שרשור חברתי

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

Sabre Runner

New member
You asked for it

- מי אתם? ערן ארבל, לא אמרתי כבר? - למה בחרתם בכינוי שבחרתם? או, זה סיפור ארוך. אסף רזון, אם אתה קורא את זה, בוא והסכת. בחרתי את הכינוי הראשון שלי כשמשחקים ל-286 ביקשו שם משתמש כדי לשמור את ההתקדמות. זה היה Death Track ואני בחרתי ב-Tiger. הייתי בערך בן 8 או 9 אז אל תאשימו אותי. לא עברו יותר משנתיים וחשבתי שזה לא מספיק. באותו זמן גם התחלתי בפעם הראשונה לעבוד על הדמויות של החייזרים שלי ולצייר את החללית שלהם אז החלטתי שלאחד מהם יקראו Fire Tiger בגלל שהוא טייס ומה שהוא יכול לעשות. אז עברתי להשתמש בזה וכך גם נרשמתי ל-ICQ בפעם הראשונה. כשנרשמתי ל-HoTmAiL מאוחר יותר ניסיתי להירשם עם השם הזה אבל הוא לא נתן לי. ניסיתי עם GRIFT (השם שלי בתעתוק אנגלי עם ראשי התיבות של הכינוי בסוף) אבל גם זה היה תפוס. שיניתי את זה ל-Griftor, סתם בשביל הקטע, והאתר אישר לי את זה. Griftor היה בסוף השם שהשתמשתי בשביל הדמות שלי ב-Munchkin Wars בגיל 14. הדמות שלי ב-MW הייתה מין ג'דיי דפוק בשכל כמו שהצגתי במשחק 'המערבולת האפורה' של ניהאו. ב-ICQ מצאתי ש-Fire Tiger ו-Griftor הם נורא נפוצים אז אחרי ששיחקתי אותו החלטתי שהגיע הזמן לבחור כינוי יותר נורמלי, יותר קבוע וכזה שפחות נפוץ. רציתי שהכינוי ישקף יותר אותי ואת מה שאני אוהב. לקחתי את Blade Runner שהוא סרט שאני נורא אוהב, הוספתי לו את ה-Sabre ממלחמות הכוכב (עוד סדרה שאני ממש אוהב), ראיתי שאם מעוותים את זה קצת אז השם הפרטי שלי נמצא באמצע אז החלטתי כי טוב. "Fun, isn't it?" - מאיפה אתם? קיבוץ בית-אלפא - למי לא תצביעו בבחירות? ש"ס, מפד"ל, יהדות התורה, קדימה, ליכוד, עלה ירוק ויש עוד שאני לא זוכר. - איפה הייתם רוצים לגור? איפה שכולם. - איזה מאכל לא נכנס אליכם לפה? כל אוכל (לא אוכל של אוכל) שהוא עדיין חי, בועט, צועק או מדמם. - מה המאכל החביב עליכם? צימוקים! - אלימות כפתרון לבעיות בחיים - כן או לא? תלוי אילו בעיות. אני לא ארביץ לנהג שחתך אותי בכביש אבל אלטף שודד עם מנקה אבק. - ספר/סרט/קומיקס/משחק מחשב טוב שעבר דרכם לאחרונה? ספר: לא משהו ממש מצויין שאני מצליח להיזכר (אני באמצע 'הניצוץ') סרט: מסכת המראה קומיקס: The Ultimates, Wolverine - Origin משחק מחשב: Sid Meier's Pirates! - מה אתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים? (או גדולים יותר) להיות עדיין מסוגל לעשות כל מה שאני עושה עכשיו. - נפלת לירקון? לא - לקישון? לא \-:,' - לנחל אלכסנדר? מה? - פגשת את התנינים? רק באילת. - מה עבר לך בראש כשהלכת ביום חורף ומכונית התיזה עליך מים? "נו, באמת..." - מה יותר מאפיונרי: לישון עם הדגים או בתא מטען של מכונית? להאכיל לחזירים. - מי הדמות האהובה עליך בארץ נהדרת? לא צופה. יום שישי זה ערב בילוי או ערב סרטים. לא ערב של לשבת מול 'קוטל תאי המוח'.

ננסק

New member
נראה שאין ברירה

מי אתם? ערן. למה בחרתם בכינוי שבחרתם? ביססתי את הכינוי על דמות בדיונית מפורסמת שהיא נכס צאן ברזל בתרבות הישראלית - קיפי הקיפוד. מאיפה אתם? ראשון לציון במקור, כעת גבעתיים. למי לא תצביעו בבחירות? ש"ס. איפה הייתם רוצים לגור? אמריקה. מה לעשות, בשביל עיתונאי משחקים - אין מקום טוב יותר. איזה מאכל לא נכנס אליכם לפה? חצילים. מה המאכל החביב עליכם? המבורגרים או סטייק בצורותיו השונות. אלימות כפתרון לבעיות בחיים - כן או לא? ממש לא. ספר/סרט/קומיקס/משחק מחשב טוב שעבר דרכם לאחרונה? Order of the stick: on the origin of PCs מה אתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים? (או גדולים יותר) אני כבר עושה את כל מה שאני רוצה, תודה. חסרים רק ספר ומשחק, ועובדים גם על זה. נפלת לירקון? נופ - לך יש מונופול על זה! לקישון? לא! לנחל אלכסנדר? לא! פגשת את התנינים? לא! אבל הם מוסרים ד"ש בכל זאת. מה עבר לך בראש כשהלכת ביום חורף ומכונית התיזה עליך מים? "כוסאמו" מה יותר מאפיונרי: לישון עם הדגים או בתא מטען של מכונית? לישון בתא מטען של דגים. מי הדמות האהובה עליך בארץ נהדרת? ג'ודי, כי היא כבר נכס צאן ברזל של התרבות הישראלית.

Nihau

New member
דרום קוריאה רציניים יותר מאמריקה

בכל הנוגע לתרבות המשחקים שלהם יש להם טורנירים ברחוב על מסכי ענק של משחקי מכות וספורט. יש להם מועדוני בילוי שהם רק מרכזי ארקייד. יש להם הימורים על סכומים גבוהים על תוצאות משחקים ונדמה לי שיש להם גביע למנצחים. אצלם זה כבר עבר את שלב התרבות-פנאי.

מירטל

New member
כן, אבל בשביל זה צריך ללמוד

לדבר קוריאנית

ננסק

New member
כן, אני יודע

יש להם גם שני ערוצי טלוויזיה שמשדרים טורנירים רשמיים של Starcraft ומספר המנויים למשחקי MMO לנפש במדינה הוא הגבוה בעולם. אבל זה לא ממש רלוונטי לעיתונאי משחקים, שאמריקה היא בכל זאת המקום האידאלי בשבילו.

תשובות.

מי? כתוב בכינוי. למה בחרתם בכינוי שבחרתם? כי התחלתי בפרסום אירועים של העמותה, ואף אחד לא יודע מי זה gryphon. מאיפה אתם? במקור, נס ציונה; כעת, ירושלים. למי לא תצביעו בבחירות? חירות. איפה הייתם רוצים לגור? ניו-יורק. איזה מאכל לא נכנס? חצילים וקישואים. מה המאכל החביב עליכם? שניצל וצ'יפס. אלימות כפתרון לבעיות בחיים - כן או לא? יש בעיות שנפתרות רק באלימות (למשל, איך מכניסים מסמר לתוך הקיר?) דברים טובים שעברו דרכי לאחרונה? ספר - Hero with a Thousand Faces סרט - Good night and good luck קומיקס - Top 10/ Alan Moore משחק מחשב - World of Warcraft rulez! מה אתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים? מה שאני עושה עכשיו, רק תמורת כסף. נפלצת לירקון? לא, אבל הפלתי לשם מישהי פעם. פגשת את התנינים? כן, הם הגיעו מטירת התנינים הנושכים. מה עבר לך בראש כשהלכת ביום חורף והתיזו עלייך מים? לא הייתי צריך ללבוש את השמלה הוורודה. מה יותר מאפיונרי? חור קטן ועגול במצח. מי הדמות האהובה עליך בארץ נהדרת? פדר-בוש. הוא פשוט היחידי שאני זוכר כרגע, אני לא באמת צופה.

הממ..

מי אתם ? אורן למה בחרתם בכינוי שבחרתם ? סיפור ארוך ומייגע שסופר על גבי הפורום לפחות פעמיים. מאיפה אתם ? רחובות למי לא תצביעו בבחירות ? מפלגת הדרדסים, ללא ספק. איפה הייתם רוצים לגור ? anywhere else. thank you. איזה מאכל לא נכנס אליכם לפה ? הרשימה ארוכה מידי, אבל בזמן האחרון הפריט הכי סנסציוני הוא "חומוס". מה המאכל החביב אליכם ? פלאפל (כן, כן, אני יודע, זה עשוי מחומוס). אלימות כפתרון לבעיות בחיים ? we live in a wolrd of infinite solutions, and violence is definetly one of them. ספר טוב ? otherland של טאד וויליאמס, ספר מוצלח למדי. משחק מחשב טוב ? מאז soul reaver 1 אני עדיין מחכה למשהו מוצלח. מה אתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים יותר ? לקבל חזרה את הזכות לטוס למדינות ערביות/קומוניסטיות/קומוניסטיות בעבר יכול להיות צעד בכיוון טוב. לא נפלתי לשום מקום או פגשתי אף תנין. אני חושב. משהו משהו מכונית משהו התיזה משהו שאלה ארוכה מידי ? ארג ! ארג ! ברררררר.... תא מטען. ללא ספק. לא רואה ארץ נהדרת. so sue me.

תשובות

מי אני?
מי שמכיר אותי יודע. למה בחרתי בכינוי?
לפני משהו כמו ארבע שנים פלוס מינוס נכנסתי לכאן במקרה, וראיתי איזו הודעה שרציתי לענות עליה. לא היה לי שם משתמש בתפוז, אז יצרתי לי אחד חד-פעמי, והכינוי היה סתם משהו טיפשי מאיזה פרק של "נשואים פלוס" (אל בנדי רואה באולפן טלוויזיה פוסטר של סדרה בשם "הבלש חסר הבית" עם בלש פרטי שיושב בתוך פח זבל) שקפץ לי לראש. כינוי חד פעמי וטיפשי להודעה אחת ויחידה... מאיפה אני?
מי שמכיר, יודע. וגם כמה אנשים שאני מצטער שאני מכיר. למי לא אצביע בבחירות?
לא אצביע למפלגות עם כתום בסטיקרים שלהם - בל"ד, האיחוד הלאומני, נאצ ושאר בעלי הזקן. איפה הייתי רוצה לגור?
בקומה השלישית. איזה מאכל אני לא מכניס לפה?
עוף מכובס. זה נראה כמו משהו שטבע למוות בשתן של עצמו. המאכל החביב עלי
שיפודים ממסעדות באזור התעשייה. אלימות כפתרון?
לא עבור אנשים פרטיים. האלימות היא המונופול הלגיטימי של הממשלות. ספר טוב?
באדולינו של אומברטו אקו. סרט טוב?
ראיתי לפני כמה זמן את "סוף העולם שמאלה" בערוץ 2. קומיקס?
אין לי סבלנות לקומיקס, כך שלא יצא לי לקרוא כזה לאחרונה. משחק מחשב טוב?
אני מאוד לא מעודכן בתחום. מה אני רוצה לעשות כשאהיה גדול יותר?
לנוח. נפילות לירקון/קישון/נחל אלכסנג'ר?
לא. אבל נפלתי פעם לנחל דן. פגישה בתנינים?
בחמת גדר. ירקתי לאחד גדול ישר בעין אבל הוא לא זז (הייתי בן 10...) מה אמרתי כשמכונית התיזה עלי מים?
אינעל דין באבור עלי ג'בהק (ארורה האוניה שהביאה אותך - מכוניות מגיעות באוניות). מה יותר מאפיונרי?
לקרלו היה שה קטן, בלונד-דהה צמרו. ואם ירצה למצוא אותו, בבריכה קברו (זאב חפץ/לרשת את המאפיה - ספר חביב גם אם קצת סתמי) דמות אהובה בארץ נהדרת?
אייל קיציס. הוא מציג שלוות נפש מעוררת קנאה מול מה שהולך סביבו.

Fenris

New member
../images/Emo6.gif

"אינעל דין באבור עלי ג'בהק" אני הולך לאמץ את זה.... אם אני אצליח להגות את זה נכון

BluePrint

New member
עדיף לעולם ממאוחר, לא?

-מי אתם? לא יודע, הדעות עדיין חלוקות. -למה בחרתם בכינוי שבחרתם? אחרי מספר כינויים לא מוצלחים ואחד שעליו צחקו, צפיתי בסרט Die Harder ומאד אהבתי את מארב ומחסן התוכניות שלו, אז בחרתי בBluePrint שנשמע לי טוב (וגם לאנשים אחרים, לא אתם, אחרים אחרים) וגם לא היה "בשימוש נרחב" באותו זמן. (1995-6) -מאיפה אתם? קהילה קטנה בדרום הצפון. -למי לא תצביעו בבחירות? לעצמי. -איפה הייתם רוצים לגור? במקום שקט עם הרבה ירוק בעיניים. (בניגוד לירוק על הגוף) -איזה מאכל לא נכנס אליכם לפה? חצילים, סלק, ועוד משהוא שעדיין לא טעמתי. -מה המאכל החביב עליכם? הרבה דברים אחרים מהנ"ל. -אלימות כפתרון לבעיות בחיים - כן או לא? כנראה שלא, כי מעולם לא הגעתי לזה. -ספר/סרט/קומיקס/משחק מחשב טוב שעבר דרכם לאחרונה? לדעתי הכל טוב, אז רק אסכם בכך שלא היה שום דבר ראוי לציון לרעה. -מה אתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים? (או גדולים יותר) כיוון שכבר עכשיו אני עושה מה שאני רוצה, והפסקתי לגדול לפני כמעט 10 שנים... נחייה ונראה. -נפלת לירקון? לקישון? לנחל אלכסנדר? פגשת את התנינים? לא, לא, לא, כן אבל אני לא זוכר איך זה היה. -מה עבר לך בראש כשהלכת ביום חורף ומכונית התיזה עליך מים? אוי נו.... -מה יותר מאפיונרי: לישון עם הדגים או בתא מטען של מכונית? להקשר לאסלה. -מי הדמות האהובה עליך בארץ נהדרת? "ארץ נהדרת"?

רמשטיין

New member
42

מי אתם? >שאלה טובה, אומרים שאני "מוזר", וזה עוד מאנשים מוזרים למה בחרתם בכינוי שבחרתם? >קשור ללסבית מפ"ת שחושבת שאני נאצי, אני גם אוהב ת'להקה והתחלתי בתפוז מפורום מטאל מאיפה אתם? >עמק הסיליקון של השרון למי לא תצביעו בבחירות? >לא מתעסק ולא מתעניין בפוליטיקה ואקטואליה מתוך עקרון איפה הייתם רוצים לגור? >רמת הגולן או אוסטרליה/ניו זילנד איזה מאכל לא נכנס אליכם לפה? >קישואים,חצילים,שומר,כורש,כל אוכל בצבע כחול *טבעי* מה המאכל החביב עליכם? >נו,באמת,אנחנו רולפליירים,פיצה כמובן! (עם גמבה,טונה,תירס,פטריות ועגבניות או סלמי לבד) אלימות כפתרון לבעיות בחיים - כן או לא? >רק כנגד כאלה שאינם מוכנים להקשיב לאופציות אחרות או להנחיל על כאלה שביצעו מעשי אלימות נוראים כנגד אחרים בעצמם, מוות הוא פתרון קל ומהיר מדי ספר/סרט/קומיקס/משחק מחשב טוב שעבר דרכם לאחרונה? >אלים אמריקאיים/DOGMA/סנדמן מה אתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים? (או גדולים יותר) נפלת לירקון? לא,אבל מילאתי פעם בכיתה ג' מימייה מהירקון ושתיתי (כן,הייתי ילד מאוד מאוד טיפש) לקישון? לנחל אלכסנדר? >כן,נראה לי גם לשם נפלתי פעם,ניסיתי לרכב על צב, ילד טיפש כבר אמרתי? פגשת את התנינים? גם אני בחמת גדר, גם בניו זילנד אבל ואני מקווה שבעתיד הקרוב גם בנילוס ובניו אורלינס מה עבר לך בראש כשהלכת ביום חורף ומכונית התיזה עליך מים? >קודם כל המים, ואז האינסטינקס לצרוח קללה על המאנייק ולהרים אצבע משולשת מה יותר מאפיונרי: לישון עם הדגים או בתא מטען של מכונית? >בטון מי הדמות האהובה עליך בארץ נהדרת? >טל פרידמן, כל דמות, הוא אדיר

Darknes x

New member
תשובות

הי אני חדש אז כדאי שתכירו אותי טוב: 1. סתם ילד בכיתה ז' חצי אשכנזי חצי טריפולטאי שאוהב לשחק מו"ד 2. כי קוראים לי דר וi like the dark side אז dar kness(בפונדק הכוכבים קוראים ליdarknes, אז זה הרגל לכתוב בלי דאבלs)... הכינוי לא פנוי אז הוספתי x 3. גנות הדר 4. אני לא יכול להצביע... אם הייתי יכול, לעלה ירוק :) 5. באילת 6. פגרים מבושלים (בשר) 7. מלאווח 8. רק כנגד אחים 9. סיפורי האוטורי, ספר אדיר במיוחד. 10.להרוויח הרבה כסף 11-13. נפלתי רק לירדן. 15.המורה שלי לתנ"ך זה הדבר הכי קרוב לתנין שנפגשתי איתו... 16.זה לא קורה, אני מפנה את המטריה לכביש במקרים כאלה 17. לישון עם הדגים... זה קלאסיקה! 18. פרס

qball

New member
גם אני

מי אני ? שמי דורון צור הכינוי- כינוי עתיק שלי, בעקרון אני חובב הסדרה Sliders או גולשים בזמן, הפסקתי לראות אותה אחרי תחילת באלגן הקרומגס הלא רצוי. אני מפתח תקוה- כן כן, שנים על גבי שנים. 22 ליתר דיוק. אני לא אצביע ש"ס. גם אם ישלמו לי (תלוי כמה). הייתי רוצה לגור בהרבה מאוד מקומות לתקופה קצרה: סאן פרנסיסקו, ניו יורק, פריז, לונודון, גווטמאלה, עמק פרוותי, אזור המאצו פיצו... אפשר להמשיך? שאלות קשות, באמת שאני לא יכול לבחור. אני ארצה להיות מדריך טיולים ביום, מקודד תוכנה בלילה (צריך להרויח כסף) לא נפלתי לירקון לקישון פגשתי אותם וגם אכלתי אותם. לרשום מספר רכב.... להתנקם אחר כך. שאלה קשה .... אני חושב שלישון בתא המטען עם דגים זה הכי מאפיונרי שיש. ארץ נהדרת, באמת שאני יודע מה זה, אני פשוט לא רואה טלוויזיה.

Lion_Heart

Well-known member
אני עכשיו

מי אתם?: אלון למה בחרתם בכינוי שבחרתם?: סיפור ארוך שקשור לדמות ששיחקתי ב one on one מאיפה אתם?: . . .רגע. . .איפה אני באמת? למי לא תצביעו בבחירות?:לסאורון איפה הייתם רוצים לגור?:בפונדק שבבית האחרון איזה מאכל לא נכנס אליכם לפה?: שוקולד.בשר בקר או חזיר או פירות ים(לא בגלל כשרות) על כל סוגיו, סוכר על כל סוגיו כל דבר מטוגן, אלכוהול על כל סוגיו . . .ויש עוד אבל אני שוכח עכשיו מה המאכל החביב עליכם?: כל מה שכתבתי בתשובה לשאלה 6 אלימות כפתרון לבעיות בחיים - כן או לא?: אני אומר לא. . .אבל ידוע שטעיתי בעבר ספר/סרט/קומיקס/משחק מחשב טוב שעבר דרכם לאחרונה?: Indigo Prophecy! אחלה משחק ו sims 2 וכל תוספותיו! מה אתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים? (או גדולים יותר) :להיות ה green lantern הבא נפלת לירקון?: כן אבל ה דיונון המוטנט הענק הציל אותי לקישון?:לא ממש לנחל אלכסנדר?: לא. . .לשם דיי קפצתי פגשת את התנינים? :אחלה חברה. . .יודעים איך להינות מה עבר לך בראש כשהלכת ביום חורף ומכונית התיזה עליך מים?:כמה קללות משובחות מה יותר מאפיונרי: לישון עם הדגים או בתא מטען של מכונית?:להתעורר ליד ראש של סוס. . .ואז להבין שזה לא רק הראש אלא כל הגוף. . .הסוס לא מת! מי הדמות האהובה עליך בארץ נהדרת?:מה זה ארץ נהדרת?

למעלה