שרשור חדשות חדש

Or Amit

New member
רשארד לואיס מושעה מ-10 משחקים ראשונים

ראשארד לואיס נבדק ונמצא חיובי עם סטרואיד מסוג DHEA (דהידרו אפיאנדסטרון. אה.) ויושעה מ-10 משחקים ראשונים של העונה. לואיס לקח על עצמו אחריות מלאה, על אף שהוא טוען שלא ידע כי תוסף המזון אותו צרך מכיל חומרים לא חוקיים. השאר זה בינתיים רק שמועות\קיטורים וכו':
ריילי הודיע שהוא לא מתכוון להביא אף שחקן שיעלה במקום מאריו צ'אלמרס, מה שמוריד מהפרק את אייברסון למיאמי.
הניקס מחפשים עוד גארד לחזק את הרוטציה שלהם ואחרי שהיום נבחן שם ג'רי סטאקהאוס הם במגעים עם וון וופר. לא ממש ברור לי למה הניקס צריכים עוד גארד מאחורי יוז-ניייט-דוהון+רכז מחליף (ג'יי וויל, סשנס, טינסלי. מחקו את המיותרים) עוד אחרי שווילסון צ'אנדלר קיבל הוראה לעבוד על הובלת הכדור כדי לשחק בעמדה 2. (וזה בלי להזכיר את הרוקי)
ביג בייבי מאד לא מרוצה מהתנהלות הסלטיקס במקרה שלו.
הקאבס ירדו מאופציית ברוס בואן

Orenseg

New member
לואיס אידיוט

ולמג'יק יש מזל שהלוח שלהם קליל יחסית בתחילת העונה. SVG יוכל לתת דקות נרחבות לבאס, בארנס, אנדרסון ופיטרוס, לבחון את היכולת שלהם ולקבוע לאיזו עמדה בחמישיה לואיס יחזור.

Orenseg

New member
בייבי לא כתב את ההודעות המתוסכלות בטוויטר

לפי הבוסטון הראלד, בייבי התקשר לדני איינג' והודיע שזה לא הוא.

Or Amit

New member
לא כתבתי כלום על טוויטר

אני שמעתי על 'הדלפות' של 'מקורבים' כמו שבד"כ שחקני NBA עושים.

Orenseg

New member
אני יודע

היו הרבה ידיעות על התסכול של ביג בייבי, והמקור לרובן היה הטוויטר "שלו".

Orenseg

New member
פורבס: קובי בריאנט האדם החמישי הכי שנוא

בספורט האמריקאי, עם 42% שנאה. מבין אנשי הNBA הוא במקום הראשון לפני אלן אייברסון (38%), איזייה תומאס (36%), סטפון מארבורי (36%).

OrEl74

Well-known member
מנהל
פשוט מדהים...

לא משנה מה הוא יעשה הוא פשוט לא יצליח להשתחרר מהתדמית השלילית שלו.

תום116

New member
שמענו

אם הוא ברשימה אחת עם ג'ון מקנרו(שנוא עלק...אחד הטניסאים האהובים בכל הזמנים), אני מרוצה.

somone44

New member
קובי הוא גם אחד הספורטאים האהובים

בעולם כולו (מכר בסין יותר חולצות מיאו מינג), לא רק באמריקה (מכר הכי הרבה חולצות בארה"ב כמה שנים רצופות), כך שלקחת סקר (לינק?) כזה ברצינות.. נו.. באופן טבעי, מי שהכי טוב, הכי שנוא. על קנאה שמעתם? שיתפוצצו.

Orenseg

New member
שמתי לינק, אין לי מושג למה הוא לא הופיע

הנה עוד נסיון. כל ה42% מקנאים בקובי ולכן שונאים אותו? רק בגלל קנאה הוא הפך להיות שנוא יותר ממארבורי או אייברסון? אל תהיה מגוחך. אני לא רואה את לברון, מייקל פלפס או טייגר וודס לפניו (או אחריו) ברשימה, רק שחקנים בעיתיים כמו מייקל ויק, מני רמירז, אלכס רודריגז וטרל אוונס.

somone44

New member
או או מה שקנאה יכולה לעשות לאנשים

למה שישנאו את מארברי ואייברסון יותר? מי הם בכלל בהשוואה לקובי? לברון עוד לא עשה מספיק על הפרקט כדי שישנאו אותו מספיק.. כמו שהוא נחמד על הפרקט, ככה הוא נחמד מחוצה לו.

Orenseg

New member
שניהם נחשבים לטראבל-מייקרים גדולים יותר

לברון נחשב בעיני רבים (אני ביניהם) לשחקן טוב יותר מקובי. קובי מופיע 5# ולברון לא בטופ10. גם אייברסון ומארבורי לא טובים יותר מלברון ולא עשו יותר ממנו בקריירה (אם גם זה המדד שלך), כך שהטענה לפיה "מי שהכי טוב, הכי שנוא" לא נכונה. גם מייקל ויק לא הגיע ל72% שנאה בגלל שהוא כל כך מצליח. הוא לא.

somone44

New member
טוב, אם הויכוח הוא מי טוב יותר

קובי או לברון, אז עדיף להפסיק אותו מיד.. אין מה להשוות רק אומר (יכולות, מנהיגות, ווינריות, הכל הכל), ואוסיף ש90 אחוז מאלו שמעדיפים את ג'יימס, הם גם שונאיו הגדולים ביותר של קובי. חשבתי שאחרי הטבעת שהושגה ע"י קובי בעיקר, לפחות, המינימום, שהוא יוכרז בעיני כולם כטוב בעולם כיום. טוב, כפי שאמרתי, עדיף להפסיק את זה. שבת שלום

שקובי טוב מלברון?

אני חושב שכיום כבר יש רוב שמאמין שלברון שחקן עדיף על קובי. לא שללברון הייתה את הקריירה העדיפה, כי ברור שאם שניהם פורשים היום, קובי הוא שחקן טופ 15 אי פעם ולברון הוא איפשהו רחוק הרבה יותר, אבל בשלב זה של הקריירה של שניהם אני חושב (וכך גם רוב האנשים, לא כולם אבל רוב) שלברון עדיף...

somone44

New member
כן, בגלל זה קובי התעלל בו פעמיים אשתקד

איך אומרים? עם עובדות קשה להתווכח? גם גבר עליו פעמיים, גם הוביל קבוצה לזכיה באליפות דרך המערב החזק פי 2, גם סיפק ת'סחורה כפליים ממנו בפלייאוף (דטרויט ואטלנטה לא סחורה), ולברון יותר טוב.. איזה רוב האנשים... רק אוהדיו של לברון, ובמקביל שונאיו של קובי, אומרים שהוא עדיף. כמה פעמים עשו סקרים וקובי לקח בממוצע משו כמו 32-68... בדוק ב-ESPN, עשו באמצע העונה שעברה סקר.. זה בארכיון שם. אם לג'יימס היה גוף של ווייד וקובי, הוא היה עוד שחקן בליגה. לא חוכמה להשיג יתרון דרך גוף ופיזיות. השניים הראשונים מנצלים יכולות אישיות אקרובטיות, לא גוף של PF וכוח.

lirandr

New member
זה מגוחך...

ואם קובי היה 1.80 ? הוא היה כזה גדול ? אם נייט רוב היה 2.14 ? שאק 1.90 ?

somone44

New member
אם קובי היה גמד, לא היה לו סיכוי

ברוב המקרים להטביע/לחדור/לשחק בלואו פוסט/ולקלוע בחופשיות כפי שהוא עושה בגלל הגוף והאתלטיות המדהימה. קובי היה הרבה פחות גדול אם היה לו גוף של נייט רובינסון, נראה לי שאני לא צריך בגלל לומר את זה, ברור מאליו. שאק בלי כוח, כמו ג'יימס, היה נאדה. וכמו ג'יימס אין לו שום יכולת של כדורסל, כל משחקו מבוסס על כוח ובריוניות. לא חוכמה.

למעלה