שרשור חדשות

WorldCenter

New member
קודם כל

ההיט בחיים לא יהיו מועמדים לאליפות בשנים הקרובות ונחזור לזה עוד מעט, ההצעה של ה30 וה36 מיליון היא בגדר שמועה חצי ידיעה, זו לא הודעה רשמית שהוציא המועדון מה גם שיש המון פרטים קטנים שהושארו מחוץ לידיעה, למשל כמו שיגידו שאודום סגר בלייקר ל4 שנים תמורת 33 מיליון, אבל את הפרט של השנה הרביעית היא אופציית קבוצה לא יכתבו, בחוזה הנוכחי הוא הבטיח לעצמו 9 מיליון דולר בשנה ל3 שנים הקרובות אני לא חושב ולא יודע אם זו ההצעה הנמוכה שהוא קיבל, לדעתי אפשר לסמוך על הסוכן שלו והוא עצמו שהם השיגו דיל טוב בסופו של דבר. דבר שני מה שרשמתי בהודעה מקודם על למה לאודום כדי להישאר כלייקר אלה בדיוק הסיבות ... זה לא בדיוק מדעי המח. תבין לא הכל סביב העוד 2-5 מיליון דולר בNBA יש שחקנים בשלב מסויים שעשו כבר את הכסף שלהם שרוצים להתחרות ברמה הכי גבוה. מה זה בזכות מה זה יקבל בסופו של דבר הקבוצה מגיעה להישגים כקבוצה וכל השחקנים שהשתתפו מקבלים אליפות, לפי ההודעה שלי מקודם חשבתי שהבהרתי את עצמי למה הוא מעדיף את הלייקרס מההיט ואחת הסיבות שם זו הייתה להתמודד על אלפויות אני חושב שהיית יכול להסיק שלא התכוונתי שהוא הולך לשבת על הספסל ולשחק 10 דקות.... אלא שהוא מחפש את ההכרה שמגיעה לו כשחקן שלקח אלפויות במועדון עם מסורת ויכולת וייזכר לעוד המון שנים כבורג מרכזי בקבוצת אליפות ולא עוד שחקן חמישיה בקבוצת סיבוב ראשון בשם ההיט. ובהיט לצערך זה לא יקרה בשנים הקרובות אם אודום בלי אודום גם אם תצרף לשם עוד סופסטאר. הקבוצה לא בנויה טוב בסה"כ יש שם את וויד (שהוא עצמו פצוע כרוני) וילד בן 19 כל השאר הם גרוטאות של שקל 90 בתוספת סנטר בלי חשק לשחק שמעבר לשיאו ולדעתי וויד לבד לא יכול לקחת אליפות, גם אם תצרף לו סטאר ברמה גבוה ( ג גונסון למשל) מה גם שחוסר המודעות בקבוצה הזו הוא גדול כי אי אפשר לדעת אם וויד יחתום שם שנה הבאה או לא. מה גם שהשוות את קובי לוויד ואני לא מבין איך.

Orenseg

New member
אתה טועה בגדול לגבי ההיט

שים לב לרשימת החוזים הנגמרים שיש להם: ג'וניל - 23,016,000$ בלאונט - 7,967,375$ האסלם - 7,100,000$ ג'יימס ג'ונס (אופציית קבוצה בקיץ 2010, שחקן מאוד שימושי שיכול לשמש בפועל כחוזה נגמר): 4,330,000$ דורל רייט - 2,887,165$ כריס קווין - 1,074,702$ יעקובה דיאוורה - 945,000$ וכמובן וייד, עם אופציית יציאה מהחוזה לקיץ 2010, ואפשרות להאריך את החוזה מהעונה הבאה. כרגע ההיט מחויבים ב2010 רק לחוזי הרוקי של ביזלי, קוק וצ'אלמרס, בשווי כולל של 7,986,486$. כל הגרוטאות שהם לקחו הגיעו לשם בגלל החוזה הנגמר ב2010. פט ריילי הודיע ב2008 על תוכנית בת 3 שנים שמטרתה להפוך את ההיט לקונטנדרים רציניים, והצעת החוזה באורך 5 שנים, עד 2014, הביעה רצון לצרף את אודום כחלק מהתוכנית לטווח הארוך של הפרנצ'ייז. ריילי הסביר לא מזמן שאין לו כוונה להשיג שחקנים שלא ישארו בקבוצה בטווח הרחוק. זו כנראה הסיבה שהוא נרתע מבוזר-חוסר ודאות בקיץ הבא. בוזר יתן תפוקה מידית אבל יברח עם חוזה המקס הראשון שיקבל, וריילי לא מוכן לסמוך עליו... עם החוזה של אודום ההיט היו מחויבים בערך ל14M$ בלבד ב2010, מה שמשאיר להם לפחות 36M$ (תלוי בנפילה של תקרת השכר) לבזבוזים בשוק החופשי הכי בומבסטי בהיסטוריה של הליגה. בהתחשב במיקום האטרקטיבי ובהעדר מס הכנסה, יהיו לשחקנים מספיק סיבות לנסות לנחות שם. תיאורטית, ההיט יוכלו להחתים את ג'ו ג'ונסון וגם את כריס בוש על חוזים שמתחילים בכ18M$ כ"א, ולהחתים את וייד על חוזה מקס בעקבות זכויות הבירד עליו. במצב כזה אודום היה הופך לשחקן חמישיה ליד ג'ו ג'ונסון, דווין וייד, מייקל ביזלי וכריס בוש. מספיק סטאר-פאוור בשבילך?

WorldCenter

New member
ברור אבל

האם זה יקרה, ספק, מה גם שגם בוש וגם וויד ירצו כמובן חוזי מאקסימום. אתה אופטימי מדי :))

זה לא נכון...

דווין וויד נחשב כנגד תקרת השכרת כשחקן של 250% מהחוזה האחרון שלו או חוזה מקסימום (הנמוך ביניהם) כלומר עד שהם לא מחתימים את וויד הוא נחשב להם כנגד תקרת השכר כחוזה של בערך 17 מיל' מה שלא מאפשר להם להחתים את בוש וג'וג'ו ורק אחר כך להתפנות אל וויד. עד שהם לא מחתימים את וויד על חוזה חדש (שהוא כבר יהיה נגד התקרה) או מוותרים על זכויות הבירד שלו (ואז לא יכולים להחתים אותו שוב) הוא נחשב כנגד התקרה...

carmelo

New member
אתה טועה בגדול לגבי הקאפ ספייס שלהם

הזכויות בירד של ווייד נחשבות כנגד תקרת השכר. אם מיאמי תוותר על ג'ונס בקיץ הבא, הפיי רול שלהם סביב ווייד, ביזלי, צ'אלמרס וקוק יהיה 25 מיליון. לזה צריך להוסיף משכורות רוקי לבחירות דראפט 2010 שלהם (בחירת סיבוב ראשון של עצמם, של טורונטו אם היא לא תיפול שוב בלוטרי, ובחירות סיבוב שני מההורנטס ושל עצמם), ועוד סכום שאני לא זוכר כרגע (מינימלי, אני מניח) על כל משבצת רוסטר ריקה מתוך 12. יחד עם ירידה אפשרית בתקרת השכר ל50 מיליון, אנחנו מדברים על 20 מיליון בקאפ ספייס, אולי. אני גם לא רואה אופציות כאלה אטרקטיביות בעמדת הסנטר עבור מיאמי, וגם לא בטוח שצ'אלמרס הוא הפתרון הזול והאידיאלי לפוינט. חמישיית הסטאר-פאוור הספקולטיבית שהצגת רחוקה מלהרשים אותי, קבוצה מהנה אבל לא קונטנדרית אמיתית.

88nothing

Active member
עד שמיאמי תהיה קונטנדרית

ביזלי צריך עוד ללמוד כלכך הרבה כדורסל, כרגע יש להם את וייד וכלום מסביבו.

Orenseg

New member
דווקא התחלתי להחזיק מביזלי

בסוף העונה ראיתי אותו דופק 23-13 מול הסלטיקס, וסוף סוף הבנתי למה הוא נתפס כפוטנציאל לאולסטאר. בסוף המשחק ביזלי איבד את הראש עם איבוד מטופש והרים את הגארדן, אבל הוא כשרון גדול ורציני. אולי הוא יפרוץ העונה, אולי בעוד שתי עונות ואולי ישלח בטרייד עבור אולסטאר מוכח. כך או כך, בגיל 20 וחצי זה נכס רציני.

Orenseg

New member
מסקנה: לא לכתוב הודעות ב1:51AM...

גם עם 25M$, הם יכולים לבצע כמובן S&T וטרייד על ביזלי תמורת גבוה (רק העונה דיברו על אמארה ובוש כדוגמאות). ב2010 האפשרויות כמעט בלתי מוגבלות, ויש מספיק שחקנים חופשיים שישמחו לנחות בעיר כמו מיאמי. בשיא הכנות, אני בספק אם יש היום קבוצה בליגה שנמצאת במצב טוב יותר להנחית בקיץ הבא שחקן מקס מאשר ההיט. בין אם התקרה עולה ובין אם התקרה יורדת, הם חזק בתמונה של 2010.

carmelo

New member
אז בעוד 3 שנים הלייקרס ישחררו אותו

כי הוא יהיה "שחקן ספסל מזדקן", אבל מיאמי היתה קונטנדרית איתו גם לעוד שנתיים נוספות?... יש סיבה שההתנהלות של מיאמי היתה מכובדת, הם לא בדיוק במצב של לבוא ולומר, "יש לנו רק את הMLE המלא להציע לך, אז קבל ת'הצעה ותגיד תודה שאנחנו בכלל פונים אליך"... הלייקרס הם קבוצת האם שלו, ושיחקו איתו הארד-בול שהשתלם להם. בטח שהם יסרבו לסיין אנד טרייד, איזה שחקן דומה הם יכלו להשיג עבורו? "הנמיכו את ההצעות כדי ללחוץ עליו לחתום מחדש"...ככה מנהלים מו"מ, וזה השתלם להם. גם ארטסט חבר טוב של אודום והוא מתרגש לשתף איתו פעולה לראשונה. אהבה של ריילי היא לא בדיוק מהסוג שמחמם אותך בלילה :) חמישיה שהיתה כוללת את ווייד, ג'ו-ג'ו, ביזלי ואודום היתה אחת המוזרות... אתה צריך להציג תרחיש מאוד-מאוד ספקולטיבי בשביל להציג את מיאמי כקונטנדרית עדיפה על הלייקרס החל מעונת 2011 והלאה. מי בדיוק יהיה הסנטר שלהם אחרי שאוניל יסיים את החוזה העצום שלו? אני כאמור הסברתי למה אודום עשוי להעדיף 5 שנים במיאמי מאשר 3-4 בלייקרס, אבל לומר שהוא טעה מבחינה מקצועית? ממש לא, רק בהתנהלות ה"לא בשר ולא חלב" שלו - או שהוא באמת היה צריך להסכים מיד להצעה הגבוהה ביותר שהלייקרס נתנו לו, או למשוך את המו"מ כמה שיותר כדי להלחיץ את הלייקרס.

Orenseg

New member
הלייקרס ישחררו אותו

בגלל שבתפקידו המוגבל הוא לא יצדיק את תג המחיר. הוא לא ישתפר בעוד 3 שנים ולכן גם אין טיעון של 'השקעה לעתיד' (כמו המקס של ביינום). בעוד שלוש שנים הם ימצאו שחקן זול וצעיר יותר שיוכל לעלות מהספסל במקום אודום. אני יכול להבין למה הלייקרס סירבו לS&T ושיחקו הארד-בול, אבל אני רואה בזה חוסר כבוד לשחקן. בסופו של דבר אודום נכנע ללחץ שלהם, עשה שטות והפסיד מיליונים. ההיט עשו כל מה שיכלו כדי לאפשר לו את התנאים הטובים ביותר לחתום אצלם, כולל ההצעה האפשרית הכי גבוהה לפרק הזמן הכי ממושך, בונוסי חתימה ושיחות מגורמים בקבוצה (כולל וייד שטס לLA כדי לשכנע אותו). אם אודום היה מקבל את ההצעה של ההיט, הלייקרס היו נתקעים ללא exceptions ועם חוזי מינימום בלבד לחיזוק רוטציית הגבוהים. גם לו היתה סיבה ללחוץ עליהם. אם הוא היה סוגר על ה36M$/4 אתמול או לפני חודש, עוד הייתי יכול להבין אותו - אבל רק על 27M$?

Or Amit

New member
דרו גודן סגר בדאלאס

נבנית שם חתיכת קבוצה עמוקה. הניקס כנראה יגישו השבוע הצעה לסשנס (MLE מלא לכמה שנים) אם הוא יחתום הוא כנראה יהיה הרכז הפותח של הקבוצה, אם לא כנראה שטינסלי יהיה הפוינט גארד הבא של הניקס (כבר נפגש איתם) אם טינסלי לא יהיה בניקס מיאמי תהיה כנראה התחנה הבאה שלו, והוא צפוי להפגש איתם בסופ"ש.

Or Amit

New member
ועוד כמה

ג'יי וויל ייפגש עם ממפיס השבוע. האקים ווריק כנראה בדרך למילווקי (בלי קשר לאיגי וקסמן, אגב) ראשארד מקנטס בדרך לדאלאס (כמה מקומות פנויים יש להם בסגל?!)

OrEl74

Well-known member
מנהל
ועכשיו גם אייברסון מועמד לניקס

אור...אני יודע שזה ישמח אותך
במידה והעניינים עם סשנז לא יתפתחו הניקס כמו שהם רוצים, מתכוונים ללכת על אייברסון במקומו. אז מה היה לנו? סשנז, וויליאמס, אייברסון, טינדסלי...כולם מועמדים לניקס ורק אחד יחתום? מי זה יהיה? ממש תוכנית ריאלטי.

rapgamer4ever

New member
דאלאס יורה לכל הכיוונים

התנהלות כזאת בדרך כלל לא מסתכמת בהצלחה. הסגל של דאלאס מבלבל אותי. אם אני זוכר נכון, יש להם את שלד הרביעייה משנה שעברה, שחקנים משלימים טובים יותר ועדיין בלי סנטר, אינסייד סקורינג או שחקן קלאץ'. הם לא צפויים להגיע רחוק יותר מהשנה, בעיני.

EizoTop

New member
אחרי העזיבה של אנדרה מילר

יש שמועות שאלן אייברסון מנהל מו"מ עם הסיקסרס...

Or Amit

New member
ג'יי וויל בניקס!

הניקס הגישו וייברס על ג'ייסון וויליאמס, כלומר יחתימו אותו בעוד שבוע מהיום. עדיין לא וויליאמס ולא דוהון מיועדים להיות הרכז הראשון של הניקס בשנה הבאה, והם עדיין אחרי סשנס

Fuertemente

New member
טוב מאוד שהוא לא חזר לקליפרס

אני אוהב את ג'י דאב אבל בכל-זאת נראה לי שהוא הולך לעשות בושות

למעלה