שרשור חדשות

OrEl74

Well-known member
מנהל
מרקו בלינלי לטורנטו - דיוואן ג'ורג' לגולדן

לא ממש הבנתי את הקטע של גולדן בטרייד הזה אבל כבר התרגלנו לטריידים לא ברורים בימים האחרונים. טורונטו ממשיכים במסורת המושבה האירופאים שהם כל כך אוהבים, נראה לאן זה יביא אותם העונה.

מה? למה?

גולדן סטייט ממשיכים במסורת של לותר על נכסים בתמורה לכלום ושום דבר. שנה שעברה זה היה מרכוס וויליאמס שכבר מזמן לא שם בתמורה לבחירת סיבוב ראשון (מוגנת, אבל עדיין...). השנה זה מרקו שעדיין יכול לפרוץ, ועדיין יש לו ערך תמורת דווין ג'ורג' שלא ברור מה הוא יכול להוסיף.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אתה אמור להיות המומחה לענייני גולדן סטייט פה

מי יודע מה עובר להם בראש?

Orenseg

New member
אגב מרכוס וויליאמס - חתם על המינימום בגריזליס

וחוזר לליגה אחרי גיחה בפורטו ריקו.

ThEgReEnKiNg

New member
טורונטו ממשיכים בקיץ הטוב בהיסטוריה שלהם.

דמאר דרוזן , טרוקוגלו , אנטוין רייט , בלינאלי, ג'ראט ג'ק (וגם נסטרוביץ' ורג'י אוונס אבל הם לא משהו) במקום מריון ופארקר. פשוט קינג קולאנג'לו.

Orenseg

New member
נסטרוביץ' אחלה שחקן

בטח כסנטר ב1.9M$. הוא אוהב את טורונטו ועדיין גר שם, אז זה היה נו-בריינר עבורו. יופי של החתמה במחיר מוזל. דווקא אנטואן רייט לא משהו, ורג'י אוונס פשוט חוסך קצת מהמשכורת של קאפונו בשנתיים הקרובות. בסה"כ הראפס ויתרו על מריון, פארקר, קאפונו, האמפריז וג'וואי... עד עכשיו עזבו והגיעו 13 שחקנים, וככל הנראה גם פופס מנסה-בונסו יחזור. אני אוהב את קולאנג'לו. לא מפחד לעשות מהלכים ומאמין בעצמו. בנה קבוצה בדיוק כמו שהוא אוהב, וגם אם לא תהיה קונטנדרית היא תהיה מאוד מעניינת. אולי בוש אפילו יסכים לאקסטנשן עד יולי 2010...

ThEgReEnKiNg

New member
גם אם בוש לא יסכים

אי אפשר להגיד שקולאנג'לו לא ניסה לחזק את הקבוצה כמה שהוא יכול , הוא הוציא מכלום סגל הרבה יותר חזק. וכל הכבוד לו , עכשיו זה כבר החלטה של בוש אם הוא מעונין להשאר או לא. אני בניגוד לאחרים מאמין שהכל תלוי בעונה הזאת אם תיהיה עונה מוצלחת הוא ישאר , אם לא הוא יעזוב. לדעתי הוא עדיין לא החליט.

Orenseg

New member
גם לדעתי הוא לא החליט

יותר מדי אוהדים ופרשנים אמריקאים שונאים את קנדה וכבר החליטו בשבילו שהוא עוזב את הראפס. אני מת על טורונטו (גילוי נאות: לא ביקרתי שם בחורף), ולדעתי גם בוש אוהב אותה. הוא יכול לדרוש טרייד, לצאת מהחוזה ב2010, לסיים אותו ב2011 ולקבל אקסטנשן מהראפס (שלא יוכלו להחתים שחקן מקס אחר במקומו, אז די ברור שהם בונים עליו). יש לו מספיק אופציות לקראת החוזה הבא, ואני בכלל לא בטוח שהוא מתכוון לצאת מהחוזה בקיץ הבא - בטח לא לחתום בניקס עם לברון (לא ריאלי עם תקרת השכר הצונחת).

תום116

New member
היריבה של אל איי בכריסמס- קליבלנד

בחירה די צפויה, בעיקר בגלל ההגעה של שאקיל. אני לא בטוח בכלל שזה באמת יכול להיות ה'היילייט' הכי גדול שהליגה יכולה לספק, מפגש עם בוסטון לטעמי יכול להיות גדול יותר- אבל גם זה יהיה מעולה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
2 שמועות...

מייק דאנליבי ג'וניור שהפסיד חלק גדול מהעונה שעברה ובשלב מסויים אפילו היו דיבורים על פרישה בגלל בעיות הברגכיים שלו כנראה יעבור ניתוח בקרוב...במידה והוא אכן יחליט לעבור את הניתוח הוא צפוי להיעדר מהמגרשים עד ינואר.
אחרי שלא הצליחו להנחית אצלם את סטיב נאש הניקס שוקלים לנסות ולהחזיר את ג'ייסון וויליאמס מפרישה. למי שלא זוכר בקיץ שעבר ג'ייסון וויליאמס (שבשלב מסויים הוזכר כמועמד למכבי תל אביב) חתם בקליפרס וכחודש לאחר מכן הוא הכריז על פרישה ובמהלך העונה הוא רצה לחזור מהפרישה אבל הליגה לא אישרה לו את הקמבק והוא נשאר מובטל (איך הוא יאכיל את הילדים???).

Orenseg

New member
יש דיווחים על סיכום של אודום בלייקרס

והפעם זה עלה על הפרונט-פייג' בESPN, אבל בינתיים שני הצדדים סירבו לאשר את הדיווח. רק לפני שעתיים-שלוש מרק סטיין העלה עדכון של השמועות האחרונות מהליגה, ונכתב שם על הצעה של הלייקרס בסך 25M$ ל3 עונות (ירידה מה27M$ ל3 עונות). לפי הדיווחים אודום סגר על 33M$ ל4 עונות עם אופציית קבוצה על העונה האחרונה (שהלייקרס לא צפויים לממש אחרי חוזה חדש לגאסול ב2011).

חחחחחחח, כל הכבוד להנהלת הלייקרס

אם זה נכון אז אודום פישל. היה לו ביד חוזה של 27 מיל' ל3 עונות (אפילו 30 לפי כמה דיווחים, אבל זה לא בטוח) והוא עשה משחקי כבוד מיותרים, בלי שום תנופה. אף קבוצה לא רוצה ויכולה להציע לו יותר מזה ובכל זאת הוא לא חתם... עכשיו הוא מקבל חוזה יותר נמוך...

Orenseg

New member
אם באמת היה סיכום, זה פשוט מהלך אידיוטי

היה לו ביד חוזה של 34M$ ל5 עונות, ובעוד 3 עונות הוא כבר יחתך כי לא תהיה סיבה להשאיר אותו בגילו על חוזה של 8M$ מאחרי גאסול וביינום. הוא יקבל 25M$ ל3 עונות אחרי שהוצעו לו חוזים בסך 27M$ ו30M$ באורך זהה. במתכונת הזו של החוזה, גם אם הלייקרס יממשו את האופציה על העונה הרביעית (והם לא) החוזה יהיה נמוך משההיט הציעו לו. בקליפורניה ינוכו לו 10.3% מההכנסות, בפלורידה 0% - מה שמגדיל עוד יותר את הפער בין החוזים. וכמובן, בהיט הוא יוכל לשחק יותר כשבלייקרס הוא נתקע לאורך זמן על הספסל מאחרי גאסול וביינום. פלא שאני סקפטי כ"כ? הדיווח עדיין לא אושר...

Orenseg

New member
ויקיפדיה

In California, for instance, the rate for a single person begins at 1% at $6,622 in income and rises to 9.3% over $44,814[2]. In 2005, California added a mental health tax of 1% on incomes greater than $1 million, making the marginal income tax rate in that state 10.3% at the extreme income ranges.​
אם אכן יחתום על החוזה, אודום ירוויח יותר ממיליון דולר בכל אחת מהעונות שבו ולכן ישלם 10.3M% למדינת קליפורניה. בפלורידה, לעומת זאת, הוא לא ישלם מס הכנסה. את ה34M$ שההיט הציעו לו הוא יוכל להרוויח ללא תשלום של מסים כלשהם והקבוצה לא תוכל לחתוך אותו על מנת להפטר מחלק מהחוזה.

somone44

New member
עשה בשכל שנשאר

מה יש לו לחפש במיאמי? עוד כמה מיליוני דולרים לא יעשו אותו יותר מיליונר ממה שהוא היום. מיאמי היא חרא קבוצה, תקיעה במקום לשחק שם. בלייקרס יש לו סיכוי להיות 4 פעמים אלוף ב-4 שנים הקרובות, והוא יודע את זה, וזו כנראה הסיבה להישארותו כלייקר. אין סיבה יותר הגיונית ומוצדקת מזו. מהלך מתבקש ריפיט לקובי!

yoavj1

New member
נראה לי שהוא התכוון

שבכל אחת מ 4 השנים הבאות יש לו סיכוי, זאת אומרת שהלייקרס יהיו מועמדים לאליפות.

למעלה