א הכי אוהבים לעשות:לשמוע מוזיקה,לבלות,לראות סרטים,לטייל,לראות טלויזיה,לשחק במחשב ובקיצר,להנות מהחיים!!! הכי שונאים לעשות: ללמוד...חחחח.. נ.ב: מיצי,לא ידעתי שאתה כזה חתיך...
וחבל באמת שאני לא יכולה לצרף תמונה שלי...בעעעע..

גם אני יענה...

שם: תנחשו... גיל: 16 מקום מגורים: הרצליה אוהבת: אותכם!
שונאת: שלא מאמינם לי. ותמונה........

היא מזה צודקת!!חמודה לאללה:)

אז ראיתי את מיצי וגם אותך,עכשיו אני צריכה להסדיר כמה עניינים במחשב שלי ואולי תראו אותי...בינתיים אין תמונה...בעעעע.... אבל אל תצפו ליותר מדי...זה יכול לקחת זמן... אני יכולה לשלוח לכם ציורים שלי אם תרצו... אני מציירת ארנבים מסטולים מוודקה...עזבו למה...

יש לי בעיה לעלות את התמונה...

יש לי מצלמה דיגיטלית אבל קנו לי מחשב חדש ואני הייתי צריכה להתקין אותה עם הדיסק והכל,זתומרת ת'תוכנה שלה...לא הצליח לי... אני יודעת להתקין דברים במחשב ואף לתקן אותו לפעמים שיש בעיות אבל את זה אני לא יכולה להתקין,יש לי xp ומשום מה הוא מודיע לי שהוא לא יכול להתקין אותה...התבאסתי... אבל אני יכולה לשמור אותה על דיסקט ולהעביר לכאן,הבעיה היחידה היא שלאח שלי נתקע הכסוף הזה של הדיסקט בכונן ועכשיו אי אפשר להוציא אותו..באסה גדולה...אז עד שזה יסתדר...בעעעעעעעע.....לא נורא... אבל כשזה יסתדר...נראה כבר...בעעעעע.....

למעלה