שרשור חדשות חדש

Oxycodone

New member
למה פרינס חזק ?

גם לפרינס אין משקל. יש לו גובה ומשחק התקפי מגוון. הבנתי שהוא גם עלה 10 lbs רק באימונים האחרונים. בליגת קיץ הוא שיחק 4 ו3 נגד שחקנים יותר פיזייים ועשה 20 נק ו10 ריבאונד למשחק.

10 LBS זה מקביל לכמה 4 קילו?

תסלח לי אם אני לא מתלהב מההעמסת משקל... אתה צריך להבין שפרינס הוא היוצא דופן פה. הוא זה שהצליח בNBA למרות שהוא דקיק וארוך. על כל שחקן כמו פרינס יש עשרות שלא נבחרו בדראפט או לא ניגשו בכלל או אפילו לא חשבו להתחיל קריירית NBA... ספאד ווב היה בגובה 1.68, זה לא אומר ששחקנים אחרים בגובה הזה גם יצליחו להגיע לNBA, הוא החריג פה...

תשמע, יכול להיות שהוא יתפתח לשחקן סביר

אבל פעם לא ראיתי אותו משחק ואני לא באמת יודע, אבל אני יודע שהוא נבחר 15 (והיה צפוי להיבחר יותר גבוה) בדראפט חלש בטירוף והוא אפילו לא פוינט גארד שאפשר להגיד שבגלל שהדראפט היה מלא בפוינט גארדים הוא נדחק בגלל העמדה שלו.. ואני יודע שאף אחד (כולל פרשנים שראו עשרות משחקים שלו) כמעט לא מצפה ממנו להפוך לשחקן כל כך טוב כמו שאתה עושה ממנו... אבל תמיד יש הפתעות, לך תדע...

Oxycodone

New member
ממ

מי ציפה ממנו להיבחר יותר ממקום 15 ? זה שהוא נבחר 15 הייתה הפתעה...בגלל שהוא רזה כביכול. בנתיים הוא נותן 20 נק ו10 ריבאונדים בממוצע בסמאר ליגה שהוא משחק נגד שחקנים יותר כבדים ממנו. כנס לפה תראה 3 קטעי וידאו ממה שהוא עשה בליגת קיץ http://www.nba.com/video/teams/pistons לא צריך להיות כבד כדי לקחת ריבאונד - צריך גובה וקפיצה ואת זה יש לו. גם פרינס חוסם וחודר לסל בלי משקל...הם חוסמים בריצה אחרי השחקן ובלוק. החסרון שלהם זה שמירה על שחקנים פיזיים זה הכל. והיתרון שלו זה שיש לו הרבה אפשרויו התקפיות - שלשות - גאמפ = חדירות = ריבאונד התקפה. לוילנבואה למשל יש משקל - זה אומר שהוא יודע לעשות הגנה ?

ממ!

אז זה מה שעושה את פרינס טוב? העובדה שהוא מסוגל לעצור מתפרצת בבלוק מאחורה? עם כל הכבוד ליכולת הזאת, זה קורה אולי פעם במספר גדול של משחקים... (כן, אני יודע שיש לו את הבלוק המפורסם במשחק נגד אינדיאנה בפלייאוף, אבל זה רק מקרה אחד...) בקשר לדיי, התכוונתי מקום נמוך יותר, טעות שלי, יענו היה צפוי שייבחר ככה 22+ או משהו כזה... וילנואבה הוא אולי גבוה אבל ממש לא מאסיבי או כבד ותכלס לעשות הגנה זה קודם כל רצון וכמובן גם יכולת אבל הרבה שחקנים אפילו לא מנסים בכל הכוח כמו סטודמאייר, וילנואבה ועוד... ודבר אחרון, מספרים בסאמר ליג זה פשוט לא אומר כלום. שנה שעברה ביילס נתן מעל 30 נקודות כמעט כל משחק והשנה הוא לא ראה דקות בכלל ברוטציית הפוינט גארדים הדלילה והדלה של פורטלנד...

OrEl74

Well-known member
מנהל
לברון לא חותם על הארכת חוזה בקליבלנד

הקאבס חשבו שההחתמות שהם עשו בפגרה יעזרו להם להשאיר את לברון בקבוצה אבל התמול לברון הודיע שכרגע הוא לא מאריך את החוזה שלו ומתכוון "לשמור על האופציות שלו פתוחות" אני ממש מתקשה להאמין שלברון ישאר שם אפילו אם הם יקחו אליפות. קליבלנד הולכים לאכול אותה בגדול בקיץ הבא.

קורט ראמביס, עוזר המאמן לשעבר של LAL

חתם במינסוטה. ESPN מדברים על 8 מיל' ל4 עונות, אבל זה לא מדויק...

OrEl74

Well-known member
מנהל
יפה להם

הבחור התחנך אצל פיל ג'קסון כך שרע זה לא יכול להיות. מה גם שהם קבוצה בבניה אז הוא לא ממש יכול לפגוע להם בסיכויים לאליפות או משהו כזה
אני אוהב את ההחתמה הזאת.

Orenseg

New member
הוא היה אמור להיות היורש של ג'קסון בלייקרס

והעונה היה אחראי ההגנה שלהם. קאהן מתכוון להפוך את הוולבס לקבוצת ריצה, ובמהלך השבוע הוציא הודעה לאוהדי הוולבס:
Dear Timberwolves fans and supporters, I’m pleased to announce that we’ve reached an agreement in principle with Kurt Rambis to be our new head coach. The search was extensive and thorough, and I’m completely confident that Kurt is the right man to help us develop into a championship-caliber team. Kurt played for Pat Riley and coached alongside Phil Jackson, arguably two of the three greatest coaches in NBA history. He is ready for this. Each candidate for this job had three threshold issues they had to agree to in order to be considered: (1) I want our franchise to become the league leader in player development, and player development starts with the head coach. It is his job to execute this vision. (2) We will be a running, up-tempo team. Yes, there will be many instances when we will need to rely upon Al Jefferson and a halfcourt offense, but our identity will be fastbreak basketball. As a player, Kurt was a member of the Los Angeles Lakers “Showtime” teams. Those teams thrived by using an up-tempo style, yet knew how to score in the halfcourt when necessary. They also played outstanding defense. Kurt is committed to employing such a style that will complement the young, athletic players we are assembling. (3) The minutes distributed to our young nucleus in the next two years must be done with an eye toward the big picture and not the short term. Meaning, we must play our young players consistently and let them learn through their mistakes, even if it means sacrificing a win or two along the way. With his vast experience in the NBA as a championship player and coach, Kurt has the ability to help lay the foundation for what we aim to be — NBA champions. He is, by all accounts, hard-working and a hands-on teacher. He will help shape and mold our players to bring out the best in them. The two other finalists for this position, Mark Jackson and Elston Turner, are tremendous persons worthy of a head coaching opportunity. They are class individuals. But, in the end, I believed Kurt’s personality, background and experience made him the best fit for us. As always, thank you for your interest and passion. David Kahn​

OrEl74

Well-known member
מנהל
הניקס יורדים מג'ייסון וויליאמס

אחרי שהשוקולד הלבן התאמן ביומיים האחרונים עם הניקס החליטו בקבוצה לא להחתים אותו והוא חזר לשוק כשחקן חופשי. אורלנדו וממפיס הן המועמדות העיקריות לקלוט אותו כרגע.

Or Amit

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

OrEl74

Well-known member
מנהל
טרול עלוב!!!

תתנחם...אני חושב שזה מגביר את הסיכויים שאהובך הגמד יחתום בניקס

Or Amit

New member
התחלתי אתמול פוסט בבלוג שלי

שאחרי שב2:00 בלילה הוא סירב להשמר לי יצאתי ממנו, ובו כתבתי שהסיכוי של ישראל להגיע להסכם עם הפלשתינאים נראה כרגע חיובי יותר מהסיכוי שהניקס יגיעו להסכם עם איזשהו FA בקיץ הנוכחי. כן, כולל את לי ונייט רוב. אפילו וון וופר - ההנפצה האחרונה בהקשר של הניקס - קרוב יותר ליוון מאשר לניו יורק. לאן הגענו אם הוא מעדיף להיות מחליף של הלפרין ולא של יוז.

carmelo

New member
זה הניקס שמעדיפים לתת חוזים לשנה בלבד

שמור את הציפיות (והאכזבות?) שלך לקיץ הבא...

הלוואי שיחתום! זה יהי קו קדמי של 4 שחקנים

איכותיים: גארנט, פרקינס, ראשיד ודייוויס. קו קדמי שאין טוב ממנו בליגה! בנוסף לקו אחורי (כולל עמדה 3) מעולה של רונדו, אלן, פירס, האוס ודניאלס. אם יצליחו לתת עונה ללא פציעות רציניות הם המועמדים הבכירים לאליפות עם החמישייה הטובה ביותר, ההגנה הטובה ביותר, ספסל שאין טוב ממנו ומאמן מהטובים בליגה!

למעלה