שרשור חדשות חדש

ממש הוכחה חותכת

כי הרי ברור לכולם ששניהם היו באותו מצב התחלתי. לברון היה עילוי כבר מהתיכון ולכן נבחר במקום הראשון בדראפט שעליו לרוב מגיעה קבוצה חלשה. לכן לקחה אותו קליבלנד והוא היה צריך לבזבז שנים בבינוניות, ובכל זאת הוביל קבוצת אפסים עד לגמר הNBA, וכשקיבל חיזוק ניצח 66 משחקים ולקח את הMVP של הליגה. קובי לעומתו היה סתם עוד שחקן בדראפט ונבחר במקום ה13 ולא הסכים לבוא לשום מקום שהוא לא LA ולכן בטרייד שערורייתי (בזמנו לא, אבל היום בהתחשב בכמות הכשרון של קובי) LA קיבלו את קובי (שחקן טופ 15 אי פעם) תמורת דיבאץ' (שחקן טוב אבל לא יותר מזה) ולכן מן הסתם הוא לקח אליפויות תוך מספר קטן של עונות לעומת לברון שהגיע לחור. להגיד שבגלל שלוס אנג'לס ניצחו את אורלנדו ב5 ואורלנדו ניצחו את קליבלנד ב6 ולכן קובי יותר טוב זה פשוט לא רציני. אי אפשר להשוות בין פאו (שהוא נתון לויכוח כPF הטוב בליגה) למו (שיש סיכוי טוב שהוא לא בטופ 10 של הרכזים בליגה), או בין ורג'או חסר המשחק ההתקפי לאודום הורסטילי. ומעבר לזה זה רק מתדרדר... דלונטה, זי, פבלוביץ', גיבסון ושצ'רביאק הם בדיוק ברמה של אריזה, ביינום, פישר, בראון, פארמר והשאר... חח המערב החזק פי 2? אתה מזלזל בלברון בגלל שהאו ניצח בסוויפים? אולי דווקא בגלל זה הוא צריך לקבל קרדיט? בסדר, דטרויט הם לא קבוצה ולמרות זאת, סוויפ כשכל משחק נגמר בהפרש דו ספרתי זה יפה מול כל קבוצה שהיא. ואטלנטה? סיימו במאזן דומה מאוד ליריבה של LA בסיבוב הראשון, יוטה. את יוטה קובי לא ניצח בסוויפ אז עם הצורת הסקת מסקנות שהשתמשת בה בשביל להוכיח שקובי עדיף אני יכול מפה להניח שלברון עדיף לא? (לא...) אתה מדבר על קובי כאילו הוא גמד חלש שלא יודע לקפוץ. קובי הוא אתלט ברמה הכי גבוהה שיכול להיות, והעובדה שלברון הוא אפילו עוד יותר מפלצת לא מורידה מערכו של לברון אלא להפך מוסיפה לדומיננטיות שלו. הוא בן 24 ועוד לא בשיא שלו בכלל, זה כנראה אפילו לא נתפס בראש של אנשים, וכבר עכשיו הוא עדיף על קובי (לדעת הרוב) או לפחות שני לו (לדעת המון אנשים, שאינם הרוב...) ברור שזה לא מדיד, כל אחד בסיטואציה שונה ואפשר לסיים את הויכוח פה כי אף אחד לא יישתכנע שהאחר צודק

somone44

New member
בשורה התחתונה

אני רוצה לראות מתי ג'יימס, אם בכלל, יוכיח איזושהי עליונות על קובי במשחק בניהם.. קובי, בעיקר בגלל האופי, גם בגיל 32-33 יהיה שחקן טוב יותר. הוא מתחרה ברמה הכי מטורפת שראיתי בהיסטוריה של המשחק. חבל שאנשים לא מעריכים גדולה כזו של שחקן, ומעדיפים מטביען משעמם נטול יכולות בסיסיות של כדורסל, שאלמלא גופו היה שווה לתחת.

ThEgReEnKiNg

New member
אחי , חפרת יותר מקרמר

בסדר אתה אוהב את קובי הוא מלך , יופי. אבל עזוב אותנו באמא שלך.

somone44

New member
בונא אתה לא חייב לקרוא

אתה יודע.. אף אחד לא מכריח אותך. אני מציג עובדות לדעות שלי.

ThEgReEnKiNg

New member
זה עובדות זה? סרטונים ביוטיוב?

אתה חושב שאין אלפי סרטונים של אנשים קולעים על קובי? או מטבעים עליו? ברור שיש. אז לא הבנתי מה אתה מנסה להוכיח.

וואו, שכנעת אותי

אם הצלחת למצוא קטע ביוטיוב שבו קובי מצליח לקלוע סלים על לברון אז הוא בטוח יותר טוב. אז אני המשכתי בעבודה התחקיר הרצינית שעשית ומצאתי שחקן שאפילו עוד יותר טוב מקובי!! לפחות ככה מראה הקליפ הזה מיוטיוב שהוא כידוע הוכחה חותכת לעליונות של שחקן אחד על אחר... http://www.youtube.com/watch?v=1dfz4T23yoA&feature=PlayList&p=36423AE40E5F7C4B&index=2 מצטער על האי רצינות, אבל להביא קטע מיוטיוב ולהגיד שזה הוכחה זה פשוט מצחיק ולא אומר כלום, וזה יהיה נכון גם אם תביא עוד 10 קטעים כאלה...

Orenseg

New member
פורבס פירטו על המקרה שלו קצת בכתבה

Bryant's reputation still suffers from a rape allegation he endured five years ago. He put the incident behind him after charges were dropped, but he still scores poorly with fans turned off by what they see as an act to curry public favor. Fair or not, Bryant just isn't seen as genuine, according to E-Poll.​
הוא פשוט נתפס כצבוע. גם סיפור השינוי הגדול שהמדיה ניסתה למרוח לנו בשנה וחצי האחרונות נראה כמו סרט אמריקאי שחוק. אפילו האמריקאים (או חלקם לפחות) לא קונים את זה.

בן וואלאס צפוי לחתום (חתם?) בדטרויט לעונה

בשביל 1.3 מיל' (מינימום וטרנים) לעונה אחת. הוא מן הסתם אל מה שהיה אבל יכול להיות נחמד בקבוצה בינוני כמו דטרויט בתור גבוה רביעי/חמישי אחרי וילנואבה, קוואמי, מקסיל ועוד FA שאולי יגיע ואולי לא... http://www.detroitnews.com/article/20090807/SPORTS0102/908070425/1361/Pistons-re-sign-Big-Ben יש גם כתבה בESPN אם אתם מחפשים משהו ממש מוכר לאמינות של העניין..

אה, יש גם את ווילקוקס שחתם שם, אז כנאה שהם

סגורים בעמדות לגבוהים (גם פרינס ודיי הרוקי מסוגלים לשחק קצת 4)

WorldCenter

New member
לפיסטונס אהיה יותר מדי

גבוהים בנונים מינוס, ניקח כמובן מאליו שעמדת הסמול פורד שייכת לפרינס, צארלי וי הוא לא פאוור פורד קלאסי\ וההגנה שלו חלשה במיוחד בעמדה זו, בעמדת הסנטר, יש את קוואמי וילקוקס- שניהם שחקני הגנה גרועים שניהם שחקנים שמעולם לא ימששו את הפוטנציאל שלהם כך שאם דדרויט פותחת עם אחד משניהם היא מחוררת בהגנה. ושחקן הגנה אגדי שחוזר כנראה לשנת/ות פרישה מהמועדון שבו הוא עשה חיל למרות שהוא מעבר מעבר לשיאו הוא עדיין עדיף בהמון על השניים האחרים מבחינת הגנה. כמו כן יש את מאקסיל שהגובה שלו מתאים לשחקן בעמדת סמול אבל סגנון המשחק שלו מתאים לעמדת הפאוור והסנטר. דדרויט צריכה לפתוח ככה, סמול-פרינס פאוור-צארלי וי סנטר-ביג בן - 20-25 דקות למשחק וילקוקס וקוואמי מחליפים ראשונים לעמדות הפאור והסנטר, מאקסיל מחליף בעמדת הסמול והפאוור.

Oxycodone

New member
אוסטין דיי

אני חושב שהם פשוט יצטרכו לשחק כמו פיניקס השנה...קבוצה מהירה. אוסטין דיי לדעתי יצטרך לקבל המון דקות הוא יכול לשחק 4 וגם יש לו הגנה שינסו אותו בתור 4 ופירנס ב3 ביחד עם ווילקוקס ולשלב את וילנבואה בתור 5 במשחק ריצה. לדעתי אוסטין דייי הולך להיות הכישרון של המועדון הזה בשנים הקרובות.

עם גורדון בתור קלעי, וילנואבה בתור PF

וווילקוקס בתור סנטר הם יהיו חייבים לרוץ, כי הגנה פשוט לא קיימת בחמישייה כזאת...

עומר ו

New member
הם סומכים על פרינס שישמור על כולם

והביאו את וואלאס לגיבוי...

Oxycodone

New member
חח

כל שנה אומרים שדטרויט יפתחו משחק ריצה.....ובסוף תמיד הם משחקים חצי מרגש לאט לאט. אולי קוואי יפתח רק נגד סנטרים גדולים ? בכל מקרה גם אם הם יפכו לקבוצת ריצה מטורפת.....ביינום..גורדון..וילנבואה וילקוסס - כמו פיניקס של השנים האחרונות אני מאמין שהם יוכלו לנצח הרבה משחקים. אבל כשהם יגיעו לפלייאוף ויפגשו קבוצות הגנה כמו הקאבס בוסטון ו אורלנדו אז הם יהיו חייבים לשחק חצי מגרש לאט לאט ואז הם יתבדו ויעופו בסיבוב שני. אני לא יודע מה יקרה עם הרוססטר והחמישיה שלהם אבל הם פשוט יהיו חייבים לתת לאוסטין דיי ולסמארס דקות משחק. אפילו שינסו חמישייה מהירה שדיי משחק 4 ופרינס 3 ? ביחד עם וילקוקס ? או שדיי משחק 5 ווילנבואה משחק 4 ? לדעתך אוסטין דיי לא יקבל דקות בכלל ? אני ממש יתאכזב אם לא לדעתי הוא שחקן של 15-20 נק למשחק והגניבה של הפלייאוף.

ThEgReEnKiNg

New member
תגיד לי השתגעת

אוסטין דיי לא מספיק חזק לשחק 3 אתה רוצה לפתוח איתו ב4? זה פשוט התאבדות.

למעלה